AUTO DELOVI MERCEDES

Auto delovi za Mercedes klasa A, B, C, E, S, ML, R, G, CL, CLA, CLC, CLK, CLS, GL, GLA, GLC, GLK, GLE, SL, SLS. Mercedes delovi predstavljaju važan segment u našem poslovanju. Želimo da Vam ponudimo veliki izbor kako originalnih, tako i delova renomiranih fabrika koje proizvode delove za Mercedes u kvalitetu fabričke ugradnje.

MERCEDES DELOVI

Kako pronaći odgovarajući deo ?

Pretraga odgovarajućih delova za Mecedes vozila se vrši preko Mercedes specijalizovanih programa. Takvi programi omogućavaju tačne podatke o svim auto delovima za Mercedes i njihovim karakteristikama.

Dostupnost, cene  i brendovi auto delova za Mercedes?

Trudimo se da u svakom trenutku možemo odgovoriti na sve Vaše zahteve za odgovrajaćim delovima za Mercedes. Trenutno u našem asortimanu raspolažemo sa preko 19000 delova za Mercedes. Zastupnici smo preko 30 brendova iz Evrope koji mogu odgovoriti kvalitetno na sve zahteve Vaše upite. Takođe u ponudi imamo i originalne delove za Mercedes.

Kako poručiti delove za Mercedes?

Jednostavno!
Ukoliko nemate odgovarajuće programe kojima možete pronaći ogovarajući deo za Mercedes modele možete pozvati našu korisničku podršku . Tu možete dobiti informacije koji delovi za Mercedes odgovaraju na Vašem automobilu.

Isporuka paketa?

isporuku rezervnih delova za Mercedes modele vršimo putem kurirskih službi na teritoriji cele Srbije. Isporuka paketa je od 1-5 radnih dana.

Da li su polovni auto delovi za Mercedes pouzdani?

Uprkos mišljenju mnogih da kupovinom polovnih delova za Mercedes se može uštedeti novac, to je potpuno nebezbedno. U našoj ponudi imamo veliki izbor delova za Mercedes vozila.

PONUDA DELOVA

MERCEDES A KLASA 87%
MERCEDES B KLASA 84%
MERCEDES C KLASA 86%
MERCEDES G KLASA 78%
MERCEDES E KLASA 85%
MERCEDES M KLASA 78%
MERCEDES S KLASA 80%
MERCEDES SPRINTER 86%
MERCEDES VIANO 82%
delovi mercedes za auto a klasa, delovi za auto mercedes sprinter

KATEGORIJE DELOVA ZA MERCEDES

DELOVI TRAPA

ELEKTRIKA

SVETLOSNA OPREMA

VENTILATORI

mercedes delovi beograd, delovi za mercedes, auto delovi mercedes
mercedes delovi online, auto delovi mercedes, mercedesovi delovi
mercedes auto delovi, auto delovi mercedes, mercedes delovi beograd
mercedes delovi beograd, auto delovi mercedes, mercedes delovi

ZANIMLJIVOSTI O MERCEDESU

Šta je jedinstveno u Mercedes Benz-u?

Udobnost, vrhunski tapacirung, plišasti tepih, polirane drvene obloge, elegantan stil, LED osvetljenje za raspoloženje, strašan niz informacija i zabavnih mogućnosti; čak i miris signalizira da je ovo vozilo posebno. Auto delovi za Mercedes. Ako zahtevate fine stvari u životu, vaš automobil treba da bude Mercedes-Benz.

Po čemu je Mercedes poznat?

Mercedes-Benz vozila ne samo da nam pomažu u svakodnevnom kretanju, već se na trkalištima širom sveta pojavljuju i kao trkački automobili visokih performansi. Auto delovi Mercedes. Mercedes-Benz vozila su prva imala kočnice na sva četiri točka, počev od 1924.

Zašto je Mercedes najbolji automobil?

Od pronalaska prvog automobila, Mercedes-Benz je odredio tempo onoga što bi svi automobili jednog dana mogli postati. Prodaja delova za Mercedes klasa A, B, C, E, S, ML, R, G, CL, CLA, CLC, CLK, CLS, GL, GLA, GLC, GLK, GLE, SL, SLS. Sa stalnim nizom prvih na polju bezbednosti, performansi i vožnje, samo je jedan razlog što prvi svetski proizvođač automobila ostaje prvi u inovacijama. Carl Benz je to najbolje rekao: Ljubav prema izmišljanju nikada ne umire.

Odakle dolaze Mercedes Benz delovi?

Sedište Mercedes-Benza i dalje je u Stuttgartu, u Nemačkoj, gde su smešteni glavni proizvodni pogoni. Auto delovi za Mercedes. Međutim, postoje brojne fabrike u približno 22 zemlje, uključujući SAD, Austriju, Kanadu, Brazil i Meksiko.

Gde mogu kupiti delove za Mercedes-Benz?

U našoj online prodavnici auto delova možete pronaći kompletan asortiman delova za Mercedes po pristupačnim cenama i kvalitetom koji odgovara fabričkoj ugradnji.

MERCEDES DELOVI BEOGRAD – ISPORUKA NA KUĆNU ADRESU

UKRATKO O PROIZVOĐAČU MERCEDES​

Mercedes-Benz je nemačka automobilska marka, a od kraja 2019. godine nadalje, zavisno preduzeće – kao Mercedes-Benz AG – kompanije Daimler AG. Mercedes-Benz je poznat po proizvodnji luksuznih i komercijalnih vozila. Sedište je u Stuttgartu, Baden-Vurttemberg. Auto delovi klasa A, B, C, E , S, ML, R, G, CL, CLA, CLC, CLK, CLS, GL, GLA, GLC, GLK, GLE, SL, SLS. Ime se prvi put pojavilo 1926. godine kao Daimler-Benz. 2018. Mercedes-Benz je bio najveći prodavac premium vozila na svetu, prodavši 2,31 miliona putničkih automobila.

Poreklo kompanije potiče iz Mercedesa Daimler-Motoren-Gesellschaft iz 1901. godine i Benz Patent-Motorvagen iz 1886. godine Karla Benca, koji se široko smatra prvim motorom sa unutrašnjim sagorevanjem u samohodnom automobilu. Gorivo nije bio benzin, već mnogo isparljiviji naftni alkohol zvan ligroin. Auto delovi Mercedes.  Slogan brenda je „najbolje ili ništa“.

ISTORIJA MERCEDES​A

Mercedes-Benz vodi poreklo od Karla Benca koji je stvorio prvi motor sa unutrašnjim sagorevanjem u automobilu.. Benz Patent Motorvagen, finansiran mirazom Bertha Benz i patentiran u januaru 1886, i konverziju Gottlieba Daimlera i inženjera Vilhelma Maibacha diligense dodavanjem benzinskog motora kasnije te godine. Mercedesov automobil prvi put je plasiran na tržište 1901. godine od strane Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG).

Emil Jellinek, evropski automobilski preduzetnik koji je sarađivao sa DMG-om, stvorio je zaštitni znak 1902. godine, dajući 1901 Mercedes 35 ks, po svojoj ćerki Mercedes Jellinek. Jellinek je bio biznismen i marketinški strateg koji je u svom usvojenom domu, koji je u to vreme bio mesto okupljanja „Haute Volee“ Francuske i Evrope, naročito zimi, promovisao automobile Daimler bez konja među najviše krugove društva. Među njegovim kupcima bila je porodica Rothschild i druge poznate ličnosti. Auto delovi za Mercedes klasa A, B, C, E , S, ML, R, G, CL, CLA, CLC, CLK, CLS, GL, GLA, GLC, GLK, GLE, SL, SLS. Ali Jellinek-ovi planovi su išli dalje: već 1901. godine prodavao je automobile Mercedes i u Novom svetu, uključujući američke milijardere Rockefeller, Astor, Morgan i Tailor. 

MERCEDES DELOVI - POPUST 38% !!!

Na trci u Nici 1899. godine, Jellinek je vozio pod pseudonimom „Monsieur Mercedes“, način prikrivanja pravog imena takmičara kao što je to bilo normalno i vrlo redovno se radilo u to doba. Trka se svrstava u čas rođenja marke Mercedes-Benz. 1901. godine naziv „Mercedes“ registrovao je Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) širom sveta kao zaštićeni žig. Prva vozila marke Mercedes-Benz proizvedena su 1926. godine, nakon spajanja kompanija Karl Benz-a i Gottlieb-a Daimler-a u kompaniju Daimler-Benz 28. juna iste godine. 

