AUTO DELOVI CITROEN

Auto delovi za Citroen vozila se nalaze u našoj ponudi u preko 50 brendova. Citroen delovi dolaze iz renomiranih farbika širom sveta ali pretežno se izdvajaju fabrike iz Francuske.U ponudi su Citroen auto delovi fabričke ugradnje kao i originalni delovi za Citroen vozila.

U našem asortimanu su uvršćeni auto delovi za Citroen C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, Grand Picasso, ZX, Xsara, Xsara Picasso, Xantia, Saxo, Evasion, DS3, DS4, DS5, Cactus

CITROEN DELOVI

Kako pronaći  zamenski deo za Citroen vozila?

Pretraživanje delova za Citroen automobile se vrši pomoću specijalizovanih programa. Takvi Citroen programi Vam daju tačne informacije o citroen delovima i njihovim karakteristikama.

Kako se poručuju Citroen delovi?

Veoma lako!

Ukoliko niste našli broj originalni broj Citroen auto dela ili Vam naša pretraga ne pruža tačene informacije možete pozvati našu Citroen korisniču podršku.

Preuzimanje paketa?

Isporuka rezervnih delova za Citroena se obavlja na teritoriji cele Srbije putem kurirskih službi. Isporuka paketa je od 1-2 radnih dana.

Ponuda, brendovi  i cenovnik auto delova za CITROEN?

U svakom trenutku možemo odgovoriti na sve Vaše zahtevne upite. Na našem lageru se nalazi preko 30000 Citroena autodelova. Uvoznici smo preko 30 brendova iz Evrope (pretežno Francuske) koji kvalitativno odgovaraju zahtevima fabričke Citroen ugradnje. Citreoen originalni auto delovi se nalaze takođe u našoj ponudi.

Da li su polovni auto delovi za Citroen pouzdani?

Polovni delovi za Citroen se skidaju sa vozila koja se sa velikim kilometražama. Samim tim takvi polovni delovi su istrošeni i kao takvi Vam ne pružaju osećaj sigurnosti.

Mi ne prodajemo Citroen polovne delove. U našoj ponudi su novi auto delovi Citroen za C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, Grand Picasso, ZX, Xsara, Xsara Picasso, Xantia, Saxo, Evasion, DS3, DS4, DS5, Cactus.

PONUDA DELOVA

CITROEN C1 82%
CITROEN C2 81%
CITROEN C3 86%
CITROEN C4 88%
CITROEN C5 80%
CITROEN C6 84%
CITROEN C8 82%
CITROEN Berlingo 91%
CITROEN DS4 84%
CITROEN JUMPER 89%
CITROEN SAXO 76%
CITROEN XSARA 88%
auto delovi citreon srbija, delovi citroen c4
auto delovi citroen, citroen auto delovi, citroen delovi
citroen auto delovi, auto delovi za citroen, citroen delovi
citroen delovi, auto delovi citroen, delovi citroen
citroen rezervni delovi, auto delovi citroen, citroen delovi

ZANIMLJIVOSTI O CITROENU

Po čemu je Citroen poznat?

Citroen je širom sveta poznat po svom kultnom stilu i inovativnom inženjeringu, a 46 vozila koja su izložena u Mullinu služe kao izlog filozofije preuzimanja rizika poznate francuske marke.

Šta predstavlja Citroen logo?

Tokom putovanja u Poljsku 1890. godine, Andre Citroen je otkrio postupak rezanja zupčanika koji se zasnivao na dizajnu u obliku ševrona. Citroen je ovo video kao sredstvo za započinjanje svoje proizvodne karijere, pa je 1919. godine, kada je počeo da proizvodi vozila, usvojio dvostruki ševron kao svoj logotip. Akcijski popust-auto delovi Citroen.

IZDVOJENI ARTIKLI

Da li ste znali?

Citroen 2CV prvobitno je trebalo da bude predstavljen na salonu automobila u Parizu 1939. godine. Tada je zapravo proizvedeno pilot vozilo od 250 automobila i automobil je već imao homologaciju na francuskom tržištu. Međutim, kada je Nemačka napala Francusku u Drugom svetskom ratu Citroen nije želeo da automobil padne u ruke nacista, pa je nekoliko sahranjeno na tajnim lokacijama. Jedan je prerušen u kamionet, a ostatak uništen.

Za ovaj model Citroen nemamo delove ali u našem asotrtimanu su delovi za Citroen C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, Grand Picasso, ZX, Xsara, Xsara Picasso, Xantia, Saxo, Evasion, DS3, DS4, DS5, Cactus.

citroen delovi, auto delovi citroen, delovi citroen

AUTO DELOVI CITROEN AKCIJSKA CENA

Pozovite našu službu prodaje i ostvarite popuste

AUTO DELOVI ZA CITROEN C1

Citroen C1 je gradski automobil koji je francuski proizvođač Citroen proizvodio od juna 2005. C1 je razvio PSA Peugeot Citroen u okviru projekta B-Zero u zajedničkom ulaganju sa Tojotom. Peugeot 107 je identičan modelu C1, osim prednjeg branika i prednjih i zadnjih svetla, dok je Toiota Aigo malo diferenciranija.

AUTO DELOVI ZA CITROEN C2

Citroen C2 je supermini koji je proizveo francuski proizvođač Citroen, a proizvodnja je počela u avgustu 2003. Zamenio je Citroen Saxo i izgrađen je u fabrici Aulnai, na periferiji Pariza. Drugačiji dizajn C2, zasnovan na dizajnu Peugeota ​​206, prodaje se u Kini. Citroen C2 je ukinut u oktobru 2009. godine, a zamenjen je Citroen DS3 u januaru 2010. godine.

AUTO DELOVI ZA CITROEN C3

Citroen C3 je supermini automobil koji proizvodi Citroen od aprila 2002. Zamenio je Citroen Saxo u liniji modela i trenutno je u trećoj generaciji. Treća generacija modela pojavila se u junu 2016. godine, a u prodaji je u januaru 2017. godine. Proizvodi se u karoserijskoj izvedbi sa pet vrata, pri čemu se prva generacija proizvodi i u kabrioletu sa dva vrata, nazvanom C3 Pluriel.

AUTO DELOVI ZA CITROEN C4

Citroen C4 je kompaktni automobil (C-segment) koji proizvodi Citroen od septembra 2004. godine. Citroen C4 je dizajniran da bude naslednik Citroen Kssare. Mehanički je sličan Peugeotu 308, koji je lansiran 2007. Revidirana verzija, sa novim prednjim krajem, zadnjim svetlima i revizijama kontrolne table, pokrenuta je za model 2008/09.

AUTO DELOVI ZA CITROEN C5

Citroen C5 je veliki porodični automobil koji je francuski proizvođač Citroen proizvodio od marta 2001. do februara 2017. godine, u dve generacije. Zamenio je Citroen Ksantia, u klasi velikih porodičnih automobila, i prvi je moderni Citroen sa „Ck“ nomenklaturom imenovanja, koju su ranije koristili njegovi preci, C4 i C6 iz 1930. godine. Očekuje se da će treća generacija izaći 2021. godine.

AUTO DELOVI ZA CITROEN C6

Citroen C6 je automobil koji je francuski proizvođač automobila proizveo Citroen od 2005. do 2012. Citroen C6 je inspirisan konceptnim automobilom Citroen C6 Lignage sa fastback limuzinom poput stajlinga. Inspirisan prototipom Citroen C6 Lignage, koji je prvi put prikazan na salonu automobila u Ženevi .Razlikuje se od stajlinga konceptnog automobila u manjim detaljima.

AUTO DELOVI ZA CITROEN JUMPER

Citroen Jumper je lagano komercijalno vozilo koje je zvanično razvio Citroen-Stellantis i proizvodi se od 1981. Takođe se prodavao kao Citroen C25, Peugeot J5, Alfa Romeo AR6 i Talbot Ekpress za prvu generaciju, dok se druga i treća generacija prodaju kao Fiat Ducato, Citroen Jumper i Peugeot Boker. Na tržište Kanade i Sjedinjenih Država ušao je kao Ram ProMaster za model 2014. godine.

AUTO DELOVI ZA CITROEN BERLINGO

Citroen Berlingo je serija gotovo identičnih kombija i vozila za razonodu koje Citroen proizvodi u tri generacije od 1996. godine. Izgrađen je u saradnji sa Peugeotom. Peugeot proizvodi isto vozilo, ali pod drugim imenom, ime je: Peugeot Partner.

AUTO DELOVI ZA CITROEN XSARA

Citroen Xsara je mali porodični automobil (C-segment u Evropi) koji je francuski proizvođač automobila Citroen proizvodio od 1997. do 2006. Kssara je bio razvoj Citroena ZKS i Peugeot 306, koji su delili platforma i pogonska oprema. Dolazio je u hatchback-u sa tri i pet vrata i u karoseriji sa pet vrata

CITROEN DELOVI-POPUST 38%

ISTORIJA CITROENA

Citroen je francuski proizvođač automobila. Osnovao ga je u martu 1919. industrijalac Andre-Gustave Citroen, a deo je Stellantisa od 2021.

1934. godine firma je osnovala reputaciju inovativne tehnologije sa sistemom Traction Avant. Pozovite i kupite auto delove za CItroen. Auto delovi Citroen u našoj prodavnici. Ovo je prvi automobil na svetu koji je masovno proizveden sa pogonom na prednje točkove, nezavisnim vešanjem na sva četiri točka, kao i konstrukcijom celine, izostavljajući zasebnu šasiju, a umesto toga koristi sam telo automobila kao glavnu nosivu strukturu.

1954. godine proizveli su prvi na svetu hidropneumatski samonivelišući sistem ogibljenja. Popusti-auto delovi Citroen. Zatim 1955. revolucionarni DS, prvi automobil masovne proizvodnje sa modernim disk kočnicama , a 1967. godine predstavili su nekoliko svojih modela okretni farovi koji su omogućavali veću vidljivost na zavojitim putevima; ovi automobili su dobili različite nacionalne i međunarodne nagrade, uključujući tri evropska automobila godine.

Andre Citroen je tokom Prvog svetskog rata gradio naoružanje za Francusku; posle rata, međutim, shvatio je da će, ukoliko ne planira unapred, imati modernu fabriku bez proizvoda. Citroen je već bio iskusan u automobilskom poslu, zahvaljujući uspešnom šestogodišnjem radu sa Morsom između 1908. i izbijanja rata. Odluka o prelasku na proizvodnju automobila doneta je već 1916. godine, to je godine kada je Citroen zatražio od inženjera Louisa Dufresnea, prethodno sa Panhardom, da dizajnira tehnički sofisticirani automobil od 18 konjskih snaga za koji bi mogao da koristi svoju fabriku kada se mir vrati. 

Međutim, mnogo pre nego što se to dogodilo, on je izmenio svoju viziju i odlučio je, poput Henrija Forda, da će najbolje posleratne mogućnosti u auto-proizvodnji podrazumevati lakši automobil dobrog kvaliteta, ali napravljen u dovoljnim količinama da bi primamljivo koštao. U februaru 1917. godine Citroen je kontaktirao drugog inženjera, Julesa Salomona, koji je već imao značajnu reputaciju u francuskom automobilskom sektoru kao tvorac, 1909. godine, malog automobila nazvanog Le Zebre. Mandat Andrea Citroena bio je karakteristično zahtevan i karakteristično jednostavan: proizvesti potpuno novi dizajn za automobil od 10 KS koji bi bio bolje opremljen, robusniji i jeftiniji za proizvodnju od bilo kog konkurentskog proizvoda u to vreme.

Rezultat je bio Tip A, najavljen novinarima u martu 1919, samo četiri meseca nakon što je oružje utihnulo. Auto delovi za Citroen vozila sa popustima od 38%. Prva proizvodnja tipa A pojavila se u fabrici krajem maja 1919. godine, a u junu je bila izložena u izložbenoj sali na broju 42, na Elizejskim poljanama u Parizu, koja je inače prodavala automobile Alda. Citroen je nagovorio vlasnika preduzeća Alda, Fernanda Charron-a, da mu ustupi izložbeni prostor, koji je i danas u upotrebi. U ovom izložbenom salonu C42 kompanija organizuje izložbe i prikazuje svoja vozila i koncept automobile. Nekoliko godina kasnije, Charron će biti ubeđen da postane glavni investitor u poslu Citroen. 

Iste godine, Andre Citroen je na kratko pregovarao sa General Motors-om o predloženoj prodaji kompanije Citroen. Dogovor se skoro zatvorio, ali General Motors je na kraju zaključio da će njegovo upravljanje i kapital biti previše pretjerani zbog preuzimanja. Tako je Citroen ostao nezavisan do 1935.

auto delovi citroen citroen delovi beograd, citroen delovi novi sad

CITROEN AUTO DELOVI-LEFINDES

Između 1921. i 1937. godine, Citroen je proizvodio polugusenična vozila za terensku i vojnu upotrebu, koristeći sistem koloseka Kegresse. Auto delovi za Citroen – akcijska cena. Dvadesetih godina prošlog veka američka vojska je kupila nekoliko vozila Citroen-Kegresse za procenu, nakon čega je usledila licenca za njihovu proizvodnju. To je rezultiralo time da je Odeljenje za oružane snage izgradilo prototip 1939. U decembru 1942, pušteno je u proizvodnju sa verzijama M2 Half Track Car i M3 Half-track. SAD su na kraju proizvele više od 41.000 vozila u preko 70 verzija između 1940. i 1944. Posle okupacije Francuske 1940. godine, nacisti su zarobili mnoštvo poluguseničnih vozila Citroen i oklopili ih za sopstvenu upotrebu.

Gospodin Citroen je bio oduševljen prodavač: koristio je Ajfelov toranj kao najveći reklamni znak na svetu, kako je zabeleženo u Guinnessovim rekordima. Veliki izbor auto delova za Citroen vozila u našoj ponudi.  Na našem lageru su auto delovi za Citroen u preko 50000 artikala. Takođe je sponzorisao ekspedicije u Aziji (Croisiere Jaune), Severnoj Americi (Croisiere Blanche) i Africi (Croisiere Noire), demonstrirajući potencijal za motorna vozila opremljena sistemom staza Kegresse da prelaze negostoljubive regije. Ove ekspedicije su prenosile naučnike i novinare.

Godine 1927. banka Lazard pomogla je Citroenu donoseći nova preko potrebna sredstva, kao i pregovarajući o njegovom dugu – na primer, otkupom Societe de Vente des Automobiles Citroen (SOVAC) – Ušla je u svoj glavni grad i predstavljeni u odboru; trojica direktora koje je poslao Lazard bili su Raimond Philippe, Andre Meier i Paul Frantzen. Andre Citroen je shvatio potrebu da diferencira svoj proizvod, kako bi izbegao nisku cenovnu konkurenciju koja okružuje njegove konvencionalne modele zadnjih pogona krajem 1920-ih. Auto delovi Citroen u preko 50 brendova. Početkom 1930-ih. 1933. predstavio je Rosalie, prvi komercijalno dostupan putnički automobil sa dizel motorom, razvijen zajedno sa Harri Ricardom.

citroen delovi isporuka, auto delovi citroen

CITROEN DELOVI ISPORUKA

Isporuka na kućnu adresu u roku od 24-48h !!!

ORIGINALNI CITROEN AUTO DELOVI

Auto delovi za Citroen se pretžno proivode širom Francuske ali u poslednje vreme sve je više nemačih, italijanskih fabrika koje proizvode citroen delove. Nekada se dešava da i pored velikog broja fabrika rauto delovi za Citroen se mogu naći u originalnom pakovanju. Originalni Citroen delovi su u većini slučajeva skuplji i do dva, tri puta od delova iz aftermarket ponude. U praksi se kupci retko odlučuju za takve delova iako možemo reći da oni svakako odaju osećaj sigurnosti jer je na njima logo, brend renomiranog proizvođača automobila. Mi obezbeđujemo svakoako i originalne auto delove za Citroen vozila. Trudimo se da rok isporuke bude što kraći i da Vam cena bude odgovarajuća.

Na tržištu je sve više Citroen autodelova u ponudi i online prodavnice moraju pratiti takav rast. Zato je veoma važno da ovakve prodavnice prate tehnološki razvoj u IT industriji i prilagođavaju se njenim potrebama. Programi koji se koriste za traženje Citroen delova postaju sve složeniji i zahtevaju određeno znanje prodavca. Radi lakše indentifikacije i pretrage delova raspitajte se da li Vaš prodavac poseduje ovakve programe. Jedino oni pružaju relavantne podatke i grečke su svedene na minimum prilikom poručivanja auto delova. Naravno, postoje i prodavci koji moraju biti obučeni za takve programe. Ovo omogućava kupcima više podataka i bolji izbor, a samim tim i kupovinu na internetu.

Auto delovi CITOREN su veoma specifični i ponekada ne možete pronaći deo koji ste želeli uz sve uložene napore. Tada je veoma bitno da znate kog prodavca auto delova ćete kontaktirati i zatražiti pomoć. Naši prodavci raspolažu sa svim potrebnim programima i uz višegodičnje iskustvo je garant da možete dobiti adekvatnu ponudu. Nama će biti dovoljno da pripremite broj šasije i pozovete nas. Greške su na taj način svedene na minimum i sigurni smo da će zadovoljstvo ponudom takođe biti. Pozovite nas i rado ćemo pomoći da pronađete deo sa odgovarajućim kvalitetom i cenom.

CITROEN DELOVA
0 +
BRENDOVA NA STANJU
0 +
ISPORUKA
0 +
ZADOVOLJNIH KUPACA
0 +
lefindes korisnicka podrska

POŠALJITE UPIT

VESTI CITROEN

CItroen C4: Istorija, razvoj, specifikacije

C4 se pojavio 2004. godine kao naslednik Xsare Citroen C4 se pojavio 2004. godine kao naslednik modela  Xsara. Trenutno je u proizvodnji druga generacija. Od

AUTO DELOVI CITROEN BEOGRAD