LEFINDES AUTO DELOVI

Lefindes auto delovi posluju kao ogranak preduzeća Lefindes GROUP koje je osnovano 2006 godine u Beogradu. Tokom našeg postojanja uvek smo težili da naši partneri budu zadovoljni sa kvalitetom naših usluga i proizvoda.

Politika naše firme se zasniva na medjusobnom poverenju koje imamo sa našim kupcima i naša rešenost je da takav odnos zadržimo i u budućnosti.

Zalažemo se da budemo još bolji...

Naš tim vrednih i ambicioznih ljudi je uvek spreman da Vam pomogne tačnom i pravovremenom informacijom da izaberete proizvod koji će kvalitativno kvar na Vašem automobilu..

leminex auto delovi, auto delovi cene, auto delovi beograd, auto delovi srbija, auto delovi online prodaja
auto delovi beograd, auto delovi cene, auto delovi, auto delovi srbija, auto delovi online prodaja

LEFINDES AUTO DELOVI VREDNOSTI

Naša misija

Želimo da Vam damo pravu preporuku i pravi savet prilikom servisiranju vozila, izbora auto delova i opreme, registracije i osiguranja vozila, nezgode na putu. Smatramo da nema univerzalnog rešenja. Upoznajte nas sa Vašom situacijom i predložićemo Vam pravo rešenje u skladu sa Vašim mogućnostima. Pitajte sve što Vam nije jasno – tu smo da Vam pomognemo prilikom rešavanja problema. 

Naša vrednost

Provereni brendovi – svi brendovi sa kojim sarađujemo izabrani su jer su se dobro pokazali u Srbiji.

Izbor

Jednostavne procedure – bilo da se radi o naručivanju ili plaćanju, dogovaranju servisnih usluga ili reklamaciji svaki posao možemo završiti kroz telefonski razgovor ili preko interneta.

NAŠI BrojevI

Srećnih kupaca
+
Brendova
+
Godina postojanja
+
Isporuka
+

LEFINDES AUTO DELOVI Prodajni tim