AUTO DELOVI TOYOTA

Auto delovi Toyota Yaris, Camry, Land Cruiser, CH-R, Corolla, Rav4, Aygo, Avensis, Hilux, Prius, Verso, Agya, Auris su prisutni u našoj ponudi sa preko 25000 artikala. U ponudi su Toyota delovi kvaliteta fabričke ugradnje, kao i originalni delovi za Toyotu.

Brendovi koje zastupamo su proverenog kvaliteta i težimo da Vam obezbedimo kvalitetne Toyota delove po najboljim cenama u Srbiji. Auto delovi za Toyota vozila su ekvivalentan fabričkoj ugradnji.

TOYOTA DELOVI

Kako pronaći Toyota delove?

Pretraga rezervnih delova za Toyota automobile se vrši preko Toyota specijalizovanih programa. Tu se mogu pronaći svi delovi Toyota i njihove osobine i karakteristike

Kako se Toyota delovi poručuju?

Jednostavno je!

Možete pozvati naš Call centar i preko telefona dobiti informacije koji zamenski delovi za Toyota automobile odgovaraju za Vaše vozilo.

Asortiman  i cene auto delova za Toyota vozila?

Svakim novim uvozom Toyota auto delovi se proširuju i povećava se ponuda.

Trenutni u ponudi imamo preko 25000 artikala u 25 brendova iz Azije i Evrope koji su kvalitetom odgovarajući prvoj ugradnji.

Isporuka paketa za teritoriju Srbije?

Isporuka auto delova Toyota se obavlja putem kurirskih službi ( City Express, Aks, Bex, Posta). U zavisnosti od kurirske službe rok za isporuku je  1-3 radnih dana.

Da li su polovni auto delovi Toyota pouzdani?

U većini slučajeva to je potpuno nebezbedno. Ne preporučujemo takvu nabavku Toyotinih delova i ne možemo Vak ih isporučivati. U našoj ponudi imamo veliki izbor auto delova za Toyotu Yaris, Camry, Land Cruiser, CH-R, Corolla, Rav4, Aygo, Avensis, Hilux, Prius, Verso, Agya, Auris

PONUDA DELOVA

Toyota delovi AYGO 74%
Toyota delovi AVENSIS 81%
Toyota delovi CAMRY 81%
Toyota delovi CH-R 80%
Toyota delovi COROLLA 80%
Toyota delovi HILUX 77%
Toyota delovi LAND CRUISER 88%
Toyota delovi RAV4 81%
Toyota delovi YARIS 87%
Toyota delovi YARIS 87%
delovi toyota, auto delovi toyota yaris

KATEGORIJE TOYOTA AUTO DELOVA

DELOVI TRAPA

SVETLOSNA GRUPA

VENTILATORI

toyota delovi cena, toyota delovi, auto delovi toyota
auto delovi toyota, toyota delovi, delovi toyota
toyota delovi, toyota delovi beograd, auto delovi toyota
toyota delovi, toyota autodelovi. auto delovi toyota
auto delovi za toyota, toyota delovi, originalni toyota delovi

ZANIMLJIVOSTI O TOYOTI

Po čemu je Toyota poznata?

Toyota je svetski poznata kao proizvođač visokokvalitetnih automobila, kombija i teretnih vozila visoke vrednosti koji postavljaju standarde za dugoročnu vrednost i trajnost preprodaje.

Kako je nastao naziv TOYOTA?

Prvobitno se zvao Toyoda. U skladu sa porodičnim imenom, automatizovani tkalački stan koji je osnovao Sakichi Toyoda dobio je – naravno – ime „Toyoda“. Toyota delovi-online poručivanje. U početku se smatralo srećom (naziv se na japanskom doslovno prevodi sa „plodnim rižinima“), pravopis je na kraju promenjen kako bi proširio svoju privlačnost u inostranstvu.

Put uspeha Toyote?

Toyotin uspeh nije slučajan. Kultiviran je visokokvalitetnim dizajnom, nepopustljivim inovacijama i hrabrim potezima. Odgovorni su za neke od najimpresivnijih sportskih automobila ikada proizvedenih. A takođe su poznati po pouzdanosti i klasi svojih ekonomičnih limuzina.

Da li je Toyota skupa za održavanje?

Iako važi za jedan od najpouzdanijih automobila današnjice, TOYOTA rezervni delovi se odlikuju dobrom cenom i visokim kvalitetom

UKRATKO O PROIZVOĐAČU TOYOTA

Toyota Motor Corporation je japanski multinacionalni proizvođač automobila sa sedištem u Tojoti, Aichi, Japan. Toyota delovi – popust 38%. Osnovao ga je 1937 godine Kiichiro Toyoda. 2017. Toyotina korporativna struktura sastojala se od 364.445 zaposlenih širom sveta i od decembra 2019. bila je deseta najveća kompanija na svetu po prihodu. Toyota je najveći svetski proizvođač automobila, a sledi je Volksvagen, zasnovan na jedinici prodaje 2020. Toyota je bila prvi svetski proizvođač automobila koji je proizvodio više od 10 miliona vozila godišnje, što je činilo od 2012. godine, kada je takođe prijavila proizvodnju svog 200-milionitog vozila. Od jula 2014, Toiota je bila najveća kompanija na listi u Japanu po tržišnoj kapitalizaciji.

Toyota Motor Corporation je japanski multinacionalni proizvođač automobila sa sedištem u Tojoti, Aichi, Japan. Toyota delovi – popust 38%. Osnovao ga je 1937 godine Kiichiro Toyoda. 2017. Toyotina korporativna struktura sastojala se od 364.445 zaposlenih širom sveta i od decembra 2019. bila je deseta najveća kompanija na svetu po prihodu. Toyota je najveći svetski proizvođač automobila, a sledi je Volksvagen, zasnovan na jedinici prodaje 2020. Toyota je bila prvi svetski proizvođač automobila koji je proizvodio više od 10 miliona vozila godišnje, što je činilo od 2012. godine, kada je takođe prijavila proizvodnju svog 200-milionitog vozila. Od jula 2014, Toiota je bila najveća kompanija na listi u Japanu po tržišnoj kapitalizaciji. Toyota je kotirana na Londonskoj berzi, Njujorškoj i Tokijskoj berzi.

TOYOTA ISTORIJA

Toyota poreklo leži u japanskoj industriji tkanja kada je Sakichi Toyoda izumio prvi automatski razboj na svetu i, posle toga, 1918. godine osnovao kompaniju za predenje i tkanje Toioda. Auto delovi Toyota na našem legeru prisutni su u preko 20000 artikala. Njegov izum smanjio je nedostatke i povećao prinose jer se razboj zaustavio i neće nastaviti da proizvodi nesavršene tkanina i trošenje konca nakon pojave problema. Ovaj princip dizajniranja opreme za automatsko zaustavljanje i skretanje pažnje na probleme odmah (jidoka) i dalje je presudan za Tojotin proizvodni sistem danas.

Razboj je toliko impresionirao britansku kompaniju, braću Platt, da su 1929. godine kupili prava na proizvodnju i prodaju za 100.000 funti. Sakichi je taj prihod dao svom sinu Kiichiru za razvoj automobilske tehnologije u Toiodi. To je zauzvrat dovelo do lansiranja prvog putničkog automobila u kompaniji 1936. godine, modela AA, a 1937. godine rođena je Toiota Motor Compani. Proizvodnja Tojotinih vozila izvan Japana započela je 1959. godine u Brazilu, a sada, pored sopstvenih pogona, proizvodnih podružnica i podružnica u Japanu, Toyota proizvodi vozila i delove marke i Lekus marke širom sveta.

