AUTO DELOVI AUDI BEOGRAD

Auto delovi za Audi A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q1, Q3, Q5, Q7, 80, B4….predstavljaju važan segment u našem poslovanju. Želimo da Vam ponudimo veliki izbor kako originalnih, tako i delova renomiranih fabrika koje proizvode delove kvaliteta fabričke ugradnje.

Pozovite našu korisničku podršku za Audi delove gde se možete informisati o trenutnim cenama, kao i trenutnim akcijama delova za Audi automobile. 

VELIKA AKCIJA
POPUSTI DO 38%.
AKCIJA

AUTO DELOVI ZA AUDI

Kako pronaći odgovarajući deo ?

Pretraga odgovarajućih delova za Audi vozila se vrši preko specijalizovanih Audi programa. Takvi programi omogućavaju tačne podatke o svim auto delovima za Audi i njihovim karakteristikama.

Kako poručiti delove za Audi?

Jednostavno!

Ukoliko nemate odgovarajuće programe kojima možete pronaći tačan deo za Audi vozila možete pozvati naš Call centar. Tu možete dobiti informacije koji delovi za Audi odgovaraju na Vašem automobilu. 

Dostupnost, brendovi  i cene auto delova za Audi ?

Trudimo se da u svakom trenutku možemo odgovoriti na sve Vaše zahteve za odgovrajaćim delovima za Audi. Trenutno u našem asortimanu raspolažemo sa preko 25000 delova za Audi.

Zastupamo preko 50 brendova iz Evrope koji mogu odgovoriti kvalitetno na sve zahteve potrošača. Takođe u ponudi imamo i originalne Audi delove.

Isporuka delova?

isporuku delova za Audi vozila vršimo na teritoriji cele Srbije. Isporuka paketa je od 1-5 radnih dana.

Da li su polovni auto delovi Audi pouzdani?

Uprkos mišljenju mnogih da kupovinom polovnih delova za Audi se može uštedeti novac, to je potpuno nebezbedno. Audi polovni delovi su većinom skinuti sa automobila velike pređene kilometraže.

U našoj prodavnici možete pronaći auto delove za Audi A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q1, Q3, Q5, Q7, 80, B4 po najpovoljnijim cenama

PONUDA DELOVA

DELOVI AUDI A1 88%
DELOVI AUDI A2 85%
DELOVI AUDI A3 87%
DELOVI AUDI A4 94%
DELOVI AUDI A5 81%
DELOVI AUDI A5 86%
DELOVI AUDI A7 84%
DELOVI AUDI A8 89%
DELOVI AUDI Q3 84%
DELOVI AUDI Q5 82%
DELOVI AUDI Q7 80%
delovi za audija a4, 80, a3, a6, B4

KATEGORIJE DELOVA ZA AUDI

delovi za auto audi beograd online

SVETLOSNA OPREMA

delovi klime, kompresori klime , hladjenje

DELOVI KLIME

hladnjaci klime, hladnjaci vode

HLADNJACI

ventilatori hladjenja, motor ventilatora

VENTILATORI

branik, vrata, hauba

KAROSERIJA

delovi za audi a3, a4 a6 a8

VELIKI SERVIS

ZANIMLJIVOSTI O AUDIJU

Šta je to posebno kod Audija?

Što se tiče napredne tehnologije, ne tražite dalje, jer Audi nudi neke od najnaprednijih karakteristika na tržištu. 

Zašto je Audi najbolji?

Ovaj nemački luksuzni brend poznat je po tehnologiji i stilu, jednako kao i po performansama, dobro osmišljenim enterijerima i zaštitnom znaku Kuattro sistem pogona na sva četiri točka. Vožnja i upravljanje su savršeni, a kabina je tiha.

Pored otmenih enterijera, ovi automobili pokazuju i odlične performanse za svakodnevnu vožnju. Neki bi čak tvrdili da je njegov popularni superautomobil, Audi R8, u celini bolje vozilo od Lamborghinija Gallarda.

