AUTO DELOVI TOYOTA BEOGRAD

Auto delovi Toyota Yaris, Camry, Land Cruiser, CH-R, Corolla, Rav4, Aygo, Avensis, Hilux, Prius, Verso, Agya, Auris su prisutni u našoj ponudi sa preko 25000 artikala. U ponudi su Toyota delovi kvaliteta fabričke ugradnje, kao i originalni delovi za Toyotu.

Brendovi koje zastupamo su proverenog kvaliteta i težimo da Vam obezbedimo kvalitetne Toyota delove po najboljim cenama u Srbiji.

AUTO DELOVI TOYOTA

Kako pronaći Toyota delove?

Pretraga rezervnih delova za Toyota automobile se vrši preko Toyota specijalizovanih programa. Tu se mogu pronaći svi delovi Toyota i njihove osobine i karakteristike

Kako se Toyota delovi poručuju?

Jednostavno je!

Možete pozvati naš Call centar i preko telefona dobiti informacije koji zamenski delovi za Toyota automobile odgovaraju za Vaše vozilo.

Asortiman  i cene auto delova za Toyota vozila?

Svakim novim uvozom delovi Toyota se proširuju. 

Trenutni u ponudi imamo preko 25000 artikala u 25 brendova iz Azije i Evrope koji su kvalitetom odgovarajući prvoj ugradnji.

Isporuka paketa za teritoriju Srbije?

Isporuka auto delova Toyota se obavlja putem kurirskih službi ( City Express, Aks, Bex, Posta). U zavisnosti od kurirske službe rok za isporuku je  1-3 radnih dana.

Da li su polovni auto delovi Toyota pouzdani?

U većini slučajeva to je potpuno nebezbedno. Ne preporučujemo takvu nabavku Toyotinih delova i ne možemo Vak ih isporučivati. U našoj ponudi imamo veliki izbor auto delova za Toyotu Yaris, Camry, Land Cruiser, CH-R, Corolla, Rav4, Aygo, Avensis, Hilux, Prius, Verso, Agya, Auris

PONUDA DELOVA

Toyota AYGO 74%
Toyota AVENSIS 81%
Toyota CAMRY 81%
Toyota CH-R 80%
Toyota COROLLA 80%
Toyota HILUX 77%
Toyota LAND CRUISER 88%
Toyota RAV4 81%
Toyota YARIS 87%
delovi toyota, auto delovi toyota yaris

KATEGORIJE DELOVA TOYOTA

farovi za delove za auto volvo

SVETLOSNA OPREMA

delovi klime, kompresori klime , hladjenje

DELOVI KLIME

hladnjaci klime, hladnjaci vode

HLADNJACI

ventilatori hladjenja, motor ventilatora

VENTILATORI

branik, vrata, hauba

KAROSERIJA

delovi toyota za veliki servis cena

VELIKI SERVIS

ZANIMLJIVOSTI O TOYOTI

Po čemu je Toyota poznata?

Toyota je svetski poznata kao proizvođač visokokvalitetnih automobila, kombija i teretnih vozila visoke vrednosti koji postavljaju standarde za dugoročnu vrednost i trajnost preprodaje.

Kako je nastao naziv TOYOTA?

Prvobitno se zvao Toyoda. U skladu sa porodičnim imenom, automatizovani tkalački stan koji je osnovao Sakichi Toyoda dobio je – naravno – ime „Toyoda“. Toyota delovi-online poručivanje. U početku se smatralo srećom (naziv se na japanskom doslovno prevodi sa „plodnim rižinima“), pravopis je na kraju promenjen kako bi proširio svoju privlačnost u inostranstvu.

Put uspeha Toyote?

Toyotin uspeh nije slučajan. Kultiviran je visokokvalitetnim dizajnom, nepopustljivim inovacijama i hrabrim potezima. Odgovorni su za neke od najimpresivnijih sportskih automobila ikada proizvedenih. A takođe su poznati po pouzdanosti i klasi svojih ekonomičnih limuzina.

Da li je Toyota skupa za održavanje?

Iako važi za jedan od najpouzdanijih automobila današnjice, rezervni delovi se odlikuju dobrom cenom i visokim kvalitetom

UKRATKO O PROIZVOĐAČU TOYOTA

Toyota Motor Corporation je japanski multinacionalni proizvođač automobila sa sedištem u Tojoti, Aichi, Japan. Toyota delovi – popust 38%. Osnovao ga je 1937 godine Kiichiro Toyoda. 2017. Toyotina korporativna struktura sastojala se od 364.445 zaposlenih širom sveta i od decembra 2019. bila je deseta najveća kompanija na svetu po prihodu. Toyota je najveći svetski proizvođač automobila, a sledi je Volksvagen, zasnovan na jedinici prodaje 2020. Toyota je bila prvi svetski proizvođač automobila koji je proizvodio više od 10 miliona vozila godišnje, što je činilo od 2012. godine, kada je takođe prijavila proizvodnju svog 200-milionitog vozila. Od jula 2014, Toiota je bila najveća kompanija na listi u Japanu po tržišnoj kapitalizaciji.

Toyota je globalni lider na tržištu prodaje hibridnih električnih vozila i jedna od najvećih kompanija koja podstiče masovno usvajanje hibridnih vozila širom sveta. Popust 38%-auto delovi Toyota. Toyota je takođe lider na tržištu u vozilima sa gorivim ćelijama na vodonik. Kumulativna globalna prodaja Toyota i Lexus hibridnih modela putničkih automobila postigla je prekretnicu od 15 miliona u januaru 2020. Njegova porodica Prius je najprodavanija hibridna pločica na svetu sa preko 6 miliona prodatih primeraka širom sveta od januara 2017.

Toyota je kotirana na Londonskoj berzi, Njujorškoj i Tokijskoj berzi.

TOYOTA ISTORIJA

Toyota poreklo leži u japanskoj industriji tkanja kada je Sakichi Toyoda izumio prvi automatski razboj na svetu i, posle toga, 1918. godine osnovao kompaniju za predenje i tkanje Toioda. Auto delovi Toyota na našem legeru prisutni su u preko 20000 artikala. Njegov izum smanjio je nedostatke i povećao prinose jer se razboj zaustavio i neće nastaviti da proizvodi nesavršene tkanina i trošenje konca nakon pojave problema. Ovaj princip dizajniranja opreme za automatsko zaustavljanje i skretanje pažnje na probleme odmah (jidoka) i dalje je presudan za Tojotin proizvodni sistem danas.

Razboj je toliko impresionirao britansku kompaniju, braću Platt, da su 1929. godine kupili prava na proizvodnju i prodaju za 100.000 funti. Sakichi je taj prihod dao svom sinu Kiichiru za razvoj automobilske tehnologije u Toiodi. To je zauzvrat dovelo do lansiranja prvog putničkog automobila u kompaniji 1936. godine, modela AA, a 1937. godine rođena je Toiota Motor Compani. Proizvodnja Tojotinih vozila izvan Japana započela je 1959. godine u Brazilu, a sada, pored sopstvenih pogona, proizvodnih podružnica i podružnica u Japanu, Toyota proizvodi vozila i delove marke i Lekus marke širom sveta.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA AYGO

Toyota Aygo je gradski automobil koji Toyota prodaje u Evropi od 2005. godine. Izgrađen je zajedno sa srodnim Citroen C1 i Peugeot 107/108 u zajedničkom preduzeću Toyota Peugeot Citroen Automobile Czech (TPCA) u Kolinu, Češka. Aygo je prvi put prikazan na Salonu automobila l’Automobile de Geneve 2005. godine. Ime „Aygo“ potiče od „i-go“, simbolizujući slobodu i pokretljivost.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA AVENSIS

Toyota Avensis je porodični automobil srednje veličine / veliki, koji je u Derbiširu, u Velikoj Britaniji, izgradio japanski proizvođač automobila Toyota od oktobra 1997. do avgusta 2018. godine. Bio je direktni naslednik evropske Carine E i bio je dostupan kao salon sa četvoro vrata, liftback sa pet vrata i karavan.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA CAMRY

Toyota Camry je automobil koji je internacionalno prodao japanski proizvođač Toyota od 1982. godine i obuhvata više generacija. Prvobitno kompaktne veličine (uskog tela), kasniji Camry modeli porasli su tako da odgovaraju klasifikaciji srednje veličine (širokog tela) – iako su dve veličine koegzistirale 1990-ih. Od izlaska verzija širokog tela, Toyota je Camrija proslavila kao drugi „svetski automobil“ kompanije posle Corolle. 

AUTO DELOVI ZA TOYOTA CH-R

Toyota C-HR  je subkompaktni crossover terenac koji proizvodi Toiota. Razvoj automobila započeo je 2013. godine, predvođen glavnim Tojotinim inženjerom Hirojukijem Kobom. Proizvodna verzija C-HR predstavljena je na salonu automobila u Ženevi marta 2016. godine i započela je proizvodnju u novembru 2016. Pokrenut je u Japanu 14. decembra 2016. Naziv C-HR označava Compact High Rider, Cross Hatch Run – about ili Coupe High-Rider.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA COROLLA

Toyota Corolla je linija subkompaktnih i kompaktnih automobila koje proizvodi Toiota. Predstavljena 1966. godine, Corolla je bila najprodavaniji automobil na svetu do 1974. godine i od tada je jedan od najprodavanijih automobila na svetu. 1997. Corolla je postala najprodavanija pločica na svetu, nadmašivši Volksvagen Beetle. Tojota je 2016. dostigla prekretnicu od 44 miliona prodanih Corolla tokom dvanaest generacija. Serija je pretrpela nekoliko glavnih redizajna.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA HILUX

Toiota Hiluk  je serija pikapa koja proizvodi i prodaje japanski proizvođač automobila Toyota. Većina ovih vozila prodaje se u varijantama kamioneta ili šasije, iako mogu biti konfigurisani u raznim karoserijskim stilovima. Kamionet se prodavao sa imenom HiLuk na većini tržišta, ali u Severnoj Americi, ime Hiluk povučeno je 1976. godine u korist Kamiona, Kamioneta ili Kompaktnog kamiona. Toyota je u Severnoj Americi predstavila novi model pikapa Tacoma, čime je ukinuta Hiluk / Pickup. 4Runner je sada puni SUV, a noviji modeli Hiluka izgledom su odvojeni od Tacome.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA LAND CRUISER

Toyota Land Cruiser je serija vozila sa pogonom na sva četiri točka koja proizvodi japanski proizvođač automobila Toyota. To je Tojotina najdugovečnija serija modela i drugi najdugovečniji SUV u proizvodnji iza Chevrolet Suburbana. Od 2019. godine prodaja Land Cruisera iznosila je više od 10 miliona primeraka širom sveta.

Proizvodnja prve generacije Land Cruisera započela je 1951. godine kao Tojotina verzija vozila poput Jeepa. Land Cruiser je proizveden u karoseriji kabrioleta, tvrdog krova, karavana i kabine.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA RAV4

Toyota RAV4 je kompaktni crossover terenac koji je proizveo japanski proizvođač automobila Toyota. Ovo je bio prvi kompaktni crossover terenac. Vozilo je dizajnirano za potrošače koji žele vozilo koje je imalo većinu prednosti SUV-ova, poput povećane prostorije za teret, veće vidljivosti i mogućnosti stalnog pogona na sva četiri točka, zajedno sa okretnošću i ekonomičnošću goriva kompaktnog automobila . Iako nisu svi modeli RAV4 pogon na sva četiri točka, RAV4 je prvobitno bio skraćenica od „Vozilo za rekreativnu aktivnost: pogon na sva četiri točka“, to je promenjeno u „Robusno tačno vozilo: pogon na sva četiri točka“.

AUTO DELOVI ZA TOYOTA YARIS

Do 2019. godine Toyota je koristila pločicu Yaris na izvoznim verzijama različitih modela na japanskom tržištu, a na nekim tržištima su se ista vozila nosila pod imenom Toyota Echo do 2005. Počev od 2020. godine, pločica sa imenom Iaris počela je da se koristi u Japanu, koji zamenio Vitz pločicu sa imenom. Od 1999. do 2005. godine, pločica sa imenom koristila se za minivolumen Iaris Verso koji se prodavao u Evropi, gde je u Japanu bio poznat kao Fun Cargo. Od 2020, pločica sa imenom koristi se i za subkompaktnu crossover ponudu SUV pod nazivom Yaris Cross.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
VESTI TOYOTA

Toyota BZ4X – plan prodaje u 2022

Toyota BZ4x je prikazan  na sajmu automobila u Šangaju 2021. u aprilu. Toyota je bila pionir u hibridnim vozilima. Počevši od Priusa nastavlja sa skoro

AUTO DELOVI TOYOTA SRBIJA