Akcija!

ENEOS Motorno ulje 10w40 PRO – Akcijska cena

Code: EN-00001

Naziv: Eneos motorno ulje 10w40 4L

Zemlja porekla: Japan

Proizvođač: Eneos

Original price was: 4,380.00рсд.Current price is: 3,155.00рсд.

In Stock

Opis

Eneos ulje 10w40

Eneos ulje 10w40 je polusintetičko multigradno ulje kome je u našoj prodavnici akcijska cena. Naviknuti na visok kvalitet koji dolazi iz Eneos fabrike možemo Vam ponuditi PRo verziju koja se koristi za sve benzinske i dizel motore.

Eneos 10w40 cena i specifikacija:

Vrsta: Polusintetičko ulje
Viskozitet: 10w40
Linija: PRO
Pakovanje: 4L

eneos 10w40, eneos 10w40 cena, eneos ulje 10w40

Eneos 10w40 PRO je sintetičko motorno ulje koje zbog svog visokog indeksa viskoznosti i sintetičkih baznih materijala, savršeno obezbeđuje hladan start Vašeg motora sa izvanrednim filmom za podmazivanje na visokim temperaturama. Kupovinom Eneos ulja 10w40 Pro obezbeđujte čist i samim tim pouzdan motor i produžujete radni vek Vašeg automobila.

Eneos JAPAN

Eneos je jedna od ključnih kompanija Mitsubishi grupe kroz spajanje svog prethodnika (originalne Nippon Oil Compani) sa Mitsubishi Oil. ENEOS Holdings, Inc. JKS Holdings, Inc. Osnovana je 1888. godine sa sedištem u Tokiju. Eneos je najveća japanska naftna kompanija, sa proizvodnim i prodajnim kapacitetima širom sveta. Eneos ulja su ultramoderna svestrana motorno ulja visokih performansi za benzinske i dizel motore u širokom spektru automobila i lakih komercijalnih vozila opremljenih ili bez katalizatora, filtera za čađ, turbo punjenje i direktno ubrizgavanje sistema.

ENEOS 10w40 ULJE BROJ 1 U JAPANU

ENEOS 10W40

Svakom automobilskom motoru je potrebno pouzdano ulje koje će sačuvati vitalne auto delove. Eneos motorno ulje 10w40 koji je sa oznakom akcijska cena u našoj ponudi će zadovoljiti sve visoke standarde koji su propisani od vodećih proizvođača automobila. Eneos ulja koja su prepoznatljiva i sinonim za sigurnost i kvalittet imaju sličan odnos deterdženta i disperzanta koje garantuje čist i pouzdan motor.

Koliko često treba menjati ulje?

Inteval zamene u mnogome zavisi od propisanih normi proizvođača automobila. Uobičajen period zamene je 10 000 pređenih kilometara. Moderniji motori i sve kvalitetnije motorno ulje kao što je Eneos 10w40 PRO garantuje Vam da će u periodu između zamene ulja Vaš motor biti siguran. Stanje motornog ulja ne možete proceniti po boji, zato sledite fabrički raspored održavanja za promene ulja. Na osnovu iskustva korisnika Eneos 10w40 motornog ulja cena i kvalitet koji dolaze od strane ove japanske fabrike su savršeno ujednačeni i kupovinom ovog ulja dobićete visok kvalitet sa najboljom cenom.

POŠALJITE UPIT

NAJBOLJE CENE
FILTERA I ULJA ZA MALI SERVIS

Dodatne informacije

Brand

Eneos

Proizvođač automobila

Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Škoda, Smart, Suzuki, Toyota, Univerzalno, Volkswagen, Volvo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „ENEOS Motorno ulje 10w40 PRO – Akcijska cena“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *