AUTO DELOVI VOLKSWAGEN (VW)

Auto delovi za Volkswagen (VW) predstavljaju važan deo u našem poslovanju. Želimo da Vam ponudimo veliki izbor kako originalnih, tako i delova renomiranih fabrika iz Evrope koje proizvode delove kvaliteta fabričke ugradnje. Brendovi delova za VW su pretežno Nemačkog porekla. Volkswagen delovi koji su se u praksi izdvojili svojim kvalitetom i vekom trajanja su: Luk, Sachs, Ina, Mann, Knecht, Bilstein, Febi, Swag, Bosch.

U našoj ponudi su auto delovi za Volkswagen (VW) Golf, Passat, Polo, Caddy, Sharan, Vento, Beetle (Buba), Touareg…

auto delovi za volksawagen vw golf 1 2 3 4 5 6 7
vw volkswagen delovi za automobil
auto delovi za volkswagen beogradauto delovi za vw volkswagen beograd
delovi za volkswagen vw beograd

AUTO DELOVI

VOLKSWAGEN

AUTO DELOVI ZA VOLKSWAGEN (VW)

Kako pronaći odgovarajuće delove ?

Pretraga odgovarajućih delova za Volkswagen (VW) modele automobila se vrši pomoću VW programa „Etka“. VW Etka daje uvid u podatke o auto delovima za Volkswagen i njihovim karakteristikama.

Kako poručiti delove za Volkswagen (VW)?

Možete naći svoj deo za Volkswagena u našoj online prodavnici. Ukoliko niste pronašli deo koji tražite pozovite naš Call centar. Tu možete dobiti informacije koji delovi za Volkswagen odgovaraju na Vašem automobilu.

Dostupnost i cene auto delova za Volkswagen (VW)?

Trudimo se da u svakom trenutku možemo odgovoriti na sve Vaše zahteve za odgovrajaćim delovima za Volkswagen. Trenutno u našem asortimanu raspolažemo sa preko 40000 delova za VW.

U ponudi imamo preko 50 brendova iz Evrope koji mogu odgovoriti kvalitetno na sve Vaše zahteve. Takođe u ponudi imamo i originalne Volkswagen rezervne delove.

Isporuka paketa?

isporuku Volkswagen (VW) delova vršimo na teritoriji cele Srbije putem kurirskih službi. Isporuka paketa je od 1-5 radnih dana.

Da li su polovni delovi Volkswagen pouzdani?

Uprkos mišljenju mnogih da kupovinom polovnih delova za VW se može uštedeti novac, u praksi se pokazalo da je to nebezbedno. Volkswagen polovni delovi se skidaju sa automobila koji imaju velike pređene kilometraže.

U našoj prodavnici možete pronaći auto delove za Volkswagen (VW) Passat. Golf, Caddz, Polo, Sharan, Beetle (Buba), Vento Touareg…

VOLKSWAGEN DELOVI

Delovi Volkswagen GOLF 96%
Delovi VW PASSAT 94%
Delovi Volkswagen POLO 96%
Delovi VW CADDY 92%
Delovi VW BEETLE (Buba) 89%
Delovi Volkswagen SHARAN 88%
Delovi VENTO 90%
Delovi VW TOUAREG 82%
Delovi VW Transporter 86%
auto delovi volkswagen, auto delovi vw, vw delovi

POZOVITE ODMAH I
OSTVARITE POPUSTE !!!

KATEGORIJE VOLKSWAGEN AUTO DELOVA

farovi sijalice za volkswagen

SVETLOSNA OPREMA

delovi klime, kompresori klime , hladjenje

DELOVI KLIME

hladnjaci klime, hladnjaci vode

HLADNJACI

ventilatori hladjenja, motor ventilatora

VENTILATORI

delovi za veliki servis volkswagen vw

VELIKI SERVIS

POZOVITE CALL CENTAR

IZDVOJENI ARTIKLI

VOLKSWAGEN (VW) AUTO DELOVI

Volksvagen, skraćeno do VW  nemački je proizvođač automobila osnovan u 1937. godine Nemački radnički front i Ferdinand Porsche na zahtev Adolfa Hitlera, poznatog po kultnoj Bubi i sa sedištem u Volfsburgu. Delovi za auto Volkswagen Golf 4, Golf 5, Golf 6, Golf 7, Passat, Caddy, Sharan, Vento, Beetle (Buba), Polo, TouaregTo je vodeća marka Volksvagen grupe, najvećeg proizvođača automobila po prodaji u svetu u 2016. i 2017. godini. Najveće tržište grupe je u Kini, koja donosi 40% svoje prodaje i profita. Posetite našu prodavnicu delova za Volkswagen automobile. Popularni modeli Volksvagena uključuju Golf, Jetta, Buba, Passat, Atlas i Tiguan.  Nemački izraz Volk u prevodu znači „ljudi“, tako da Volksvagen prevodi u „narodni automobil“.

ISTORIJA VOLKSWAGENA

Volksvagen je 1937. godine osnovao Nemački front rada (Deutsche Arbeitsfront) u Berlinu. Ranih 1930-ih automobili su bili luksuz – većina Nemaca nije mogla priuštiti ništa složenije od motocikla. Samo jedan Nemac od 50 imao je automobil. VW delovi za Golf, Passat, Polo, Transporter po akcijskim cenam u našoj ponudi. Tražeći potencijalno novo tržište, neki proizvođači automobila započeli su nezavisne projekte „narodnih automobila“ – Mercedes 170H, BMV 3/15, Adler AutoBahn, Steir 55 i Hanomag 1.3L, između ostalih.

Trend nije bio nov, jer je Bela Barenii zaslužna što je osmislila osnovni dizajn sredinom 1920-ih. Josef Ganz je razvio Standard Superior. U Nemačkoj je kompanija Hanomag masovno proizvodila 2/10 PS „Kommissbrot“. Auto delovi za Volkswagen predtavljaju bitan deo naše ponude. Bio je to mali, jeftini automobil sa zadnjim motorom, od 1925. do 1928.

auto delovi za volkswagen vw
auto delovi volkswagen beograd, volkswagen delovi

VW AUTO DELOVI - POPUST 38%

Akcijske cene i popusti u našoj prodavnici

VOLKSWAGEN GOLF

Volksvagen Golf je kompaktan automobil koji je od 1974. godine proizvodio nemački proizvođač automobila Volksvagen. Auto delovi za volkswagen golf 1, golf 2, golf 3, golf4. Auto delovi za Volkswagen Golf 5, Golf 6, Golf 7. Širom sveta se prodaje kroz osam generacija, u različitim konfiguracijama karoserije i pod raznim pločicama sa imenima – uključujući i Volksvagen Rabbit Državama i Kanadi (Mk1 i Mk5), i kao Volksvagen Caribe u Meksiku (Mk1).

VOLKSWAGEN PASSAT

Volksvagen Golf je kompaktan automobil koji je od 1974. godine proizvodio nemački proizvođač automobila Volksvagen. Auto delovi za volkswagen golf 1, golf 2, golf 3, golf4. Auto delovi za Volkswagen Golf 5, Golf 6, Golf 7. Širom sveta se prodaje kroz osam generacija, u različitim konfiguracijama karoserije i pod raznim pločicama sa imenima – uključujući i Volksvagen Rabbit Državama i Kanadi (Mk1 i Mk5), i kao Volksvagen Caribe u Meksiku (Mk1).

VOLKSWAGEN POLO

Volksvagen Polo je automobil koji proizvodi nemački proizvođač Volksvagen od 1975. godine. Auto delovi za Volkswagen VW Polo. Prodaje se u Evropi i na drugim tržištima širom sveta u varijantama hečbek, limuzina i karavan. Polo se proizvodi u šest generacija. Povezani modeli Volksvagen grupe uključuju Škoda Fabia, SEAT Ibiza i Audi A1.

diskovi za auto volkswagen golf passat
mali servis auto delovi za VW
amortizeri za auto volkswagen vw
komplet kvačila volkswagen, set kvačila volkswagen

AUTO DELOVI

VOLKSWAGEN

VOLKSWAGEN TRANSPORTER

Paleta Volksvagen Transporter T5 je peta generacija Volksvagenovih komercijalnih vozila (VVCV / VVN) „Transporter“ serija srednjih lakih komercijalnih vozila i ljudi koji pokreću liniju Caravelle / Multivan. Auto delovi za VW Volkswagen Transporter. Pokrenut je 6. oktobra 2002, a u punu proizvodnju pušten je 25. aprila 2003, zamenjujući četvrtu generaciju T4 Transporter asortimana.

VOLKSWAGEN CADDY

Volksvagen Caddi je vozilo za razonodu (M-segment) koje proizvodi Volksvagen Group od 1980. godine. Auto delovi za Volkswagen VW Caddy. Prodaje se u Evropi i na drugim tržištima širom sveta. Volksvagen Caddi je prvi put predstavljen u Severnoj Americi 1980. godine i u Evropi 1982. Prva i druga generacija takođe su imale varijante pick-up (coupe utiliti).

VOLKSWAGEN TOUAREG

Volksvagen Touareg je luksuzni terenac srednje veličine, koji je od 2002. godine proizvodio nemački proizvođač automobila Volksvagen u fabrici Volksvagen u Bratislavi. Auto delovi za Volkswagen VW Touareg. Vozilo je dobilo ime po nomadskim ljudima Tuarezima, stanovnicima unutrašnjosti Sahare u severnoj Africi.

VOLKSWAGEN ORIGINALNI AUTO DELOVI

Proizvođači aftermarket delova se trude da svoje asortimane uvećavaju ali se dešava da postoje delovi koji se jedino mogu naći u originalnom pakovanju od proizvođača VW. Tada je jedino rešenje kupovina originalnih Volkswagen (VW) delova. Originalni VW Volkswagen auto delovi mogu biti i do dva, tri puta skulji od delova iz aftermarket ponude. Svakako takvi auto delovi dolaze sa logom (VW) Volkswagen i samim tim odaju nam sigurnost kupovine jer iza njih stoji renomirani proizvođač automobila. Originalne auto delove za Volkswagen vozila možete poručiti preko našeg Call centra. Trudimo se da rok isporuke bude što kraći i da Vam cena bude odgovarajuća.

VOLKSWAGEN DELOVI ONLINE KUPOVINA

Svake godine broj automobila u u svetu pa i kod nas  raste. Ponuda auto delova za Volkswagen vozila u asortimanu je sve veća sa izlaskom novih modela. Na tržištu je sve više VW autodelova u ponudi i online prodavnice moraju pratiti takav rast. Zato je veoma važno da ovakve prodavnice prate tehnološki razvoj u IT industriji i prilagođavaju se njenim potrebama. Programi koji se koriste za traženje Volkswagen delova postaju sve složeniji i zahtevaju određeno znanje prodavca. Veoma je važno da svaka prodavnica ima pristup ovim podacima kako bi lakše identifikovala sam rezervni deo. Auto delovi za Volkswagen su dostupni za informacije samo u specijalizovanim programima. Naravno, postoje i prodavci koji moraju biti obučeni za takve programe. Ovo omogućava kupcima više podataka i lakši izbor, a samim tim i kupovinu na mreži.

Specifičnost prodaje Volkswagen auto delova je u tome što ponekad nećete pronaći traženi deo i tada dolazi znanje prodavca i njegova pomoć u izboru. U tome će se ponuda i onlajn trgovci razlikovati i po znanju i iskustvu zaposlenih. Naša prodaja Volkswagen auto delova se zasniva na višegodišnjem iskustvu i prodaji preko 15000 različitih VW auto delova širom Srbije. Pozovite nas i iskoristite promocije koje imamo svakog meseca za auto delove Volkswagen.

BRENDOVA NA STANJU
0 +
ARTIKALA NA STANJU
0 +
ISPORUKA
0 +

UPIT ZA CENE

    VESTI VOLKSWAGEN

    AUTO DELOVI VOLKSWAGEN (VW) BEOGRAD