AUTO DELOVI ŠKODA (SKODA)

Auto delovi za Škoda (Skoda) predstavljaju veoma bitan segment u našem poslovanju. Skoda auto delovi koji se nalaze u našoj ponudi se zasnivaju na višegodišnjem iskustvu. Izabrali smo brendove koji mogu zadovoljiti visoke zahteve delova za Škodu. Brendovi auto delova za Škodu su pretežno sa evropskog kontinenta.

U ponudi su auto delovi za Skoda Octavia, Fabia, felicia, Superb, Karoq, Rapid, Kamiq, Roomster, Yeti. Pozovite korisnički servis i proverite cene i trenutne akcije.

skoda škoda auto delovi, škoda delovi

SKODA DELOVI

Kako pronaći odgovarajući deo ?

Pretragu odgovarajućih autodelova za Skoda modele možete obavljati preko specijlizaovanih programa. Skoda programi pružaju tačne podatke o svim auto delovima za Škodu i njihovim karakteristikama.

Kako poručiti delove za Škoda (Skoda)?

Jednostavno!

Ukoliko ne posedujete neki od programa ili se ne možete snaći u našoj online prodavnici, naša korisnička služba prodaje Vam stoji na rapolaganju.

Pružićemo Vam sve potrebne informacije oko auto delova za Škoda (Skoda) automobile i ponuditi Vam najbolje rešenje.

Dostupnost  Skoda delova i cenovnik?

U našoj ponudi imamo preko 24000 delova za Skoda automobile. Zastupamo i prodajemo preko 40 brendova svetski poznatih proizvođača.

Isporuka paketa?

Skoda delovi se isporučuju na teritoriji cele Srbije putem kurirskih službi. Isporuka paketa je od 1-5 radnih dana.

Da li su polovni auto delovi Skoda pouzdani?

Kupovinom polovnih delova sa vozila velikih pređenih kilometraža dovodite u pitanje ispravnost vozila, a samim tim i Vašu bezbednost.

U našoj ponudi imamo veliki izbor delova za automobile Skoda Octavia, Fabia, Felicia, Superb, Karoq, Rapid, Kamiq, Roomster, Yeti..

PONUDA DELOVA

Skoda delovi FABIA 90%
Skoda delovi FELICIA 89%
Skoda delovi KAMIQ 84%
Skoda delovi KAROQ 86%
Skoda delovi OCTAVIA 92%
Skoda delovi RAPID 88%
Skoda delovi ROOMSTER 82%
Skoda delovi SUPERB 91%
Skoda delovi YETI 82%
auto delovi skoda, skoda delovi cenovnik, skoda delovi beograd

KATEGORIJE SKODA AUTO DELOVA

delovi skoda škoda auto svetlosna grupa

SVETLOSNA OPREMA

delovi klime, kompresori klime , hladjenje

DELOVI KLIME

ventilatori hladjenja, motor ventilatora

VENTILATORI

skoda delovi cenovnik, delovi za veliki servis škoda skoda

VELIKI SERVIS

BRENDOVI SKODA DELOVA

Lefindes auto delovi sarađuju sa preko 50 brendova koji su se kroz našu dugogodišnju prodaju pokazali kao najbolji sa odnosom cena i kvaliteta. Većina brendova sa kojima sarađujemo dolaz sa evropskog kontinenta i ti skoda delovi se odlikuju svojim kvalitetom i u potpusnosti odgovaraju strogim zahtevima Porsche grupacije. U našoj bogatoj ponudi Škodinih auto delova možete pronaći artikle u svim cenovnim kategorijama. 

IZDVOJENI ARTIKLI

UKRATKO O PROIZVOĐAČU ŠKODA

Škoda Auto a.s. koji se obično naziva Škoda, proizvođač automobila iz Češke Republike osnovan  davne 1895. godine kao Laurin & Klement sa sedištem kompanije u Mladi Boleslav, Češka.

Škoda (Skoda) automobili i delovi se prodaju u preko 100 zemalja i 2018. godine ukupna globalna prodaja dostigla je 1,25 miliona jedinica, što je porast od 4,4% u odnosu na prethodnu godinu. Operativni profit je 2017. iznosio 1,6 milijardi evra, što je porast od 34,6% u odnosu na prethodnu godinu. Od 2017. godine Škodina profitna marža bila je druga po veličini od svih marki Volksvagen AG nakon Porsche-a.

