Filter automatskog menjača 32644-FEBI

Code: 32644-FEBI

Naziv: Filter automatskog menjača 32644-FEBI

Uvoznik: Lefindes Doo

Zemlja porekla: Nemačka.

Proizvođač:  FEBI

Za sve informacije o dostupnosti i ceni pozovite Call centar

Korisnicka podrska Lefindes

1,491.00рсд

In Stock

Opis

Filter automatskog menjača 32644-FEBI

Filter automatskog menjača 32644-FEBI. Filteri automatskih menjača za sve tipove automobila. Febi filteri za mali servis. Febi filteri za veliki servis. Febi auto delovi prodaja po akcijskim cenama.

FEBI BILSTEIN-Nemačka

OEM BROJEVI:

OE 01M 325 429 — VW / AUDI / SEAT
OE 01M 325 429 S1 — VW / AUDI / SEAT

Filter automatskog menjača 32644-FEBI je ključni deo sistema prenosa, dizajniran da spreči da metalne strugotine sa zupčanika i druga prljavština i krhotine kontaminiraju tečnost za prenos. Nalazi se između korita menjača (koji sakuplja višak tečnosti) i cevi koja reguliše pritisak tečnosti za prenos. Postoji nekoliko različitih tipova filtera za prenos, kao što su kompaktni ravni filteri, filteri koji se okreću; usisni filteri koji se nalaze u uljnom koritu ili filteri za pritisak koji se koriste u najnovijim CVT i DSG menjačima

UKRATKO O FEBI AUTO DELOVI

Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG, sa sedištem u Ennepetalu, porodični je proizvođač i dobavljač automobilskih rezervnih delova. Pod krovnim brendom Bilstein Group, kompanija kombinuje marke proizvoda Febi, SVAG i Blue Print.

Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG upravlja svim domaćim i stranim filijalama i proizvodnim pogonima (trenutno 21 međunarodna zavisna preduzeća . Poslovno polje je automobilski rezervni deo, koji kompanija trenutno isporučuje sa više od 60.000 različitih rezervnih delova za automobile i komercijalna vozila. Filter automatskog menjača 32644-FEBI. Kao posebna linija poslovanja, bilstein grupa Engineering , precizna tehnologija Ferdinanda Bilsteina, proizvodi ne samo proizvode za automobilsko rezervno tržište, već i komponente za razne grane industrije, uključujući pogonsku i prenosnu tehnologiju. Područja pružanja usluga uključuju nabavku i analizu materijala, izradu alata, obradu i kaljenje do dokumentacije o kvalitetu pomoću računara. U serijskoj proizvodnji proizvode se godišnje količine između 500 i 200 000 po komadu.

Svi auto delovi na jednom mestu. Pogledajte celokupnu ponudu za mali servis za Vaš automobil.

PROVERITE DA LI SMO NAJBOLJI !!!

Dodatne informacije

Brand

Febi

Proizvođač automobila

Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Škoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Filter automatskog menjača 32644-FEBI“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *