MEYLE SRBIJA

Meyle auto delovi se odlikuju širokim spektrom svojih proizvoda. Meyle delovi su napravljeni i odobreni od strane stručnjaka da izdrže najveća opterećenja. Kvalitet delova Meyle je nešto na šta se obraća velika pažnja i njihova linija HD predtavlja vrhunac kvaliteta ovog brenda. U svojoj ponudi Meyle Srbija raspolaže sa preko 40000 artikala za sve modele automobila.

Možemo se pohvaliti da u našoj ponudi možete pronaći kompletan asortiman ovog renomiranog nemačkog proizvođača kao što su amortizeri, diskovi, filteri, pločice, brisači.

meyle, meyle delovi, meyle amortizeri iskustva

MEYLE SRBIJA ONLINE KUPOVINA

Kako pronaći odgovarajući broj proizvoda?

Na svakom delu koji je prethodno postavljen na Vašem automobilu postoji proizvođački broj. Da biste pronašli odgovarajući broj ne mora biti sa Meyle proizvoda. Postoje uporedni katalozi preko kojih možete saznati koji broj rezervnog dela odgovara na Vašem vozilu. Na našoj strani možete pronaći katalog i pomoću oznake Vašeg automobila, godišta, motora, kilovata saznaćete Meyle broj koji možete uneti u naš katalog.

Poručivanje Meyle auto delova?

Meyle delovi Srbija se u našoj prodavnici mogu poručiti online putem. Svakako ako nemate odgovarajući broj možete kontaktirati naš Call centar. Naši prodavci raspoloažu sa svim potrebnim programima da bi indentifikovali deo za vaš automobil tako da je greška u poručivanju svedena na minimum.

Garancija na proizvod?

Meyle predstavlja sinonim kvaliteta i negovo svrstavanje je u PREMIUM brendove svetskog nivoa. Meyle ima svoju garanciju i u većini slučajeva ona iznosi 12 meseci za njohove proizvode. Njihova linja HD ima garanciju do 4 godine. Veoma je bitno da Vaša kupovina bude bezbedna i zato uvek gledajte da li Vaš prodavac ima garanciju na delove. 

Meyle katalog?

Mezle kao brend raspolaže sa preko 40000 artikala u svom asortimanu. Da biste izabrali deo koji broj odgvoara za Vaš automobil biće Vam potrebno da pripremite model automobila, godište, motor i kilovate. Katalog možete pogledati OVDE.

ARTIKALA U PONUDI
0 +
MODELA AUTOMOBILA
0 +
ISPORUKA
0 +

POŠALJITE UPIT
  Meyle je nemački brend koji sarađuje sa velikim brojem proizvođača iz celog sveta. Proizvodnja auto delova se odvija u sopstvenim pogonima u Turskoj, kao i u objektima odabranih partnera u međunarodnoj mreži. MEYLE delovi su razvijeni striktno u skladu sa smernicama i specifikacijama sopstvenih inženjera na lokaciji u Hamburgu, i nadgledani i testirani u procesu proizvodnje. 

  IZDVOJENI ARTIKLI

  UKRATKO O MEYLEU

  Mnogo toga se dogodilo od osnivanja kompanije 1958. godine: kompanija se razvila od izvoznika do proizvođača sa sopstvenim proizvodnim pogonima i sopstvenim brendom MEYLE. MEYLE delovi se mogu naći u radionicama širom sveta – u 120 zemalja na svim kontinentima. Kompanija neprekidno raste već 60 godina: rad sa jednim čovekom postao je kompanija srednje veličine sa skoro 500 zaposlenih samo u sedištu u Hamburgu.

  Automobilska industrija i tema električnih vozila pratili su osnivača kompanije od detinjstva: njegov deda Karl Luis Gertner je već radio sa električnim pogonima za kočije i konstruisao vozila pre više od sto godina. Kao strastveni vozač trka u Južnoj Americi, Vulf Gertner se i sam suočio sa izazovom da pronađe visokokvalitetne automobilske rezervne delove za svoj trkački automobil – na kraju ih je nabavio iz Nemačke i tako postavio osnovu za izvoznu trgovinu.

  Izvoz je praćen akvizicijom brenda MEYLE 1995. godine i, nekoliko godina kasnije, otvaranjem sopstvenih proizvodnih pogona kompanije, u kojima se i dan-danas izrađuju delovi za upravljanje i vešanje i gume-metal.

  MEYLE ISTORIJA

  1958-OSNIVANJE KOMPANIJE

  Dok je živeo i radio u Južnoj Americi, obučeni trgovac za izvoz i entuzijastični amaterski trkač Vulf Gertner prepoznao je ogromnu potražnju lokalnog tržišta za rezervnim delovima za servis nemačkih brendova automobila. To je pokrenulo poslovnu ideju: U Nemačkoj je 11. jula 1958. osnovao sopstvenu izvoznu kompaniju: Vulf Gaertner GmbH specijalizovanu za izvoz delova originalne opreme napravljene u Nemačkoj u Latinsku Ameriku.

  1962-IZLAZAK NA AMERIČKO TRŽIŠTE

  U roku od samo četiri godine, Vulf Gaertner razvija svoje poslovanje u globalno operativnu izvoznu i trgovačku kompaniju za automobilske rezervne delove. Koristeći svoja osnovna tržišta u Centralnoj i Južnoj Americi kao odskočne daske, Vulf Gaertner je uspešno stekao uporište na tržištu Severne Amerike osnivanjem partnerske kompanije.

  1977-IZLAZAK NA AZIJSKO TRŽIŠTE

  Podstaknuta stalnim rastom, prodajna mreža Vulf Gaertner GmbH uskoro se proteže na preko 100 zemalja širom sveta. Otvorene su nove kancelarije u Singapuru (1977), Maleziji (1993) i Tajlandu (2000).

  1995-NASTANAK BRENDA MEYLE

  U cilju držanja koraka sa promenljivim tržišnim parametrima, Vulf Gaertner GmbH preuzima brend rezervnih delova MEYLE, čime pokreće istoriju kompanije kao dizajnera i proizvođača rezervnih delova brendova za automobile. Ova odluka označava tranziciju kompanije od izvoznika do proizvođača. Iste godine, dr Karl J. Gaertner, nećak osnivača kompanije, imenovan je za generalnog direktora.

  Besplatne konsultacije oko izbora MEYLE delova
  +381 60 6060485