Trudeći se da pratimo standard kvaliteta u ponudi imamo autodelove za Skoda Octavia, Fabia, Felicia, Superb, Karoq, Rapid, Kamiq, Roomster, Yeti. Naš cenovnik i ponudu za Skoda auto delove možete pronaći u našoj online prodavnici.

ISTORIJA ŠKODA

Kao i kod mnogih davno uspostavljenih proizvođača automobila, kompanija koja će postati Škoda Auto osnovana je početkom 1890-ih proizvodnjom bicikala. Škoda (tada Laurin i Klement) fabrike osnovane su 1896. godine kao proizvođač velocipeda.

1894. (pre 127 godina), 26-godišnji Vaclav Klement, koji je prodavao knjige u Mladoj Boleslavi, Kraljevina Češka (današnja Češka, tada deo Austrougarske), nije uspeo da nabavi rezervne delove za popravak svog nemačkog bicikl. Auto delovi za Škoda (Skoda) su pristni u preko 24000 artikala na našem lageru. 

škoda skoda delovi, škoda skoda auto delovi

Klement je proizvođačima, Seidelu i Naumanu, vratio svoj bicikl s pismom na češkom, tražeći da izvrše popravke, samo da bi dobio odgovor na nemačkom jeziku, u kome stoji: „Ako želite da vam odgovorimo, insistiramo na tome da prenesite svoju poruku na jeziku koji razumemo. Nezadovoljan odgovorom i shvatajući poslovni potencijal, Klement je, iako nije imao tehničkog iskustva, odlučio da pokrene radionicu za popravku bicikala, koju su on i Vaclav Laurin otvorili 1896. godine u Mladi Boleslav. Pre nego što je stupio u partnerstvo sa Klementom, Laurin je bio uspostavljeni proizvođač bicikala u obližnjem gradu Turnov.

1898. godine, nakon preseljenja u svoju novoizgrađenu fabriku, par je kupio Verner-ov „Motociklet“. Pogledajte auto delove skoda u našoj prodavnici. Skoda auto delovi u prodavnici Lefindes. Prvi motocikl Laurin & Klement, pokretan motorom postavljenim na upravljaču koji su pokretali prednje točkove, pokazao se opasnim i nepouzdanim – rano nesreća na njemu koštala je Laurin prednji zub. Da bi dizajnirali sigurniju mašinu sa njenom strukturom oko motora, par je napisao nemačkom specijalistu za paljenje Robertu Boschu za savet o drugačijem elektromagnetnom sistemu.

Do 1905. godine firma je proizvodila automobile, što je čini drugim najstarijim proizvođačem automobila u Češkoj nakon Tatre. Kompanija, površine 7.800 kvadratnih metara (0,78 ha), imala je radnu snagu od 320 ljudi i koristila je 170 specijalnih alatnih mašina, pogonjenih 100 konjskih snaga (75 kV) parne snage. Delove za automobile Skoda možete naručiti preko našeg Call centra. Prvi model, Voiturette A, bio je uspešan i kompanija je osnovana kako u Austrougarskoj, tako i na međunarodnom nivou. 

ZANIMLJIVOSTI O SKODI

Značenje Logo Skode?

Slično kao i njihov slogan, i Škodin logotip je „Jednostavno pametan“. Škoda koristi logotip krilate strelice sa tri pera. Strelica je za brzinu, a krila za napredak, dok krug simbolizuje Škodinu tradiciju dugu više od 100 godina.

Značenje imena Škoda?

Ime zapravo potiče od osnivača Emila Škode, koji je na ovaj način prvo markirao vojnu opremu koju je izgradio da pomogne da se Austro-Ugarsko carstvo održi na okupu, a zatim stopio sa radovima bicikala Laurina i Klementa, 1924 , da se otvori put onome što je danas brend.