DELOVI ZA AUDI U PREKO 50 BRENDOVA !!!

Šta znače Audijevi brojevi?

Trenutna Audijeva linija vozila simbolizovana je jednim slovom, nakon čega slijedi akcentni broj koji predstavlja klasu i tip vozila. … Broj „50“ predstavljaće automobile snage između 281 i 308 ks (210 do 230 kV), a „55“ će označavati automobile snage 328 do 368 ks (245 do 275 kV) .23.08 .2017.

Da li je Audi skup za održavanje?

Ukupni troškovi održavanja. kupovine delova prosečnog Audija tokom deset godina traju 11.400 EUR. Svi automobili su različiti i mnogi zahtevaju više održavanja nego neki, u zavisnosti od starosti i istorije vožnje.

Trduimo se da u našoj prodavnici imamo sve cenovne kategorije delova. Delovi za auto Audi A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q1, Q3, Q5, Q7, 80, B4 mogu biti dostupni i po cenama koje nisu opterećujuće za Vaš budžet. 

UKRATKO O PROIZVOĐAČU AUDI

Audi AG je nemački proizvođač automobila koji dizajnira, inženjerira, proizvodi, prodaje i distribuira luksuzna vozila. Audi je podružnica Volksvagen Grupe u potpunom vlasništvu, a korene ima u Ingolstadtu, Bavarska, Nemačka. Vozila sa oznakom Audi proizvode se u devet proizvodnih pogona širom sveta.

Poreklo kompanije je složeno, vraća se u rani 20. vek i početna preduzeća (Horch i Audiverke) koja je osnovao inženjer August Horch; i još dva proizvođača (DKV i Vanderer), što je dovelo do osnivanja Union-a 1932. Veliki izbor brendova i delova za Audi A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q1, Q3, Q5, Q7, 80, B4. Savremena era Audija u suštini je započela 1960-ih kada je Union kupio Volksvagen od Daimler-Benza. Nakon ponovnog pokretanja marke Audi predstavljanjem serije Audi F103 1965. godine, Volksvagen je spojio Union sa NSU Motorenverke 1969. godine, stvarajući tako današnji oblik kompanije.

Naziv kompanije zasnovan je na latinskom prevodu prezimena osnivača, August Horch. „Horch“, što na nemačkom znači „slušati“, na latinskom postaje „audi“. Četiri prstena logotipa Audi predstavljaju po jednu od četiri automobilske kompanije koje su se udružile da bi stvorile Audijevu prethodničku kompaniju Union. Audijev slogan je Vorsprung durch Technik, što znači „Biti napred kroz tehnologiju“. Poručite autodelove za Audi po najboljim cenama u našoj online prodavnici. Audi je, zajedno sa nemačkim markama BMV i Mercedes-Benz, među najprodavanijim luksuznim automobilskim markama na svetu. 

ISTORIJA AUDI

Automobilska kompanija Vanderer prvobitno je osnovana 1885. godine, a kasnije je postala podružnica Audi AG. U to vreme osnovana je još jedna kompanija, NSU, koja se takođe kasnije spojila sa Audijem, a kasnije je isporučila šasiju za četvorotočkaš Gottlieba Daimlera. 

14. novembra 1899, August Horch (1868–1951) osnovao je kompaniju A. Horch & Cie u okrugu Ehrenfeld u Kelnu. 1902. preselio se sa kompanijom u Rajhenbah im Vogtland. 10. maja 1904. osnovao je August Horch & Cie. Motorvagenverke AG, akcionarsko društvo u Zvickau (država Saksonija).

Posle problema sa finansijskim direktorom Horcha, August Horch je napustio Motorvagenverke i osnovao u Zvickau 16. jula 1909, svoju drugu kompaniju, August Horch Automobilverke GmbH. Delovi za Audi modele A1, A2, A3, A4, A5, A6. Njegovi bivši partneri tužili su ga zbog kršenja žiga. Nemački Reichsgericht (Vrhovni sud) u Lajpcigu,  na kraju je utvrdio da marka Horch pripada njegovoj bivšoj kompaniji. 

U avgustu 1928. godine Jørgen Rasmussen, vlasnik Dampf-Kraft-Vagen (DKV), stekao je većinu udela u kompaniji Audiverke AG.  Iste godine, Rasmussen je kupio ostatke američkog proizvođača automobila Rickenbacker, uključujući proizvodnu opremu za motore sa 8 cilindara. Ovi motori su korišćeni u modelima Audi Zvickau i Audi Dresden koji su lansirani 1929. U isto vreme proizvedeni su modeli sa 6 i 4 cilindra („četvorka“ sa Peugeot motorom). Audi automobili te ere bili su luksuzni automobili opremljeni posebnom karoserijom.

AUDI DELOVI - POPUST 38%

Nova spojena kompanija osnovana je 1. januara 1969. godine i bila je poznata kao Audi NSU Auto Union AG, sa sedištem u fabrici NSU u Neckarsulmu, a pojavu Audija videla je kao zasebnu marku prvi put od predratne ere. Volksvagen je predstavio marku Audi u Sjedinjenim Državama za 1970. godinu modela. Iste godine, automobil srednje veličine na kojem je NSU radio, K70, koji je prvobitno nameravan da se postavlja između modela Prinz sa zadnjim motorom i futurističkog NSU Ro 80, umesto toga lansiran je kao Volksvagen

Početkom devedesetih, Audi je počeo da menja svoje ciljno tržište na viši nivo kako bi se takmičio sa nemačkim proizvođačima automobila Mercedes-Benz i BMV. Poručite auto delove za Audi A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q1, Q3, Q5, Q7, 80, B4. u našoj prodavnici. Ovo je počelo izdavanjem Audija V8 1990. To je u osnovi bio novi motor ugrađen u Audi 100/200, ali sa primetnim razlikama u karoseriji. Najočiglednija je bila nova maska motora koja je sada ugrađena u poklopac motora.

Do 1991. godine Audi je imao četvorocilindrični Audi 80, petocilindrične Audi 90 i Audi 100, Audi 200 sa turbopunjačem i Audi V8. Postojala je i kupe verzija 80/90 sa četvoro- i pet-cilindričnim motorima.

Pet-cilindar je ubrzo izbačen kao glavni izbor motora; međutim, ostala je verzija sa turbopunjačem od 220 PS (160 kV; 220 ks). Motor, prvobitno ugrađen na 200 kuattro 20V 1991. godine, bio je izvedenica motora ugrađenog u Sport Kuattro. Ugrađen je u Audi Coupe, nazvan S2, a takođe i u telo Audi 100, i nazvan S4. Ova dva modela bila su početak serijske serije automobila performansi S.

AUTO DELOVI ZA AUDI A1

Audi A1 (interno označen Tip 8Ks) je supermini automobil koji je Audi lansirao na salonu automobila u Ženevi 2010. godine. Prodaja početnog modela A1 sa troja vrata započela je u Nemačkoj u avgustu 2010. godine, a Velika Britanija usledila je u novembru 2010. Verzija sa pet vrata, nazvana Sportback, pokrenuta je u novembru 2011. godine, a prodaja je započela na izvoznim tržištima tokom proleća 2012.

AUTO DELOVI ZA AUDI A2

Audi A2 (interno označen Tip 8Z) kompaktni je supermini automobil u stilu MPV-a, karoserije sa pet vrata i četiri ili pet sedišta, koji je proizvodio nemački proizvođač Audi od novembra 1999. do avgusta 2005. Zasnovan na konceptnom automobilu Audi A2, koji je prvi put prikazan na salonu automobila u Frankfurtu 1997. godine, Audi A2 je bio zapažen po tome što je izrađen od aluminijuma, što ga je u kombinaciji sa efikasnim motorima učinilo izuzetno ekonomičnim automobilom na gorivo.

AUTO DELOVI ZA AUDI A3

Audi A3 je mali porodični ili subkompaktni izvršni automobil koji proizvodi i prodaje od 1990-ih odeljenje Audi grupe Volksvagen, trenutno u svojoj četvrtoj generaciji. Auto delovi za Audi A3.

Prve dve generacije Audija A3 bile su zasnovane na platformi Volksvagen Group A, koju dele sa Audi TT, Volksvagen Golfom, Volksvagen Caddijem i Volksvagen Touranom, kao i SEAT Leon, SEAT Toledo i Škoda Octavia.

AUTO DELOVI ZA AUDI A4

Audi A4 je linija kompaktnih izvršnih automobila koje je od 1994. godine proizvodio nemački proizvođač automobila Audi, podružnica Volksvagen grupe.

Auto delovi za Audi A4 je napravljen u pet generacija i zasnovan je na platformi Volksvagen Group B. Auto delovi za Audi A4. Prva generacija A4 nasledila je Audi 80. Interno numerisanje proizvođača automobila tretira A4 kao nastavak loze Audi 80, s početnim A4 označenim kao B5-serija, a slede B6, B7, B8 i B9. Verzije B8 i B9 modela A4.

AUTO DELOVI ZA AUDI A5

Audi A5 je serija kompaktnih izvršnih kupe automobila koje je od marta 2007. proizvodio nemački proizvođač automobila Audi. Paleta A5 takođe uključuje verziju kupea, kabrioleta i „Sportback“ (liftback sa pet vrata i brzom krovnom linijom). Audi A4 limuzina i modeli karavana.

Prema Audijevoj internoj konvenciji o brojevima platformi, Auto delovi Audi A5 je član serije vozila B-platforme, deleći svoju oznaku platforme sa limuzinom A4 i Avantom. 

AUTO DELOVI ZA AUDI A6

Audi A6 je izvršni automobil koji je proizveo nemački proizvođač automobila Audi. Auto delovi za Audi A6. Sada u svojoj petoj generaciji, naslednik Audija 100 proizvodi se u Neckarsulmu u Nemačkoj, a dostupan je u limuzinama i konfiguracijama karoserije, a Audi ih prodaje kao Avant. Audijevo interno numerisanje tretira A6 kao nastavak linije Audi 100, s početnim A6 koji je označen kao član C4 serije, a zatim slede C5, C6, C7 i C8. Povezani Audi A7 je u suštini Sportback (fastback) verzija C7 serije i C8 serije A6.

AUTO DELOVI ZA AUDI A7

Audi A7 je izvršni automobil koji je Audi proizvodio od 2010. godine.  Auto delovi za Audi A7. Dizalica sa pet vrata, ima nagnutu krovnu liniju sa strmo nagnutim zadnjim staklom i integrisanim poklopcem prtljažnika (čineći takozvani „Sportback“), i četiri vrata bez okvira.

Prva generacija (Tip 4G8; 2010-2017).

AUTO DELOVI ZA AUDI A8

Audi A8 je luksuzna limuzina u punoj veličini, sa četiri vrata, koju je od 1994. godine proizvodio i plasirao u prodaju nemački proizvođač automobila Audi. Auto delovi za Audi A8. Nasleđujući Audi V8, a sada u svojoj četvrtoj generaciji, A8 se nudi i sa prednjim ili sa stalnim svim pogon na točkove – i u varijantama sa kratkim i dugim međuosovinskim rastojanjem. 

AUTO DELOVI ZA AUDI Q3

Audi Q3 je subkompaktni luksuzni crossover terenac koji je proizveo. Audi Q3 ima poprečno postavljeni prednji motor, a u proizvodnju je ušao 2011. godine. Auto delovi za Audi Q3.

