AUTO DELOVI ŠKODA (SKODA)

Auto delovi za Škoda (Skoda) predstavljaju veoma bitan segment u našem poslovanju. U našoj ponudi koja se zasniva na višegodišnjem iskustvu izabrali smo brendove koji mogu zadovoljiti visoke zahteve. Brendovi delova za Škodu su pretežno sa evropskog kontinenta.

U ponudi su auto delovi za Skoda Octavia, Fabia, felicia, Superb, Karoq, Rapid, Kamiq, Roomster, Yeti…

skoda škoda auto delovi, škoda delovi

AUTO DELOVI ZA SKODA

Kako pronaći odgovarajući deo ?

Pretragu odgovarajućih delova za Skoda modele možete obavljati preko specijlizaovanih programa. Skoda programi pružaju tačne podatke o svim auto delovima za Škodu i njihovim karakteristikama.

Kako poručiti delove za Škoda (Skoda)?

Jednostavno!

Ukoliko ne posedujete neki od programa ili se ne možete snaći u našoj online prodavnici, naša korisnička služba prodaje Vam stoji na rapolaganju.

Pružićemo Vam sve potrebne informacije oko auto delova za Škoda (Skoda) automobile i ponuditi Vam najbolje rešenje.

Dostupnost  Skoda delova i cenovnik?

U našoj ponudi imamo preko 24000 delova za Skoda automobile. Zastupamo i prodajemo preko 40 brendova svetski poznatih proizvođača.

Isporuka paketa?

isporuku Skoda delova vršimo na teritoriji cele Srbije putem kurirskih službi. Isporuka paketa je od 1-5 radnih dana.

Da li su polovni auto delovi Skoda pouzdani?

Kupovinom polovnih delova sa vozila velikih pređenih kilometraža dovodite u pitanje ispravnost vozila, a samim tim i Vašu bezbednost.

U našoj ponudi imamo veliki izbor delova za automobile Skoda Octavia, Fabia, Felicia, Superb, Karoq, Rapid, Kamiq, Roomster, Yeti..

PONUDA DELOVA

Skoda delovi OCTAVIA 92%
Skoda delovi FABIA 90%
Skoda delovi FELICIA 89%
Skoda delovi SUPERB 91%
Skoda delovi KAROQ 86%
Skoda delovi RAPID 88%
Skoda delovi KAMIQ 84%
Skoda delovi ROOMSTER 82%
Skoda delovi YETI 82%
škoda auto delovi, skoda delovi novi sad, skoda auto delovi

KATEGORIJE DELOVA ZA SKODA AUTOMOBILE

delovi skoda škoda auto svetlosna grupa

SVETLOSNA OPREMA

delovi klime, kompresori klime , hladjenje

DELOVI KLIME

hladnjaci klime, hladnjaci vode

HLADNJACI

ventilatori hladjenja, motor ventilatora

VENTILATORI

branik, vrata, hauba

KAROSERIJA

skoda delovi cenovnik, delovi za veliki servis škoda skoda

VELIKI SERVIS

UKRATKO O PROIZVOĐAČU ŠKODA

Škoda Auto a.s. koji se obično naziva Škoda, proizvođač automobila iz Češke Republike osnovan  davne 1895. godine kao Laurin & Klement sa sedištem kompanije u Mladi Boleslav, Češka.

Laurin & Klement je 1925. godine kupio industrijski konglomerat Škoda Vorks,  koji je i sam postao državno vlasništvo 1948. Poručite preko internet prodaje Vaše auto delove za Škodu (Skoda). Nakon 1991. godine postepeno je privatizovan u nemačku Volksvagen grupu, 1994. je postao njegova podružnica, a 2000. u potpunosti u vlasništvu.

Škoda auto delovi u našoj ponudi…

Škoda (Skoda) automobili i delovi se prodaju u preko 100 zemalja i 2018. godine ukupna globalna prodaja dostigla je 1,25 miliona jedinica, što je porast od 4,4% u odnosu na prethodnu godinu. Operativni profit je 2017. iznosio 1,6 milijardi evra, što je porast od 34,6% u odnosu na prethodnu godinu. Od 2017. godine Škodina profitna marža bila je druga po veličini od svih marki Volksvagen AG nakon Porsche-a.

Trudeći se da pratimo standard kvaliteta u ponudi imamo autodelove za Skoda Octavia, Fabia, Felicia, Superb, Karoq, Rapid, Kamiq, Roomster, Yeti..

Značenje Logo Skode?

Slično kao i njihov slogan, i Škodin logotip je „Jednostavno pametan“. Škoda koristi logotip krilate strelice sa tri pera. Strelica je za brzinu, a krila za napredak, dok krug simbolizuje Škodinu tradiciju dugu više od 100 godina.

Značenje imena Škoda?

Ime zapravo potiče od osnivača Emila Škode, koji je na ovaj način prvo markirao vojnu opremu koju je izgradio da pomogne da se Austro-Ugarsko carstvo održi na okupu, a zatim stopio sa radovima bicikala Laurina i Klementa, 1924 , da se otvori put onome što je danas brend.

ISTORIJA SKODA

Kao i kod mnogih davno uspostavljenih proizvođača automobila, kompanija koja će postati Škoda Auto osnovana je početkom 1890-ih proizvodnjom bicikala. Škoda (tada Laurin i Klement) fabrike osnovane su 1896. godine kao proizvođač velocipeda.

1894. (pre 127 godina), 26-godišnji Vaclav Klement, koji je prodavao knjige u Mladoj Boleslavi, Kraljevina Češka (današnja Češka, tada deo Austrougarske), nije uspeo da nabavi rezervne delove za popravak svog nemačkog bicikl. Auto delovi za Škoda (Skoda) su pristni u preko 24000 artikala na našem lageru. Klement je proizvođačima, Seidelu i Naumanu, vratio svoj bicikl s pismom na češkom, tražeći da izvrše popravke, samo da bi dobio odgovor na nemačkom jeziku, u kome stoji: „Ako želite da vam odgovorimo, insistiramo na tome da prenesite svoju poruku na jeziku koji razumemo. Nezadovoljan odgovorom i shvatajući poslovni potencijal, Klement je, iako nije imao tehničkog iskustva, odlučio da pokrene radionicu za popravku bicikala, koju su on i Vaclav Laurin otvorili 1896. godine u Mladi Boleslav. Pre nego što je stupio u partnerstvo sa Klementom, Laurin je bio uspostavljeni proizvođač bicikala u obližnjem gradu Turnov.

AUTO DELOVI SKODA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA…

1898. godine, nakon preseljenja u svoju novoizgrađenu fabriku, par je kupio Verner-ov „Motociklet“. Pogledajte auto delove skoda u našoj prodavnici. Prvi motocikl Laurin & Klement, pokretan motorom postavljenim na upravljaču koji su pokretali prednje točkove, pokazao se opasnim i nepouzdanim – rano nesreća na njemu koštala je Laurin prednji zub. Da bi dizajnirali sigurniju mašinu sa njenom strukturom oko motora, par je napisao nemačkom specijalistu za paljenje Robertu Boschu za savet o drugačijem elektromagnetnom sistemu.

Do 1905. godine firma je proizvodila automobile, što je čini drugim najstarijim proizvođačem automobila u Češkoj nakon Tatre. Kompanija, površine 7.800 kvadratnih metara (0,78 ha), imala je radnu snagu od 320 ljudi i koristila je 170 specijalnih alatnih mašina, pogonjenih 100 konjskih snaga (75 kV) parne snage. Delove za automobile Skoda možete naručiti preko našeg Call centra. Prvi model, Voiturette A, bio je uspešan i kompanija je osnovana kako u Austrougarskoj, tako i na međunarodnom nivou. 

AUTO DELOVI ZA ŠKODA OCTAVIA

Škoda Octavia je mali porodični automobil koji je proizveo češki proizvođač automobila Škoda Auto od kraja 1996. U našem asortimanu skoda delovi za Octaviu. Ime deli sa ranijim modelom proizvedenim između 1959. i 1971. Do danas su predstavljene četiri generacije modernog modela Octavia , isporučuje se samo sa dizalom sa pet vrata i karavanom sa pet vrata. Automobil je sa prednjim motorom, u ponudi su pogon na prednja ili na sva četiri točka. Tokom dve decenije prisustva na tržištu prodato je oko pet miliona primeraka. Octavia je najpopularniji Škodin model; oko 40% svih novoproizvedenih Škoda automobila su Octavije. 

AUTO DELOVI ZA SKODA FABIA

Škoda Fabia je supermini automobil koji proizvodi češki proizvođač Škoda Auto od 1999. godine. Naslednik je Škode Felicia koja je prekinuta 2001.  Veliki izbor auto delova Skoda Fabia. Fabia je bila dostupna u hečbeku, karavan (nazvana Fabia Combi) i salonu (nazvana Fabia Sedan). ) karoserije pri lansiranju, a od 2007. godine druga generacija se nudi u verziji hečbek i karavan. Treća generacija Fabia lansirana je 2015. godine. 

AUTO DELOVI ZA SKODA SUPERB

Škoda Superb je veliki porodični automobil koji je češki proizvođač automobila Škoda Auto proizvodio od 2001. godine. Auto delovi Skoda Superb na našem lagetu.

