AUTO DELOVI HYUNDAI BEOGRAD

Auto delovi za Hyundai i10, i20, i30, Accent, Atos, Getz, Elenatra, Ioniq, Kona, Sonata, Santa Fe, Tucson…predstavljaju važan segment u našem poslovanju. Želimo da Vam ponudimo veliki izbor kako originalnih, tako i delova renomiranih fabrika koje proizvode delove za Hyundai kvaliteta fabričke ugradnje.

Pozovite našu korisničku podršku za Hyundai delove gde se možete informisati o trenutnim cenama, kao i trenutnim akcijama delova za Hyundai vozila.

hyundai delovi, hyundai auto delovi cene, hyundai delovi beograd, hyundai auto delovi srbija, hyundai delovi, auto delovi hyundai

VELIKI IZBOR DELOVA ZA MALI I VELIKI SERVIS

AUTO DELOVI ZA HYUNDAI

Kako pronaći odgovarajući deo ?

Pretraga odgovarajućih delova za Hyundai modele automoile se vrši preko usko specijalizovanih Hyundai programa. Takvi programi omogućavaju tačne podatke o svim auto delovima za Hyundai i njihovim karakteristikama.

Kako poručiti delove za Hyundai?

Jednostavno!

Ukoliko nemate odgovarajuće programe kojima možete pronaći tačan deo za Hyundai automobile možete pozvati naš Call centar. Tu možete dobiti informacije koji delovi za Hyundai odgovaraju na Vašem automobilu. 

Asortiman, brendovi  i cena auto delova za Hyundai?

Trudimo se da u svakom trenutku možemo odgovoriti na sve Vaše zahteve za odgovrajaćim delovima za Hyundai. Trenutno u našem asortimanu raspolažemo sa preko 12000 delova za Hyundai.

Zastupamo preko 20 brendova iz Azije i Evrope koji mogu odgovoriti kvalitetno na sve zahteve Vaše upite. Takođe u ponudi imamo i originalne Hyundai rezervne delove.

Da li su polovni auto delovi Hyundai pouzdani?

Uprkos mišljenju mnogih da kupovinom polovnih delova za Hyundai se može uštedeti novac, to je potpuno nebezbedno. U našoj ponudi imamo veliki izbor delova za Hyundai i10, i20, i30, Accent, Atos, Getz, Elenatra, Ioniq, Kona, Sonata, Santa Fe, Tucson…

Isporuka paketa?

isporuku delova za Hyundai modele vršimo na teritoriji cele Srbije putem kurirskih službi. Isporuka paketa je od 1-5 radnih dana.

PONUDA DELOVA

Delovi za HYUNDAI i10 72%
Delovi za HYUNDAI i20 70%
Delovi za HYUNDAI i30 74%
Delovi za HYUNDAI Accent 78%
Delovi za HYUNDAI Getz 71%
Delovi za HYUNDAI Elantra 74%
Delovi za HYUNDAI Sonata 73%
Delovi za HYUNDAI Santa Fe 79%
Delovi za HYUNDAI Tucson 74%
auto delovi za hyundai, delovi hyundai

SVI HYUNDAI AUTO DELOVI

farovi za delove za auto Hyundai

SVETLOSNA OPREMA

delovi klime, kompresori klime , hladjenje

DELOVI KLIME

hladnjaci klime, hladnjaci vode

HLADNJACI

ventilatori hladjenja, motor ventilatora

VENTILATORI

auto delovi za hyundai srbija

VELIKI SERVIS

auto delovi hyundai, hyundai delovi, hyundai auto delovi
auto delovi hyundai, autodelovi hyundai
hyundai delovi, prodaja hyundai delova, hyundai autodelovi
auto delovi hyundai, hyundai delovi beograd

ZANIMLJIVOSTI O HYUNDAI

Šta Hyundai čini jedinstvenim?

Hyundai postoji skoro 30 godina, a proizvođač automobila ne samo da se probio na glavno tržište, već je i vodio industriju na svoj jedinstveni način. Hyundai je takođe prvi u industriji koji nudi doživotnu garanciju zamene baterija na svojim hibridnim vozilima.

Po čemu je Hyundai poznat?

Iako možemo reći da je marka Hyundai i dalje poznata po tome što pravi „jeftine“ automobile, istina je da u osnovi nude iste tipove automobila sa istim karakteristikama kao i skuplje, poznate japanske marke, ali u isto vreme pristupačnija cena.

hyundai auto delovi, auto delovi hyundai, delovi hyundai

AUTO DELOVI HYUNDAI AKCIJSKA CENA

Pozovite našu službu prodaje i ostvarite popuste

Da li je Hyundai proizvođač iz Kine?

Naravano da nije.

Hyundai Motor je najveći južnokorejski proizvođač automobila, prodao je 659.565 automobila na korejskom domaćem tržištu 2010. godine, dostigavši tržišni udeo od oko 45 procenata. Izvan Koreje, kompanija je 2010. prodala oko 2,9 miliona automobila u preko 186 zemalja sa preko 5.300 dilera.

Da li Hyundai pouzdan?

Kratki odgovor je da. Veoma su pouzdani. Postoji vrlo malo pitanja o pouzdanosti Hiundaia, a to potkrepljuju izveštaji koji datiraju unazad nekoliko godina. Gledajući prošle izveštaje o pouzdanosti Hyundaija, teško je pronaći negativnu reč o marki ili vozilima koje proizvodi.

IZDVOJENI ARTIKLI

UKRATKO O PROIZVOĐAČU HYUNDAI

Kompanija Hyundai Motor je južnokorejski multinacionalni proizvođač automobila sa sedištem u Seulu. Kompanija Hiundai Motor osnovana je 1967. godine, a zajedno sa svojom podružnicom Kia Motors u vlasništvu od 32,8 posto i luksuznom podružnicom Genesis Motor u stopostotnom vlasništvu, i podružnicom električnih vozila Ionik, zajedno čine Hiundai Motor Group.

Hyundai upravlja najvećim svetskim integrisanim pogonom za proizvodnju automobila u Ulsanu u Južnoj Koreji, koji ima godišnji proizvodni kapacitet od 1,6 miliona jedinica. Kompanija zapošljava oko 75.000 ljudi širom sveta. Auto delovi za Hyundai i10, i20, i30, Accent, Atos, Getz, Elenatra, Ioniq, Kona, Sonata, Santa Fe, Tucson. Vozila Hyundai prodaju se u 193 zemlje kroz oko 5.000 dilera i salona. Auto delovi Hyundai se proizvode u više fabrika širom sveta, ali su većim delom proizvedeni u Južnoj Koreji.

hyundai auto delovi beograd, hyundai srbija
hyundai auto delovi, auto delovi hyundai cena

ISTORIJA HYUNDAI​

Kada je Hyundai želeo da razvije sopstveni automobil, u februaru 1974, unajmili su Georgea Turnbulla, bivšeg generalnog direktora Austina Morrisa u British Leilandu. Zauzvrat je angažovao još pet vrhunskih britanskih inženjera automobila. Bili su to Kenneth Barnett dizajner karoserije, inženjeri John Simpson i Edvard Chapman, John Crosthvaite ek-BRM kao inženjer šasije i Peter Slater kao glavni inženjer razvoja. 1975. godine objavljen je Poni, prvi južnokorejski automobil, sa stilom Giorgio Giugiaro-a iz ItalDesign-a i pogonskom tehnologijom koju je obezbedio japanski Mitsubishi Motors. Izvoz je započeo sledeće godine u Ekvador, a ubrzo zatim i u zemlje Beneluksa. Hyundai je na britansko tržište ušao 1982. godine, prodavši 2993 automobila u prvoj godini tamo.

HYUNDAI DELOVI - POPUST 38%

MODERNO DOBA

2004. godine, Hyundai je rangiran na drugom mestu po „početnom kvalitetu“ u istraživanju / studiji JD Pover and Associates. Auto delovi Hyundai. Hyundai je sada jedan od 100 najvrednijih brendova na svetu. Od 2002. godine, Hyundai je takođe jedan od svetskih zvaničnih sponzora FIFA Svetskog kupa.

Vlada Južne Koreje pokrenula je 2006. godine istragu o praksi Chung Mong Koo-a kao šefa Hyundaija, sumnjičeći ga za korupciju. 28. aprila 2006, Chung je uhapšen i optužen za proneveru 106 miliona američkih dolara. Auto delovi za Hyundai i10, i20, i30, Accent, Atos, Getz, Elenatra, Ioniq, Kona, Sonata, Santa Fe, Tucson. Kao rezultat toga, potpredsednik i izvršni direktor Hiundaija Kim Dong-jin zamenio ga je na mestu šefa kompanije. 30. septembra 2011. godine, Iang Seung Suk najavio je penzionisanje kao izvršni direktor Hyundai Motor Co. Auto delovi Hyundai. U prelaznom periodu zamene, Chung Mong-koo i Kim Eok-jo podeliće dužnosti izvršnog direktora.

2014. godine Hyundai je pokrenuo inicijativu da se usredsredi na poboljšanje dinamike vozila u svojim vozilima i angažovao je Alberta Biermanna, bivšeg potpredsednika inženjeringa u BMV-u M, da usmeri razvoj šasije za Hyundai vozila; navodeći da „Kompanija namerava da postane tehnički lider u vožnji i upravljanju, proizvodeći vozila koja vode svoje segmente za angažovanje vozača“.

hyundai subotica, hyundai novi sad

HYUNDAI AUTO DELOVI

AUTO DELOVI ZA HYUNDAI I10

Hyundai i10 je gradski automobil koji je proizveo južnokorejski proizvođač Hyundai od 2007. Zamenio je Hyundai Atos u liniji modela, a u početku je bio dostupan samo kao karoserija u obliku hečbeka sa pet vrata. Veliki izbor delova za Hyundai i10. Druga generacija automobila predstavljena je u avgustu 2013. godine, a objavljena početkom 2014. Nešto veća verzija, Grand i10, razvijena je prvenstveno za indijsko tržište.

AUTO DELOVI ZA HYUNDAI I20

Hyundai i20 je hatchback koji Hyundai proizvodi od 2008. godine. I20 je debitovao na salonu automobila u Parizu u oktobru 2008. godine i nalazi se između modela i10 i i30. Auto delovi za Hyundai i20. To je automobil sa pogonom na prednje točkove, a dostupan je u verziji sa tri i pet vrata. Veliki izbor delova za Hyundai. I20 zamenjuje Getz na gotovo svim tržištima, mada Getz nije ukinut u većini sveta do 2011. godine.

AUTO DELOVI ZA HYUNDAI I30

Hyundai i30 je mali porodični automobil koji je od 2007. proizveo južnokorejski proizvođač Hyundai Motor u Nošovicama u Češkoj. Veliki izbor delova za Hyundai i30. Hyundai i 30 deli svoju platformu sa Kia Cee’dom, dostupnom u obliku kompakt-vrata sa troja vrata (2012–2017) , hečbek sa pet vrata, karavan sa pet vrata i Liftback sa pet vrata (2017 – danas), sa izborom od tri benzinska i dva dizel motora, bilo sa ručnim ili automatskim menjačem.

AUTO DELOVI ZA HYUNDAI ACCENT

Hyundai Accent je subkompaktni automobil koji proizvodi Hyundai. Veliki izbor delova za Hyundai Accent. U Australiji su modeli prve generacije preneli ime Hiundai Ekcel koje je koristio prethodnik Accenta. Accent je 2000. godine zamenio Hiundai Verna u Južnoj Koreji, iako je većina međunarodnih tržišta, uključujući SAD, zadržala naziv „Accent“. Ime „Accent“ je skraćenica od Advanced Compact Car of Epoch-making Nev Technologi. 

AUTO DELOVI ZA HYUNDAI ATOS

Hyundai Atos je gradski automobil koji je proizvodio južnokorejski proizvođač Hyundai od 1997. do 2014. Takođe se prodavao pod imenima modela Atoz, Amica i Santro. Veliki izbor delova za Hyundai Atos. Od 1999. godine Atos sa drugačijom zadnjom maskom i restilizovanim zadnjim bočnim vratima prodaje se kao Atos Prime, a u Južnoj Koreji i Indoneziji kao Kia Visto. Dostupan je samo sa hečbekom u izvedbi sa pet vrata.

AUTO DELOVI ZA HYUNDAI GETZ

Hyundai Getz je prednji motor sa visokim krovom, sa velikim superminijima za pet putnika sa prednjim pogonom, koje je Hyundai proizvodio i plasirao na tržište od 2002. do 2011. godine u izvedbi hatchback-a sa tri i pet vrata tokom jedne generacije – i na globalnom tržištu, osim u SAD, Kanada i Kina. Veliki izbor delova za Hyundai Getz.

DELOVI ZA HYUNDAI ELANTRA

Hyundai Elantra je kompaktni automobil koji je proizvodio južnokorejski proizvođač Hiundai od 1990. godine. Elantra se u početku prodavala kao Lantra u Australiji i na nekim evropskim tržištima. Auto delovi za Hyundai Elantra. U Australiji je to bilo zbog slično nazvanog modela Mitsubishi Magna Elante slično, na drugim tržištima, ime Avante se ne koristi zbog sličnosti sa Audijevom oznakom „Avant“, koja se koristi za njihovu liniju karavani.

DELOVI ZA HYUNDAI IONIQ

Hyundai Ioniq je kompaktni liftback sa pet vrata koji proizvodi i prodaje Hyundai. Ploča sa imenom Ioniq je port od jona i jedinstvena. To je drugi automobil, nakon Volksvagena Golfa, koji se nudi u hibridnoj, priključno hibridnoj i potpuno električnoj varijanti. Ioniq Hibrid je debitovao u Južnoj Koreji u januaru 2016. godine, a sve tri verzije su debitovale na autosalonu u Ženevi i Njujorku 2016. godine. 

DELOVI ZA HYUNDAI KONA

Hyundai Kona je subkompaktni crossover SUV sa pet vrata (B segment) koji proizvodi južnokorejski proizvođač Hyundai. Auto delovi za Hyundai Kona. Kona je debitovao u junu 2017. godine, a produkcijska verzija je objavljena kasnije te godine. Auto delovi Hyundai. Električna verzija nazvana Kona Electric (ili Kona EV) prvi put je lansirana u Južnoj Koreji u prvoj polovini 2018. godine, a potom je postepeno uvedena širom sveta.

AUTO DELOVI ZA HYUNDAI SONATA

Hyundai Sonata je automobil srednje veličine, koji je južnokorejski proizvođač Hyundai proizvodio od 1985. Veliki izbor delova za Hyundai Sonata. Prva generacija Sonate, koja je predstavljena 1985. godine, bila je obnovljeni Hyundai Stellar sa nadogradnjom motora i povučena je iz tržište za dve godine zbog loše reakcije kupaca. Iako se natpisna pločica prvobitno prodavala samo u Južnoj Koreji, druga generacija 1988. godine se široko izvozila.

AUTO DELOVI ZA HYUNDAI SANTA FE

Hyundai Santa Fe je sportsko terensko vozilo (SUV), koje proizvodi južnokorejski proizvođač Hyundai od 2000. godine. Auto delovi za Hyundai Santa Fe. Ime je dobilo po gradu Santa Fe u Novom Meksiku, a predstavljeno je 2001. godine kao Hyundaijev prvi terenac. Između 2006. i 2012. godine, Santa Fe je pao između nešto manjeg kompaktnog crossovera Tucson i većeg, ali vezanog Veracruza.

AUTO DELOVI ZA HYUNDAI TUCSON

Hyundai Tucson je kompaktni crossover terenac (C-segment) koji proizvodi južnokorejski proizvođač Hyundai od 2004. Veliki izbor delova za Hyundai Tucson. U liniji brenda, Tucson se uklapa ispod Santa Fe, a iznad Kone i Krete. Ime je dobio po gradu Tucson u Arizoni. Model druge generacije se kao Hyundai ik35 prodavao na nekoliko tržišta, uključujući Evropu, Australiju i Kinu, pre nego što se vratio u Tucson za treću generaciju.

ORIGINALNI HYUNDAI AUTO DELOVI

Auto delovi HYUNDAI se odlikuju odličnim kvalitetom izrade. Obaj juđnokoejski proizvođač automobila pre svega vodi računa o kvalitetu i dugotrejanosti delova. Naravno cena takvih auto delova za Hyundai je višestruko skuplja od zamenskih. Svakako postoje fabrike po svetu koje proizvode delove za Hyundai i za potrebe aftermarket tržišta. Iako originalni hyundai delovi dolaze sa znakom Hyundai mnogi se odlučuju za zamenske rezervne delove. Mi smo u prilici da Vam ponudimo kako originalne tako i zamenske auto delove Hyundai. Pozovite nas i uporedite cene i od nas ćete uvek dobiti savet za pravu kupovinu. 

HYUNDAI AUTO DELOVI ONLINE KUPOVINA

Nekada je teško odlučiti se za kupovinu auto delova Hyundai online putem. Na trđištu je velika ponuda delova i prodavaca istih. i Vam možemo savetovati da uvek kupujete delove za Hyundai od proverenih prodavaca sa delovima koji dolaze sa garancijom.

Svakako i izbor prodavaca je težak i potrebno je znanje u pronalaženju Hyundai auto delova. Potrebni su i programi koji su napravljeni da bi pomogli prodavcu da pronađe odgovarajući deo za Vaše vozilo. U našoj online prodavnici za Hyundai delove posedujemo sve potrebne programe da bi lakše pronašli deo koji trađite. Biće Vam potrebno da spremite osnovne podatke o Vašem vozilu iz saobraćajne dozvole ili polise osiguranja i kupovina će biti nikada lakša. Mi se trudimo da uvek damo više opcija napim kupcima što nam omogućava naša ponuda delova za Hyundai. Želim da sačuvamo Vaše vreme i novac tako šte ćete imati veliki izbor delova i korektne savete sa naše strane prilikom kupovine.

lefindes korisnicka podrska

POŠALJITE UPIT

BRENDOVA NA STANJU
0 +
BRENDOVA NA STANJU
0 +
ISPORUKA
0 +
ZADOVOLJNIH KUPACA
0 +
VESTI IZ HYUNDAI

Nova Hyundai Elantra N

Nova Hyundai Elantra N je rival Honda Civic Tipe R sa 276 KS. Hyundai Elantra N predstavljena je za američko tržište, ali još nema reči

Hyundai Motors predstavlja brend Genesis

Hyundai Motors Group će ovog leta lansirati svoju premium marku Genesis u Evropi Hyundai Motors Group će ovog leta lansirati svoju premium marku Genesis u

AUTO DELOVI HYUNDAI SRBIJA