Prva generacija (Tip 8U; 2011–2018)
Druga generacija (Tip F3; 2018– )

FILTERI

ULJA

KOČIONI SISTEM

Audi A4, delovi a4, delovi audi a4, delovi za audi A4

AMORTIZERI

KAIŠNI PRENOS

SETOVI KVAČILA

AUTO DELOVI ZA AUDI Q5

Audi Q5 je serija kompaktnih luksuznih SUV-ova za crossover, koje je iz 2008. godine proizveo nemački proizvođač luksuznih automobila Audi. Auto delovi za Audi Q5. Originalni model prve generacije (Tip 8R) bio je treći član porodice B8 koji je objavljen nakon Audija A5 i četvrte generacije A4, a svi su zasnovani na platformi Audi MLB. Druga generacija K5 (Tip 80A) debitovala je 2016. godine i deli Audi MLBevo platformu sa odgovarajućim B9 verzijama A4 i A5.

AUTO DELOVI ZA AUDI Q7

Audi Q7 je luksuzni terenac srednje veličine, koji je proizveo nemački proizvođač Audi, predstavljen u septembru 2005. godine na salonu automobila u Frankfurtu. Proizvodnja ovog sedmosednog SUV-a započela je u jesen 2005. godine u fabrici Volksvagen Bratislava u Bratislavi, Slovačka. Auto delovi za Audi q7. To je bila prva SUV-ova ponuda od Audija, a u prodaji je 2006. godine.  Q7 deli Volksvagen Group MLB platformu i šasiju sa Bentlei Bentaigom, Lamborghini Urusom, Porsche Caienneom i Volksvagen Touaregom.

AUTO DELOVI ZA AUDI Q8

Audi Q8 je luksuzni crossover SUV kupe srednje veličine, napravljen od strane Audija, a lansiran je 2018. To je vodeća linija Audi SUV linije, a proizvodi se u fabrici Volksvagen Bratislava.

Auto delovi za Audi Q8 predstavljen je javnosti u konceptnoj formi 9. januara 2017. godine na Severnoameričkom međunarodnom sajmu automobila (NAIAS) u Detroitu u državi Michigan. 

AUDI MEDIA CENTAR

Audi se zalaže za sportska vozila, visok kvalitet izrade i progresivan dizajn – za „Vorsprung durch Technik“. Osnovan 1899. godine kao Horch & Cie. Motorvagen-Verke, August Horch, danas je kompanija među vodećim svetskim proizvođačima premium automobila. Inovativna sposobnost kompanije jedan je od razloga za njen uspeh. Audi je oduvek imao tradiciju stvaranja automobilske istorije: od kuattro trajnog pogona na sve točkove, preko lagane konstrukcije zasnovane na aluminijumskom Audi Space Frame-u, do današnjih modela sposobnih za automatizovanu vožnju.

Prvi potpuno električni serijski proizvod Audi e-tron zvanično se proizvodi u Audiju u Briselu od septembra 2018. godine – na prvoj svetskoj automobilskoj proizvodnoj liniji neutralnog ugljenika u premium segmentu. Audi veruje da održiva akcija započinje procesom nabavke i proteže se sve do reciklaže vozila. Kompanija je aktivna na više od 100 tržišta širom sveta i kontinuirano raste. AUDI AG je kupcima tokom 2020. isporučio oko 1.692.773 novih automobila marke Audi. Kompanija trenutno zapošljava oko 87.000 ljudi širom sveta, od kojih je preko 60.000 zaposleno na nemačkim lokacijama u Ingolstadtu i Neckarsulmu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email
VESTI IZ AUDIJA

Audi koristi dron za lociranje automobila

Kako Audi koristi dron za lociranje vozila u automobilskoj fabrici? Audi koristi dron sa posebno razvijenim UAV sistem za lociranje vozila koja su spremna za

AUTO DELOVI AUDI SRBIJA