AUTO DELOVI ZA ŠKODA OCTAVIA

Škoda Octavia je mali porodični automobil koji je proizveo češki proizvođač automobila Škoda Auto od kraja 1996. U našem asortimanu skoda delovi za Octaviu. Ime deli sa ranijim modelom proizvedenim između 1959. i 1971. Do danas su predstavljene četiri generacije modernog modela Octavia , isporučuje se samo sa dizalom sa pet vrata i karavanom sa pet vrata. Automobil je sa prednjim motorom, u ponudi su pogon na prednja ili na sva četiri točka. 

AUTO DELOVI ZA SKODA FABIA

Škoda Fabia je supermini automobil koji proizvodi češki proizvođač Škoda Auto od 1999. godine. Naslednik je Škode Felicia koja je prekinuta 2001.  Veliki izbor auto delova Skoda Fabia i našem asortimanu. Fabia je bila dostupna u hečbeku, karavan (nazvana Fabia Combi) i salonu (nazvana Fabia Sedan). ) karoserije pri lansiranju, a od 2007. godine druga generacija se nudi u verziji hečbek i karavan. Treća generacija Fabia lansirana je 2015. godine. 

AUTO DELOVI ZA SKODA SUPERB

Škoda Superb je veliki porodični automobil koji je češki proizvođač automobila Škoda Auto proizvodio od 2001. godine. Auto delovi Skoda Superb na našem lageru.
Prva generacija modernog Superba, proizvedena od 2001. do 2008. godine, bila je zasnovana na platformi VV B5 PL45 +. Druga generacija Superba koristila je B6 A6 / PK46 i predstavljena je 2008. Treća i sadašnja generacija koja koristi platformu MKB ušla je u proizvodnju 2015. godine.

delovi za skoda škoda automobile
delovi škoda skoda automobile

AUTO DELOVI ZA SKODA FELICIA

Škoda Felicia je jedan od prvih Škodinih modela posle njene privatizacije od strane nemačkog Volkswagena. Samo za Vaše poterebe Auto delovi Skoda Felicia po akcijskim cenama. Skoda Felicia predstavlja prepravljenu verziju Favorita, ali sa boljim izgledom i većim brojem stepena prenosa od svog prethodnika. U našoj ponudi je veliki izbor delova za auto Škoda (Skoda) Felicia. Felicia se proizvodila do 2000. godine, godinu dana nakon izbacivanja Škode Fabije na tržište.

AUTO DELOVI ZA SKODA KAROK

Škoda Karok je kompaktni crossover terenac koji je dizajnirao i izradio češki proizvođač automobila Škoda Auto. Delovi za automobil Skoda Karoq u preko 20 brendova. Poestite naš online sjop ili pozovite našu korisničku podršku. Predstavljeno 2017. godine, vozilo je zasnovano na platformi Volksvagen Group MKB i zamenilo je Škodu Ieti. Auto se nalazi između manje Škode Kamik i veće Škode Kodiak. Skoda karok delovi se pretežno mogu naći u originalnom pakovanju. 

AUTO DELOVI ZA SKODA RAPID

Škoda Rapid je naziv koji se koristi za modele češkog proizvođača Škoda Auto. Naziv je prethodno korišćen 1930-ih za Škoda Rapid (1935–47) i 1980-ih za zadnji motor Kupe Škoda Rapid (1984). Danas se pločica sa imenom Rapid koristi za tri odvojena mala porodična automobila: liftback sa 5 vrata i hečbek poreklom iz Evrope, limuzina sa 4 vrata iz Kine zasnovana na istoj platformi i indijska verzija manjeg limuzine Rapid zasnovana na PK25 platforma.

AUTO DELOVI ZA SKODA KAMIQ

Škoda Kamik je subkompaktni crossover SUV (B-segment), koji je češki proizvođač automobila Škoda Auto proizveo krajem juna 2019. godine, nakon što je debitovao na salonu automobila u Ženevi u februaru 2019. Auto delovi Skoda Kaimq sa najvećim izborom u našoj ponudi. Najmanji je od ostalih Škodinih terenaca, naime Karok, Eniak i Kodiak. Isporuke su zvanično počele u septembru 2019. Zasnovan je na konceptu Vision Ks, koji je Škoda prvi put predstavila javnosti 2018.