Gottlieb Daimler je rođen 17. marta 1834. u Schorndorfu. Nakon školovanja za oružnika i rada u Francuskoj, pohađao je Politehničku školu u Stuttgartu od 1857. do 1859. Auto delovi za Mercedes. Nakon završenih različitih tehničkih aktivnosti u Francuskoj i Engleskoj, počeo je da radi kao crtač.

mercedes delovi, auto delovi mercedes, delovi za mercedes

DELOVI ZA MERCEDES VOZILA

Pozovite našu službu prodaje i ostvarite popuste

Tokom 1930-ih Mercedes-Benz je proizveo model 770, automobil koji je bio popularan tokom nemačkog nacističkog perioda. Auto delovi za Mercedes klasa A, B, C, E , S, ML, R, G, CL, CLA, CLC, CLK, CLS, GL, GLA, GLC, GLK, GLE, SL, SLS. Za Adolfa Hitlera se znalo da se u tim automobilima vozio za vreme njegovog upravljanja s neprobojnim vetrobranskim staklima. Većina preživelih modela prodata je na aukcijama privatnim kupcima. Auto delovi za Mercedes. Jedan od njih je trenutno izložen u Ratnom muzeju u Otavi, Ontario. Pontifikov papemobil često dolazi iz Mercedes-Benza.

Od 1937. godine pa nadalje, Daimler Benz se sve više fokusirao na vojne proizvode, poput kamiona LG3000 i aero motora DB600 i DB601. Da bi ga izgradila, 1936. godine izgradila je fabriku skrivenu u šumi u Genshagenu 10 km južno od Berlina. Do 1942. godine gotovo je prestala da proizvodi automobile i bila je u potpunosti posvećena ratnim naporima. Prema sopstvenoj izjavi, 1944. godine gotovo polovina od 63.610 zaposlenih bili su prisilni radnici, ratni zarobljenici ili logoraši. Auto delovi za Mercedes. Drugi izvor navodi ovu cifru od 46.000 prisilnih radnika koji rade u fabrikama Daimler-Benz-a da bi pojačali nacističke ratne napore. Kompanija je kasnije porodicama radnika isplatila 12 miliona dolara odštete.

MODERNO DOBA

Mercedes-Benz je predstavio mnoge tehnološke i bezbednosne inovacije koje su kasnije postale uobičajene u drugim vozilima. Mercedes-Benz je jedan od najpoznatijih i afirmisanih automobilskih brendova na svetu.

U novembru 2019. godine, Daimler AG je najavio da će Mercedes-Benz, do tada tačka kompanije, biti izdvojen u zasebnu podružnicu u stopostotnom vlasništvu pod nazivom Mercedes-Benz AG. Nova podružnica upravljala bi Mercedes-Benzovim automobilom i kombijem. Kamioni i autobusi sa Mercedes-Benzovom oznakom bili bi deo podružnice Daimler Truck AG.

AUTO DELOVI ZA MERCEDES A KLASU

Mercedes-Benz A-klasa je subkompaktni izvršni automobil (redovni subkompakt u prve dve generacije) koji proizvodi nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz. Prva generacija (V168) predstavljena je 1997. godine, druga generacija modela (V169) pojavila se krajem 2004. godine. Auto delovi za Mercedes A klasa A140, A160, A170, A180. Model treće generacije (V176) lansiran je 2012. Model četvrte generacije (V177), lansiran 2018. godine označite prvi put da se A-klasa nudi u Sjedinjenim Državama i Kanadi. Ova četvrta generacija A-klase takođe će biti prva koja će biti ponuđena i kao hečbek (V177) i kao limuzina (V177).

 

AUTO DELOVI ZA MERCEDES B KLASU

Mercedes-Benz B-klasa je subkompaktni izvršni MPV (višenamensko vozilo) koji proizvodi i prodaje Mercedes-Benz od 2005. godine, a sada je u svojoj trećoj generaciji. Slično A klasi, iako veći i sa većim motorima, Auto delovi za Mercedes B klasa B180, B200. Evropski program za procenu novih automobila (Euro NCAP) i dalje je klasifikuje kao hečbek. Od 20. decembra 2013. godine isporuka vozila B klase dostigla je milion od lansiranja 2005.