TOYOTA

delovi toyota dena, toyota delovi, auto delovi toyota cena

OSTVARITE POPUSTE DO 38%

Akcijske cene i popusti u našoj prodavnici

AUTO DELOVI ZA TOYOTA AYGO

Toyota Aygo je gradski automobil koji Toyota prodaje u Evropi od 2005. godine. Izgrađen je zajedno sa srodnim Citroen C1 i Peugeot 107/108 u zajedničkom preduzeću Toyota Peugeot Citroen Automobile Czech (TPCA) u Kolinu, Češka. Aygo je prvi put prikazan na Salonu automobila l’Automobile de Geneve 2005. godine. Ime „Aygo“ potiče od „i-go“, simbolizujući slobodu i pokretljivost.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA AVENSIS

Toyota Avensis je porodični automobil srednje veličine / veliki, koji je u Derbiširu, u Velikoj Britaniji, izgradio japanski proizvođač automobila Toyota od oktobra 1997. do avgusta 2018. godine.  Auto delovi za Toyota Avensis na našem stanju u preko 8000 artikala po najpovojnijim cenama. Bio je direktni naslednik evropske Carine E i bio je dostupan kao salon sa četvoro vrata, liftback sa pet vrata i karavan.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA CAMRY

Toyota Camry je automobil koji je internacionalno prodao japanski proizvođač Toyota od 1982. godine i obuhvata više generacija. Prvobitno kompaktne veličine (uskog tela), kasniji Camry modeli porasli su tako da odgovaraju klasifikaciji srednje veličine (širokog tela) – iako su dve veličine koegzistirale 1990-ih. Od izlaska verzija širokog tela, Toyota je Camrija proslavila kao drugi „svetski automobil“ kompanije posle Corolle. 

AUTO DELOVI ZA TOYOTA CH-R

Toyota C-HR  je subkompaktni crossover terenac koji proizvodi Toiota. Razvoj automobila započeo je 2013. godine, predvođen glavnim Tojotinim inženjerom Hirojukijem Kobom. Proizvodna verzija C-HR predstavljena je na salonu automobila u Ženevi marta 2016. godine i započela je proizvodnju u novembru 2016. Pokrenut je u Japanu 14. decembra 2016. Naziv C-HR označava Compact High Rider, Cross Hatch Run – about ili Coupe High-Rider.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA AVENSIS

Toyota Avensis je porodični automobil srednje veličine / veliki, koji je u Derbiširu, u Velikoj Britaniji, izgradio japanski proizvođač automobila Toyota od oktobra 1997. do avgusta 2018. godine.  Auto delovi za Toyota Avensis na našem stanju u preko 8000 artikala po najpovojnijim cenama. Bio je direktni naslednik evropske Carine E i bio je dostupan kao salon sa četvoro vrata, liftback sa pet vrata i karavan.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA HILUX

Toyota Hiluk  je serija pikapa koja proizvodi i prodaje japanski proizvođač automobila Toyota. Većina ovih vozila prodaje se u varijantama kamioneta ili šasije, iako mogu biti konfigurisani u raznim karoserijskim stilovima. Kamionet se prodavao sa imenom HiLuk na većini tržišta, ali u Severnoj Americi, ime Hiluk povučeno je 1976. godine u korist Kamiona, Kamioneta ili Kompaktnog kamiona. Toyota je u Americi predstavila model Tacoma, čime je ukinuta Hiluk / Pickup.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA LAND CRUISER

Toyota Land Cruiser je serija vozila sa pogonom na sva četiri točka koja proizvodi japanski proizvođač automobila Toyota. To je Tojotina najdugovečnija serija modela i drugi najdugovečniji SUV u proizvodnji iza Chevrolet Suburbana. Od 2019. godine prodaja Land Cruisera iznosila je više od 10 miliona primeraka širom sveta.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA RAV4

Toyota RAV4 je kompaktni crossover terenac koji je proizveo japanski proizvođač automobila Toyota. Ovo je bio prvi kompaktni crossover terenac. Vozilo je dizajnirano za potrošače koji žele vozilo sa prednostima SUV-ova, poput povećane prostorije za teret, veće vidljivosti i mogućnosti stalnog pogona na sva četiri točka, zajedno sa okretnošću i ekonomičnošću goriva kompaktnog automobila . Iako nisu svi modeli RAV4 pogon na sva četiri točka, RAV4 je prvobitno bio skraćenica od „Vozilo za rekreativnu aktivnost: pogon na sva četiri točka“.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA YARIS

Toyota RAV4 je kompaktni crossover terenac koji je proizveo japanski proizvođač automobila Toyota. Ovo je bio prvi kompaktni crossover terenac. Vozilo je dizajnirano za potrošače koji žele vozilo sa prednostima SUV-ova, poput povećane prostorije za teret, veće vidljivosti i mogućnosti stalnog pogona na sva četiri točka, zajedno sa okretnošću i ekonomičnošću goriva kompaktnog automobila . Iako nisu svi modeli RAV4 pogon na sva četiri točka, RAV4 je prvobitno bio skraćenica od „Vozilo za rekreativnu aktivnost: pogon na sva četiri točka“.

NOVI TOYOTA DELOVI

ORIGINALNI TOYOTA AUTO DELOVI

Auto delovi za Toyota vozila su za većinu proizvođača autodelova jedan od najvažnijih segmenata u proizvodnji. Međutim postoje i delovi za Toyotu koje aftermatrket proizvođači ne mogu da naprave i tada je jedini izbor kupovina originalnih Toyota delova. Originalni TOYOTA delovi su u većini slučajeva skuplji i do dva, tri puta od delova iz aftermarket ponude. Svakako takvi delovi dolaze sa logom Toyota i time odaju sigurnost kupovine jer iza njih stoji renomirani proizvođač automobila Toyota. Originalne auto delove za Toyta vozila možete poručiti preko našeg korisničkog servisa. Trudimo se da rok isporuke bude što kraći i da Vam cena bude odgovarajuća.

TOYOTA DELOVI ONLINE KUPOVINA

Broj automobila u svetu svake godine raste, kao i ponuda auto delova u asortimanu. Na tržištu je sve više TOYOTA delova u ponudi i online prodavnice moraju pratiti takav rast. Zato je veoma važno da ovakve prodavnice prate tehnološki razvoj u IT industriji i prilagođavaju se njenim potrebama. Programi koji se koriste za traženje delova postaju sve složeniji i zahtevaju određeno znanje prodavca. Veoma je važno da svaka prodavnica ima pristup ovim podacima kako bi lakše identifikovala sam rezervni deo. Naravno, postoje i prodavci koji moraju biti obučeni za takve programe. Ovo omogućava kupcima više podataka i lakši izbor, a samim tim i kupovinu na mreži.

Specifičnost prodaje Toyota auto delova je u tome što ponekad nećete pronaći traženi deo i tada dolazi znanje prodavca i njegova pomoć u izboru. U tome se onlajn trgovci razlikuju i po znanju i iskustvu zaposlenih. Naša prodaja Toyotinih auto delova se zasniva na višegodišnjem iskustvu i prodaji preko 20000 različitih Toyota auto delova širom Srbije. Pozovite nas i iskoristite promocije koje imamo svakog meseca za auto delove Toyota.

GARANCIJA NA DELOVE

Garancija na sve delove koje kupite u našoj prodavnici minimum 12 meseci. Trudimo se da Vam za najbolju cenu ponudimo što veći kvalitet. Našas aradnja sa preko 20 brendova koji proizvode Toyota delove nam omogućava da imamo sve ccenovne kategorije za svačiji budžet. Pozovite nas i proveite da li smo najbolji.

lefindes korisnicka podrska

UPIT ZA DELOVE

BRENDOVA NA STANJU
0 +
ARTIKALA NA STANJU
0 +
ISPORUKA
0 +
ZADOVOLJNIH KORISNIKA
0 +
VESTI TOYOTA

Toyota BZ4X – plan prodaje u 2022

Toyota BZ4x je prikazan  na sajmu automobila u Šangaju 2021. u aprilu. Toyota je bila pionir u hibridnim vozilima. Počevši od Priusa nastavlja sa skoro

AUTO DELOVI TOYOTA SRBIJA