BREMBO KOCIONI DISKOVI I PLOCICE

Brembo kočioni diskovi i pločice se odlikuju visokim performansama i zadovoljavaju najviše svetske standarde pa je i njihova cena adekvatna premuim brendovima iz naše ponude.  

Ukoliko tražite premium brend i kočioni sistem koji se koristi u najizazovnijim uslovima kao što su auto-moto trke na pravom ste mestu jer Brembo diskovi i plocice su se pokazale kao jedne od najboljih među vodećim premium brendovima u tom segmentu.

brembo diskovi cena, kocioni diskovi brembo, diskovi brembo
brembo diskovi, brembo plocice, brembo diskovi cena

BREMBO DISKOVI I PLOČICE

NAJBOLJA CENA

BREMBO SRBIJA

Italijanski proizvođač kočionih sistema Brembo je prisutan u našoj ponudi sa preko 7000 artikala. Izdvajaju se Brembo diskovi i plocice kao najtraženiji proizvodi međe našim kupcima i trudimo se da cena bude prilagođena našim tržušnim uslovima i standardu. Brembo je prepoznatljiv po bušenim diskovima i pločicama koje mogu biti i keramičke. Našem lageru možete pronaći različite kategorije kao što su : Brembo obični, ventilirajući, bušeni, sa prorezima i žljebovima diskovi za sve modele automobila.

brembo plocice, kočioni diskovi brembo, brembo diskovi
brembo diskovi i plocice, brembo diskovi cena, brembo plocice cena
brembo diskovi, diskovi brembo, kocioni diskovi brembo
buseni diskovi, sportski diskovi brembo, brembo sport diskovi

BREMBO KOČIONI SISTEM

Brembo su osnovali u Paladini u Italiji 11. januara 1961. Emilio Bombasei i Italo Breda (otac i ujak sadašnjeg predsednika Alberta Bombaseija). Kompanija je dobila ime po reci Brembo, pošto je Bombasei živeo u selu na obali reke pre nego što se preselio u Milano. Brembo ima dugogodišnju reputaciju za pružanje inovativnih rešenja za OEM proizvođače i naknadno tržište. Brembo se takmiči i na najizazovnijim šampionatima u motosportu na svetu i osvojio je preko 600 titula.

BREMBO DISKOVI I PLOČICE PORUČIVANJE

Kako se poručuju delovi?

Brembo diskove i pločice možete poručiti preko našeg online shopa ili pozivom korisničkog servisa. Ukoliko Vašu porudžbinu želite da uradite online putem morate imati broj sa starog kočionog diska ili pločica. Savetujemo Vam da ipak proverite da li je broj dela do koga ste došli odgovarajući za Vaš automobil. To možete uraditi pozivom našeg Call centra.

Garanacija na Brembo diskove i pločice ?

KOčioni diskovi Brembo, kao i pločice sa znakom Bremba dolaze sa garancijom od 12 meseci od datuma kupovine. Pravilo u slučaju reklamacije koje propisuje proizvođač Brembo je da uvek kupuju delove kod ovlašćenih prodavaca i ugrađuju ga u servisima koji su registrovani za obavljanje auto mehaničarskih usluga.

Isporuka ?

Isporuku naručenih Brembo kočionih sistema vršimo putem kurirskih službi ili u nekoj od naših prodavnica. Ukoliko se odlučite za isporuku na kućnu adresu očekujte amortizere u roku od 24-48h. Isporuka se vrši putem kuriske službe.

ARTIKALA U PONUDI
0 +
GODINA NA TRŽIŠTU
0 +
ISPORUKA
0 +
ZADOVOLJNIH KUPACA
0 +
lefindes korisnicka podrska

POŠALJITE UPIT

POZOVITE I OSTVARITE POPUST DO 38%