AUTO DELOVI ZA MERCEDES C KLASU

Mercedes-Benz C-klasa je linija kompaktnih izvršnih automobila koje proizvodi Daimler AG. Predstavljena 1993. godine kao zamena za seriju 190 (W201), C-klasa je bila najmanji model u ponudi sve dok A-klasa W168 nije stigla 1997. godine. C-klasa se proizvodi u fabrikama Mercedes-Benza u Sindelfingen i Bremen, Nemačka, kao i brojne satelitske fabrike u drugim zemljama. Prva limuzina C-klase (W202) proizvedena je 1. juna 1993. godine, a prva druga generacija (W203) sišla je sa proizvodne trake 18. jula 2000. C-klasa je dostupna sa 4MATIC  opcija od 2002. Treća generacija (V204) je lansirana 2007. godine, dok je najnovija generacija C-klase (W205) izašla 2014. godine.

beograd

AUTO DELOVI ZA MERCEDES E KLASU

Mercedes-Benz E-klasa je niz izvršnih automobila proizvedenih od nemačkog proizvođača automobila Mercedes-Benz u različitim konfiguracijama motora i karoserije. Auto delovi za Mercedes E klasa. Auto delovi za Mercedes C klasa. Proizvedena od 1953. godine, E-klasa spada u srednje klase Mercedesove linije, a širom sveta se prodaje tokom pet generacija. Mercedes-Benz E-klasa je niz izvršnih automobila proizvedenih od nemačkog proizvođača automobila Mercedes-Benz u različitim konfiguracijama motora i karoserije. Auto delovi za Mercedes E klasa. Auto delovi za Mercedes C klasa. Proizvedena od 1953. godine, E-klasa spada u srednje klase Mercedesove linije, a širom sveta se prodaje tokom pet generacija.

AUTO DELOVI ZA MERCEDES G KLASU

Mercedes-Benz G-klasa, koja se ponekad naziva i G-Vagen (skraćeno od Gelandevagen, „terensko vozilo“), luksuzni je terenac sa pogonom na sva četiri točka srednje veličine, koji je proizvela Magna Steir (ranije Puch) u Austriji i prodao Mercedes-Benz. Auto delovi Mercedes za G klasa. Na određenim tržištima prodaje se pod imenom Puch kao Puch G. G-Vagen se odlikuje kutijastim stilom i konstrukcijom karoserije. Koristi tri diferencijala sa potpuno zaključavanjem, jedno od retkih vozila koje ima takvu karakteristiku.Uprkos uvođenju nameravane zamene, unibodi SUV Mercedes-Benz GL-klase 2006. godine, G-klasa je i dalje u proizvodnji i jedno je od najduže proizvedenih vozila u istoriji Daimlera, sa rasponom od 41 godine. Samo ga Unimog nadmašuje.

AUTO DELOVI ZA MERCEDES M KLASU

Mercedes-Benz GLE-klasa, nekada Mercedes-Benz M-klasa, luksuzni je 4k4 srednje veličine, koji je nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz proizvodio od 1997. godine. Što se tiče veličine, nalazi se između manje GLC-klase ( zasnovan na C-klasi) i većoj GLS-klasi, poslednjoj sa kojom deli platforme. Kratko vreme, između 1999. i 2002, M-klasu je takođe izgradila Magna Steir u Gracu, Austrija, za evropsko tržište, pre nego što se sva proizvodnja preselila u američki pogon blizu Vancea u Alabami. Auto delovi za Mercedes. Od kraja 2012. godine, M-klasa je takođe montirana u novim pogonima u Indiji i Indoneziji. Od aprila 2015. godine M klasa je preimenovana u Mercedes-Benz GLE-Class.

AUTO DELOVI ZA MERCEDES S KLASU

Mercedes-Benz S-klase, ranije poznat kao Sonderklasse (nemački za „specijalnu klasu“, skraćeno „S-Klasse“), serija je luksuznih limuzina, limuzina i blindiranih limuzina u punoj veličini koje proizvodi nemački proizvođač automobila Mercedes- Benz, odeljenje nemačke kompanije Daimler AG. S-klasa je oznaka za vrhunske Mercedes-Benz modele i zvanično je predstavljena 1972. godine sa V116 i od tada je u upotrebi. S-klasa je vodeće vozilo za Mercedes-Benz.