Prva generacija modernog Superba, proizvedena od 2001. do 2008. godine, bila je zasnovana na platformi VV B5 PL45 +. Druga generacija Superba koristila je B6 A6 / PK46 i predstavljena je 2008. Treća i sadašnja generacija koja koristi platformu MKB ušla je u proizvodnju 2015. godine.

delovi za skoda škoda automobile
delovi škoda skoda automobile

AUTO DELOVI ZA SKODA FELICIA

Škoda Felicia je jedan od prvih Škodinih modela posle njene privatizacije od strane nemačkog Volkswagena. Samo za Vaše poterebe Auto delovi Skoda Felicia po akcijskim cenama. Skoda Felicia predstavlja prepravljenu verziju Favorita, ali sa boljim izgledom i većim brojem stepena prenosa od svog prethodnika. U našoj ponudi imamo raznovrstan izbor delova za auto Škoda (Skoda) Felicia.

Modeli su uključivali motore: 1.3, 75bhp 1.6 i 64bhp 1.9 SDI diesel, koji su konstruisani od strane Folksvagena. Felicia se proizvodila do 2000. godine, godinu dana nakon izbacivanja Škode Fabije na tržište.

AUTO DELOVI ZA SKODA KAROK

Škoda Karok je kompaktni crossover terenac koji je dizajnirao i izradio češki proizvođač automobila Škoda Auto. Delovi za automobil Skoda Karoq u preko 20 brendova. Predstavljeno 2017. godine, vozilo je zasnovano na platformi Volksvagen Group MKB i zamenilo je Škodu Ieti. Auto se nalazi između manje Škode Kamik i veće Škode Kodiak.

AUTO DELOVI ZA SKODA RAPID

Škoda Rapid je naziv koji se koristi za modele češkog proizvođača Škoda Auto. Naziv je prethodno korišćen 1930-ih za Škoda Rapid (1935–47) i 1980-ih za zadnji motor Kupe Škoda Rapid (1984). Danas se pločica sa imenom Rapid koristi za tri odvojena mala porodična automobila: liftback sa 5 vrata i hečbek poreklom iz Evrope, limuzina sa 4 vrata iz Kine zasnovana na istoj platformi i indijska verzija manjeg limuzine Rapid zasnovana na PK25 platforma.

AUTO DELOVI ZA SKODA KAMIQ

Škoda Kamik je subkompaktni crossover SUV (B-segment), koji je češki proizvođač automobila Škoda Auto proizveo krajem juna 2019. godine, nakon što je debitovao na salonu automobila u Ženevi u februaru 2019. Auto delovi Skoda Kaimq sa najvećim izborom u našoj ponudi. Najmanji je od ostalih Škodinih terenaca, naime Karok, Eniak i Kodiak. Isporuke su zvanično počele u septembru 2019. Zasnovan je na konceptu Vision Ks, koji je Škoda prvi put predstavila javnosti 2018. Kao i kod Karok-a i Kodiak-a, ime Kamik zasnovano je na reči iz inuitskog jezika.

DELOVI ZA SKODA ROOMSTER

Škoda Roomster (Tip 5J) je vozilo za rekreaciju u stilu MPV, proizvedeno od češkog proizvođača automobila Škoda Auto. Otkriven je kao proizvodni model u martu 2006. godine na autosalonu u Ženevi, a prodaja je započela u junu 2006. godine. Izgrađena je u fabrici Škoda u mestu Kvasini, okrug Richnov nad Knežnou.

Verzija furgona sa dvosedima sa pet vrata, nazvana Škoda Praktik, lansirana je u martu 2007. Bilo je spekulacija da će se proizvodnja završiti 2014. godine, a 30. aprila 2015. poslednji Roomster je sišao sa proizvodne linije.

AUTO DELOVI ZA ŠKODA YETI

Škoda Yeti (kodnog imena Tip 5L)  je kompaktno sportsko terensko vozilo (SUV), proizvedeno od češkog proizvođača automobila Škoda Auto i predstavljeno na Salonu automobila u Ženevi 2009. godine, kao prvi ulazak proizvođača na tržište SUV vozila. 2009. godine, Yeti je dobio nagradu Porodični automobil godine od strane magazina Top Gear. AUTO DELOVI ŠKODA (SKODA) BEOGRAD.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
VESTI IZ ŠKODE

Škoda Fabia 2021 – četvrta generacija

Škoda Fabia četvrta generacija čeških superminija, uskoro. Škoda je potvrdila da će nova Fabia četvrte generacije biti veća i izražajnija od odlazećeg automobila. Škoda se

ŠKODA AUTO proizvodi dvomilioniti SUV

Dvomilionito sportsko terensko vozilo (SUV) danas je sišlo sa proizvodne linije u glavnom pogonu ŠKODA AUTO u Mladi Boleslavu Dvomilionito sportsko terensko vozilo (SUV) danas

AUTO DELOVI ŠKODA (SKODA) SRBIJA