AUTO DELOVI BMW - ONLINE PRODAJA

Auto delovi za BMW u našoj ponudi su zastupljeni u preko 50 brendova. Bmw delovi zahtevaju visok kvalitet i trudimo se da cena bude najbolja na tržištu. Trudimo se da u našoj ponudi delova bude brendovi koji su adekvatni kvalitetom za BMW automobile.

Najzastupljeniji su auto delovi za BMW Serije 2, 3, 4, 5, 6, 7, X1, X2, X3, X4, X5, X6, X7  koje imamo u ponudi u preko 20000 artikala.

delovi bmw beograd, bmw delovi

BMW DELOVI

Kako pronaći adekvatan deo za Bmw?

Auto delove za Bmw možete pretraživati pomoću Bmw programa koji su dostupni preko interneta. U takvim Bmw programima možete indentifikaovati deo i poručiti kod nas. 

Kako poručiti BMW delove?

Veoma lako!
Ukoliko nemate mogućnost pretraživanja ili niste našli odgovrajuče delove za Bmw, pozovite našu korisničku podršku.

Ponuda, brendovi  i cenovnik auto delova za Bmw?

U svakom trenutku možemo odgovoriti na sve Vaše zahteve. Raspolažemo sa preko 20000 Bmw delova. Uvoznici smo preko 50 brendova iz Evrope koji kvalitativno odgovaraju delovima fabričke Bmw ugradnje. Takođe u ponudi imamo i Bmw originalne delove.

Isporuka delova na kućnu adresu?

Isporuka Bmw delova se obavlja na teritoriji cele Srbije putem kurirskih službi. Isporuka paketa na kućnu adresu očekujte je od 1-2 radnih dana.

Polovni Bmw auto delovi?

Što se tiče polovnih delova za Bmw mi ne možemo garantovati za kvalitet. Samim tim ne želimo da prodajemo delove koji mogu utucati na Vašu bezbednost. Možemo Vam ponuditi nove auto delove za BMW Serije 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, X1, X2, X3, X4, X5, X6, X7. Pozovite našu sluzbu prodaje BMW delova gde se možete informisati o trenutnim akcijama i cenama.

PONUDA DELOVA

BMW delovi Serija 1 86%
BMW delovi Serija 2 79%
BMW delovi Serija 3 88%
BMW delovi Serija 4 81%
BMW Serija 5 86%
BMW Serija 6 77%
BMW Serija 7 80%
BMW Serija 8 82%
BMW Serija X 84%
bmw delovi, bmw delovi beograd, auto delovi bmw

KATEGORIJE BMW DELOVA

farovi za delove za auto volvo

SVETLOSNA OPREMA

ventilatori hladjenja, motor ventilatora

VENTILATORI

veliki servis bmw cena, auto delovi bmw

VELIKI SERVIS

ZANIMLJIVOSTI O BMW

Po čemu je BMW poznat?

BMW je nemački proizvođač automobila koji je poznat po svojim modernim automobilima orijentisanim ka performansama, sjajnoj tehnologiji pomoći vozaču i svojoj MINI marki koja izaziva osmeh.

Značenje imena BMW?

Skraćenica BMW skraćenica je od Baierische Motoren Verke GmbH, što u približno prijevodu znači Bavarian Engine Vorks Compani. Ime se vraća na poreklo kompanije u nemačkoj pokrajini Bavarska.

bmw delovi, bmw auto delovi, auto delovi bmw

BMW AUTO DELOVI

Isporuka na kućnu adresu u roku od 28-48h !!!

Da li ste znali?

Iako je BMW sada najpoznatiji po proizvodnji automobila, to nije bila prvobitna svrha njihove kompanije; zapravo su proizvodili motore za avione. Velika ponuda auto delova za Bmw-preko 20000 artikala. Kada je kompanija prvi put osnovana, bilo je to tokom Prvog svetskog rata. U to vreme postojala je velika potražnja za motorima za ratne avione. Rapp Motor i Otto Verke spojili su se da bi stvorili kompaniju za proizvodnju aviona.

Prvi automobil?

Od kada je kompanija osnovana, napravili su mnogo različitih modela automobila. Auto delovi za BMW. Prvi automobil koji su proizveli zvao se ‘Dixi’. Kada su se prvi put preselili u automobilsku industriju, kupili su Automobilverk Eisenach 1928. godine. To im je dalo prava da naprave Dixi automobil.