AUTO DELOVI ZA MERCEDES VITO

Mercedes-Benz Vito je monovolumen (M) koji je proizveo Mercedes-Benz. Dostupan je kao standardni kombi za teret (nazvan Vito) ili sa smeštajem za putnike zamenjenim delom ili celim teretnim prostorom (V klasa ili Viano). V-klasa / Viano je MPV. Prva generacija krenula je u prodaju 1996. godine. Druga generacija je predstavljena 2004. godine i vozilo je dobilo novo ime Viano. U 2010. godini vozilo je popravljeno sa revidiranim prednjim i zadnjim odbojnicima i svetlima. Unutrašnjost je takođe poboljšana nadograđenim materijalima i novom tehnologijom. 

AUTO DELOVI ZA MERCEDES SPRINTER

Mercedes-Benz Sprinter je lagano komercijalno vozilo (kombi) koje je Daimler AG iz Štutgarta, Nemačka, napravio kao veliki kombi, šasiju, minibus i kamionet. . U prošlosti se Sprinter prodavao pod oznakama Mercedes-Benz, Dodge, Freightliner i Volksvagen. U SAD-u je izgrađen od kompletnih noktautiranih (CKD) kompleta kompanije Freightliner. Sada ih prvenstveno prodaje Mercedes-Benz. Preimenovane Sprintere i nove motore takođe su prodavali Volksvagen komercijalna vozila kao Volksvagen LT i Volksvagen Crafter.

mercedes delovi, mercedes auto delovi, auto delovi mercedes

MERCEDES DELOVI SRBIJA

Isporuka Mercedes delova na kućnu adresu u roku od 24-48h !!!!

ORIGINALNI MERCEDES AUTO DELOVI

Auto delovi Mercedes se odlikuju visokim kvalitetom i performansama. Pri izradi delova se posebno vodi računa o dugotrajnosti delova i bezbednosti učesnika u saobraćaju. Zato možemo reći da kupovinom mercedes originalnih delova čuvate i sebe i druge u saobraćaju. U praksi su originalni mercedes delovi dosta skuplji od takozvanih aftermarket delova ali samim tim što dolaze pod okriljem automobilskog giganta kao što je Mercedes ulivaju nam sigurnost kupovine. 

MERCEDES DELOVI ONLINE KUPOVINA

U Lefindesu se trudimo da Vam ponudimo uvek kvalitetne delove koju mogu zameniti i originalne Mercedes delove. Postoje fabrike koje proizvode delove i za fabričku ugradnju kao i za after market prodaju. Takvi Mercedes delovi su pouzdani i cena im je pristupačnija od kupovine originalnih delova.

U našoj online prodavnici posedujemo sve potrebne programe da bi lakše pronašli deo koji trađite. Biće Vam potrebno da spremite osnovne podatke o Vašem vozilu iz saobraćajne dozvole ili polise osiguranja i kupovina će biti nikada lakša. Mi se trudimo da uvek damo više opcija napim kupcima što nam omogućava naša ponuda delova za Mercedesa. Želim da sačuvamo Vaše vreme i novac tako šte ćete imati veliki izbor delova i korektne savete sa naše strane prilikom kupovine.

U našem asortimanu se nalazi veliki broj brendova i auto delovi Mercedes dolaze sa svih krajeva sveta. Najviše proizvođača Mercedesovih delova dolazi iz Nemačke. Odlikuju se visokim kvalitetom i cenama prilagođenim za naše tržište.

BRENDOVA NA STANJU
0 +
ARTIKALA NA STANJU
0 +
ISPORUKA
0 +

UPIT ZA CENE
    VESTI IZ MERCEDESA

    Mercedes-Maybach GLS Editon 100

    Mercedes-Maybach GLS dovodi luksuzne modele do krajnosti u svojoj eleganciji, tehnologiji i karakteristikama. Maybach je mao tešku istoriju, ali sada Maybach slavi stogodišnjicu svog prvog

    AUTO DELOVI MERCEDES BEOGRAD