DELOVI ZA SKODA ROOMSTER

Škoda Roomster (Tip 5J) je vozilo za rekreaciju u stilu MPV, proizvedeno od češkog proizvođača automobila Škoda Auto. Otkriven je kao proizvodni model u martu 2006. godine na autosalonu u Ženevi, a prodaja je započela u junu 2006. godine. Auto delovi Skoda Roomster na našem lageru. Izgrađena je u fabrici Škoda u mestu Kvasini, okrug Richnov nad Knežnou. Verzija furgona sa dvosedima sa pet vrata, nazvana Škoda Praktik, lansirana je u martu 2007.

AUTO DELOVI ZA ŠKODA YETI

Škoda Yeti (kodnog imena Tip 5L) je kompaktno sportsko terensko vozilo (SUV), proizvedeno od češkog proizvođača automobila Škoda Auto i predstavljeno na Salonu automobila u Ženevi 2009. godine, kao prvi ulazak proizvođača na tržište SUV vozila. 2009. godine, Yeti je dobio nagradu Porodični automobil godine od strane magazina Top Gear. AUTO DELOVI ŠKODA (SKODA) BEOGRAD.

 

skoda delovi, auto delovi skoda, škoda delovi

OSTVARITE POPUSTE DO 38%

Akcijske cene i popusti u našoj prodavnici

ORIGINALNI SKODA AUTO DELOVI

Veoma često u praksi se dešava da proizvođači aftermarket delova nemaju u svom asortimanu neke Skoda auto delove. Tada pribegavamo originalnim Skodinim delovima. Pokazalo se u praksi da oni nekada mogu biti skuplji i do dva, tri puta od delova iz aftermarket ponude. Svakako takvi delovi dolaze sa logom SKODA i odaju nam sigurnost kupovine jer iza njih stoji renomirani proizvođač automobila. Originalne auto delove za Skoda vozila možete poručiti preko našeg Call centra. Trudimo se da rok isporuke bude što kraći i da Vam cena bude odgovarajuća.

SKODA DELOVI ONLINE KUPOVINA

Broj automobila u svetu svake godine raste, kao i ponuda auto delova u asortimanu. Na tržištu je sve više SKODA autodelova u ponudi i online prodavnice moraju pratiti takav rast. Zato je veoma važno da ovakve prodavnice prate tehnološki razvoj u IT industriji i prilagođavaju se njenim potrebama. Programi koji se koriste za traženje Škodinih delova postaju sve složeniji i zahtevaju određeno znanje prodavca. Veoma je važno da svaka prodavnica ima pristup ovim podacima kako bi lakše identifikovala sam rezervni deo. Auto delovi za Skoda su dostupni samo u specijalizovanim programima. Naravno, postoje i prodavci koji moraju biti obučeni za takve programe. Ovo omogućava kupcima više podataka i lakši izbor, a samim tim i kupovinu na mreži.

Specifičnost prodaje Skoda auto delova je u tome što ponekad nećete pronaći traženi deo i tada dolazi znanje prodavca i njegova pomoć u izboru. U tome se onlajn trgovci razlikuju i po znanju i iskustvu zaposlenih. Naša prodaja Skoda auto delova se zasniva na višegodišnjem iskustvu i prodaji preko 20000 različitih Skoda auto delova širom Srbije. Pozovite nas i iskoristite promocije koje imamo svakog meseca za auto delove Skoda.

BRENDOVA NA STANJU
0 +
ARTIKALA NA STANJU
0 +
ISPORUKA
0 +

UPIT ZA CENE
  VESTI IZ ŠKODE

  Škoda Fabia 2021 – četvrta generacija

  Škoda Fabia četvrta generacija čeških superminija, uskoro. Škoda je potvrdila da će nova Fabia četvrte generacije biti veća i izražajnija od odlazećeg automobila. Škoda se

  ŠKODA AUTO proizvodi dvomilioniti SUV

  Dvomilionito sportsko terensko vozilo (SUV) danas je sišlo sa proizvodne linije u glavnom pogonu ŠKODA AUTO u Mladi Boleslavu Dvomilionito sportsko terensko vozilo (SUV) danas

  AUTO DELOVI ŠKODA (SKODA) SRBIJA