UKRATKO O PROIZVOĐAČU BMW​

Baierische Motoren Werke AG, obično se naziva BMW je nemačka multinacionalna korporacija koja proizvodi luksuzna vozila i motocikle. Kompanija je osnovana 1916. godine kao proizvođač avionskih motora, koje je proizvodila od 1917. do 1918. i ponovo od 1933. do 1945. godine.

Automobili se prodaju pod brendovima BMW, Mini i Rolls-Roice, a motocikli pod markom BMW Motorrad. BMV je 2015. godine bio dvanaesti po veličini svetski proizvođač motornih vozila, sa proizvedenih 2.279.503 vozila. veli iybor-auto delovi Bmw u našoj prodavnici. Kompanija ima značajnu istoriju moto sporta, posebno u putničkim automobilima, Formuli 1, sportskim automobilima i Man TT.

Sedište BMW-a je u Minhenu, a motorna vozila proizvodi u Nemačkoj, Brazilu, Kini, Indiji, Južnoj Africi, Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Državama i Meksiku. Porodica Kuandt je dugogodišnji akcionar kompanije (sa preostalim akcijama u vlasništvu javnog prometa), nakon investicija braće Herberta i Haralda Kuandta 1959. godine koje su kompaniju spasile od bankrota.

Logotip BMV-a je prepoznatljiv i lako prepoznatljiv. Sastoji se od crnog kruga sa unutrašnjošću četvrtinom, a delovi u njemu su alternativni plavi i beli. Mnogi ljudi pogrešno veruju da bi logo trebalo da predstavlja propeler, ali to nije slučaj. Simbol je dizajniran, a boje su odabrane da predstavljaju boje Bavarske, gde se nalazi glavno sedište BMW-a. Plava i bela su nacionalne boje Bavarske, ali to nije jedini razlog zašto je ovaj trupac dizajniran. Rondela je bila deo originalnog logotipa kompanije Rapp Motor koja je učestvovala u osnivanju BMW-a. Stoga im je logotip bio velika počast i uloga koju su imali u stvaranju BMW-a.

auto delovi bmw beograd, delovi bmw cene

IZDVOJENI ARTIKLI

ISTORIJA BMW

Baierische Flugzeugverke AG osnovana je 1916. godine. Auto delovi Bmw na našem lageru. Ova kompanija je preimenovana u Baierische Motoren Verke (BMW) 1922. Međutim, ime BMW datira iz 1913. godine, kada je originalnu kompaniju koja je koristila ime osnovao Karl Rapp (u početku kao Rapp Motorenverke GmbH ). Prvi BMW-ov proizvod bio je motor sa šest aviona pod nazivom BMW IIIa. Po završetku Prvog svetskog rata, BMW je nastavio da se bavi proizvodnjom motociklističkih motora, poljoprivredne opreme, predmeta za domaćinstvo i železničkih kočnica. Kompanija je proizvela svoj prvi motocikl, BMW R 32, 1923. godine.

BMW je postao proizvođač automobila 1928. godine kada je kupio Fahrzeugfabrik Eisenach, koji je u to vreme izgradio Austin Sevens po licenci pod markom Diki. Prvi automobil koji se prodavao kao BMW bio je preimenovani Diki nazvan BMW 3/15, nakon BMV-ove akvizicije proizvođača automobila Automobilverk Eisenach. Tokom 1930-ih, BMW je proširio svoj asortiman na sportske automobile i veće luksuzne automobile.

bmw auto delovi, delovi za bmw, bmw delovi beograd, bmw delovi

OSTVARITE POPUSTE NA BMW DELOVE

Akcijske cene i popusti u našoj prodavnici

Avionski motori, motocikli i automobili bili bi glavni proizvodi BMW-a do Drugog svetskog rata. Tokom rata BMW se koncentrisao na proizvodnju avionskih motora koristeći prinudni rad koji se sastojao uglavnom od zatvorenika iz koncentracionih logora, sa motociklima kao sporednom linijom i proizvodnja automobila je potpuno prestala. BMW-ove fabrike bile su teško bombardirane tokom rata, a preostalim zapadnonemačkim objektima zabranjena je proizvodnja motornih vozila ili aviona posle rata. Ponovo je kompanija preživela praveći lonce, šerpe i bicikle. 1948. godine BMW je ponovo pokrenuo proizvodnju motocikala. BMW je obnovio proizvodnju automobila u Bavarskoj 1952. godine luksuznim limuzinom BMV 501. Paleta automobila proširena je 1955. godine, proizvodnjom jeftinijeg mikroautomobila Isetta po licenci. 1959 kompaniju je skoro preuzeo rival Daimler-Benz. Velika investicija Herberta Kuandta i Haralda Kuandta u BMW dovela je do toga da je kompanija opstala kao zaseban entitet.

Predstavljanje kompaktnih limuzina BMW Nova klasa 1962. godine predstavlja početak BMV-ove reputacije vodećeg proizvođača sportski orijentisanih automobila. Tokom 1960-ih, delovi BMW je proširio svoj asortiman dodavanjem modela kupe i luksuznih limuzina. BMW delovi serije 5 srednje klase limuzina predstavljen je 1972. godine, zatim BMW serije 3 kompaktne limuzine 1975. godine, BMW serije 6 luksuzni kupei 1976. godine i BMW serije 7 velike luksuzne limuzine 1978. godine.

Kompanija je Rover Group kupila 1994. godine, ali preuzimanje nije bilo uspešno i prouzrokovalo je BMW velike finansijske gubitke. BMW je 2000. godine rasprodao većinu marki Rover, zadržavajući samo marku Mini.

1998. godine BMW je takođe stekao prava na marku Rolls Roice od kompanije Vickers Plc.

AUTO DELOVI ZA BMW SERIJA 1

BMW serija 1 je niz Superminisa (B-segment) koji BMW proizvodi od 2004. godine. Naslednik je BMV serije 3 Compact i trenutno je u svojoj trećoj generaciji.
Prva generacija proizvedena je u hatchback-u, coupe-u i kabrioletima. Od druge generacije (predstavljene 2011. godine), modeli kupea i kabrioleta se odvojeno prodaju kao BMW serije 2, pa stoga serija 1 više ne uključuje ove stilove karoserije. Model limuzine postao je dostupan za kinesko tržište 2017. godine, koristeći platformu sa prednjim pogonom koja će kasnije biti osnova za treću generaciju serije 1.

AUTO DELOVI ZA BMW SERIJA 2

BMW serija 2 je niz subkompaktnih izvršnih automobila (C-segment) koje BMW proizvodi od 2014. godine. Serija 2 je stvorena kada je BMV izdvojio modele sa 2 vrata (kupe i kabriolet) BMW serije 1 u zasebnu seriju . Serija 2 je trenutno u drugoj generaciji.
Prva generacija serije 2 predstavljena je u izvedbama kupea i kabrioleta, obe zasnovane na platformi sa zadnjim pogonom. Godinu dana kasnije dodan je Active Tourer kompaktni MPV karoserija sa 5 sedišta, zasnovan na uglavnom nepovezanoj platformi sa pogonom na prednje točkove koja se deli sa Mini Hatchom. Usledila je verzija sa 7 sedišta nazvana Gran Tourer.

AUTO DELOVI ZA BMW SERIJA 3

BMW Serija 3 je kompaktni izvršni automobil koji je proizvodio nemački proizvođač automobila BMW od maja 1975. Naslednik je serije 02 i proizvodi se u sedam različitih generacija.
Prva generacija serije 3 bila je dostupna samo u obliku kupea sa 2 vrata; međutim, asortiman modela se od tada proširio tako da uključuje salon sa 4 vrata, kabriolet sa 2 vrata, kupe sa 2 vrata, karavan sa 5 vrata, liftback sa 5 vrata („Gran Turismo“) i karoserije u hečbeku sa 3 vrata. Od 2013. godine, modeli kupea i kabrioleta prodaju se kao serije 4; stoga, serija 3 više ne uključuje ove stilove karoserije.

AUTO DELOVI ZA BMW SERIJA 5

BMW serija 5 je izvršni automobil koji BMV proizvodi od 1972. godine. Naslednik je limuzina nove klase i trenutno je u sedmoj generaciji. U početku je serija 5 bila dostupna samo u limuzinskom stilu karoserije. Karoserija karavana / karavana (nazvana „Touring“) dodata je 1991. godine, a fastback sa 5 vrata (nazvan „Gran Turismo“) proizvodio se od 2009. do 2017. godine. Prva generacija serije 5 pokretana je atmosferskim četvorocilindričnim i šestocilindričnim benzinskim motorima. Od 1982, dizel motori su uključeni u seriju 5.

AUTO DELOVI ZA BMW SERIJA 7

BMW serija 7 je luksuzna limuzina pune veličine koju je proizvodio nemački proizvođač automobila BMW od 1977. godine. Naslednik je limuzine BMW E3 „New Six“ i trenutno je u šestoj generaciji.

Serija 7 je BMW-ov vodeći automobil i dostupan je samo u limuzini (uključujući dugački međuosovinski razmak i modele limuzina). Tradicionalno uvodi tehnologije i teme spoljnog dizajna pre nego što se pretoče u druge modele iz BMW-ove linije.

AUTO DELOVI ZA BMW SERIJA X

U BMW seriju X spadaju autombili iz SUV, SAC koncepata X1, X2, X3, X4, X5, X6, X7

  • BMV X1 (SUV zasnovan na platformi serije 1)
  • BMV X2 (SUV zasnovan na platformi serije 1)
  • BMV X3 (SUV zasnovan na platformi serije 3)
  • BMV X4 (SUV sa Coupe krovnom linijom, zasnovan na X3 platformi)
  • BMV X5 (SUV zasnovan na platformi serije 5)
  • BMV X6 (SUV sa Coupe krovnom linijom, zasnovan na X5 platformi)
  • BMV X7 (SUV zasnovan na platformi serije 7)
bmw autodelovi, auto delovi ya bmw, bmw delovi

BMW ORIGINALNI DELOVI

Originalni delovi za BMW

ORIGINALNI BMW AUTO DELOVI

Auto delovi za BMW su za većinu proizvođača delova jedan od najbitnijih segmenata u proizvodnji. Svakako postoje delovi za BMW koje oni ne mogu da naprave i tada je jedini izbor kupovina originalnih BMW delova. Originalni BMW delovi su u većini slučajeva skuplji i do dva, tri puta od delova iz aftermarket ponude. Svakako takvi delovi dolaze sa logom BMW i odaju nam sigurnost kupovine jer iza njih stoji renomirani proizvođač automobila. Originalne auto delove za BMWa vozila možete poručiti preko našeg Call centra. Trudimo se da rok isporuke bude što kraći i da Vam cena bude odgovarajuća.

Na tržištu je sve više BMW autodelova u ponudi i online prodavnice moraju pratiti takav rast. Zato je veoma važno da ovakve prodavnice prate tehnološki razvoj u IT industriji i prilagođavaju se njenim potrebama. Programi koji se koriste za traženje BMW delova postaju sve složeniji i zahtevaju određeno znanje prodavca. Veoma je važno da svaka prodavnica ima pristup ovim podacima kako bi lakše identifikovala sam rezervni deo. Auto delovi za BMW se mogu pretraživati preko programa specijalizovanih za tu namenu. Naravno, postoje i prodavci koji moraju biti obučeni za takve programe. Ovo omogućava kupcima više podataka i lakši izbor, a samim tim i kupovinu na internetu.

Bmw auto delovi su veoma specifični i ponekada ne možete pronaći deo koji ste želeli uz sve uložene napore. Tada je veoma bitno da znate kog prodavca auto delova ćete kontaktirati i zatražiti pomoć. Naši prodavci raspolažu sa svim potrebnim programima i uz višegodičnje iskustvo je garant da možete dobiti adekvatnu ponudu. Nama će biti dovoljno da pripremite broj šasije i pozovete nas. Greške su na taj način svedene na minimum i sigurni smo da će zadovoljstvo ponudom takođe biti. Pozovite nas i iskoristite promocije koje imamo svakog meseca za auto delove BMW.

BMW DELOVA U PONUDI
0 +
BRENDOVA NA STANJU
0 +
ISPORUKA
0 +
ZADOVOLJNIH KUPACA
0 +
lefindes korisnicka podrska

POŠALJITE UPIT

VESTI IZ BMW

AUTO DELOVI BMW BEOGRAD