Akcija!

CASTROL Motorno ulje EDGE 5w30 LONG LIFE 4L

Code: 88802005-Castrol

Castrol autodelovi sa najboljim cenama.

Naziv: CASTROL EDGE 5W30.

Zemlja porekla: Velika Britanija.

Proizvođač : Castrol– Velika Britanija.

castrol ulje prodaja, castrol ulje beograd, castrol ulja srbija, castrol ulje cena, castrol 10w40 cena, castrol edge cena

Original price was: 7,822.00рсд.Current price is: 4,850.00рсд.

In Stock

Opis

CASTROL ULJE 5W30 - AKCIJSKA CENA

Castrol EDGE ulje 5W30 koga odlikuje odlična cena i vrhunske perormanse možete poručiti u našoj online prodavnici. Ovo Castrol EDGE ulje 5W30 može da se koristi i u motorima novije i starije generacije. Napredak u tehnologiji motora doveo je do povećane snage i efikasnosti, što znači da motori rade više i da imaju manje pritiske nego ikad ranije. 

Castrol 5w30 EDGE Long Life specifikacija i cena:

Vrsta: Sintetičko ulje
Viskozitet: 5w40
Linija: Castrol EDGE Long Life

castrol 5w30, castrol 5w30 cena, ulje castrol 5w30, castrol ulje 5w30 cena

Pored osobine da održava čistoću motora Castrol 5W30 ulje sadrži i komponente koje štite motor od habanja i garantuje zaštitu modernih pogonskih jedinica FSI, TDI i turbo benzinskih motora. Primena Castrol EDGE 5w30 ulja je najčešća u okviru Porsche groupe (Audi, Volkswagen, Škoda, Seat, Porsche) ali se može primenjivati i u drugim modelima automobila.

Castrol EDGE 5W30 LongLife ulje vam daje samopouzdanje da zahtevate maksimalne performanse motora od najnovije tehnologije, visokokonstruisanih motora koji rade sa manjim tolerancijama, zahtevajući visok nivo zaštite i ulja niskog viskoziteta. 

CASTROL 5W30 PROMOTIVNA CENA

CASTROL VELIKA BRITANIJA

Castrol je britanska fabrika maziva za industrije koja nudi široku paletu masti, ulja i sličnih proizvoda za većinu primena u podmazivanju motora.

„Castrol“ je nastao nakon što su istraživači dodali ricinusovo ulje u svoje mazivne formulacije. 1966. godine Castrol je preuzela kompanija Burmah Oil, koja je preimenovana u Burmah-Castrol. Castrol ulje.Burmah-Castrol kupio je multinacionalni BP sa sedištem u Londonu 2000. godine.

castrol ulje, ulje castrol, castrol srbija, castrol
castrol ulje, ulje castrol, castrol prodaja, castrol srbija
castrol ulja, castrol srbija prodaja, castrol ulje, ulje castrol, castrol uvoznik
castrol ulje, castrol ulje srbija, castrol srbija, castrol ulja, castrol uvoznik

CASTROL 5W30 EDGE LL

Da biste zadovoljili sve kriterijume koje su propisali proizvođači automobila potrebno je da sipate odgvorajuće ulje u Vaš motor. Godinama unazad Castrol 5w30 ulje predstavlja sinonim za sigurnost da ćete sipati odgovarajuće mazivo za Vaš motor i cena koja je prilagođena našim uslovima ide tome u korist. Da biste bili sigurni da li je Castrol 5w30 ulje originalno možete otići na sajt castola i potražiti koji su to ovlašćeni prodavci na Vašem tržištu.

Koliko često treba menjati ulje?

Intervali zamene ulja će varirati u zavisnosti od starosti vozila, vrste ulja i uslova vožnje. Nekada je bilo normalno menjati ulje na svakih 10.000 kilometara, ali sa modernim mazivima većina današnjih motora preporučuje intervale zamene ulja od 12.000 do 15.000 pređenih kilometara. Ulje Castrol 5w30 ima visok interval zamene i cena koju plaćate je srazmerna pređenim kilometrima. Stanje motornog ulja ne možete proceniti po boji, zato sledite fabrički raspored održavanja za promene ulja. Lefindes auto delovi je jedan od ovlašćenih prodavaca za tržište Srbije i možemo se pohvaliti da je naša cena Castrol ulja 5W30 najbolja.

POŠALJITE UPIT

NAJBOLJE CENE
FILTERA I ULJA ZA MALI SERVIS

Dodatne informacije

Brand

Castrol

Proizvođač automobila

Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Škoda, Smart, Suzuki, Toyota, Univerzalno, Volkswagen, Volvo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „CASTROL Motorno ulje EDGE 5w30 LONG LIFE 4L“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *