Filter goriva 78698-FEBI

Code: 78698-FEBI

Naziv: Filter goriva 78698-FEBI

Uvoznik: Lefindes Doo

Zemlja porekla: Nemačka.

Proizvođač:  FEBI

Za sve informacije o dostupnosti i ceni pozovite Call centar

Korisnicka podrska Lefindes

189.00рсд

In Stock

Opis

Filter goriva 78698-FEBI

Filter goriva 78698-FEBI se odlikuje visokim performansama i kvalitetom koji zadovoljava sve standarde propisane od proizvođača automobila. Febi je deo međunarodno uspešne Bilstein grupe. Krovni brend Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG kombinuje tradicionalne brendove Febi, SVAG, Blue Print.

FEBI BILSTEIN-Nemačka

Misli globalno, deluj regionalno…

Regionalni koreni Bilstein grupe su sastavni deo njene korporativne orijentacije. Svoj doprinos dajemo ispunjavanjem javnih zahteva i posvećeni smo društvenim projektima i inicijativama za obuku. Od osnivanja kompanije 1844. godine, Febi ostaje lojalan glavnoj lokaciji u Enepetalu- Nemačka. Značajan deo obima investicija izdvaja se za proširenje i konverziju sedišta i poslovnihjedinica širom sveta.

Na ovaj način ne samo da oblikujemo sopstvenu budućnost, već i vraćamo deo našeg tekućeg uspeha nazad u društvo i region.

Šta se dešava kada se filter goriva pokvari?
Začepljen filter goriva uzrokuje nizak pritisak goriva što dovodi do stanja siromašnog goriva i prestanka paljenja motora. Ovo može dovesti do slabe kilometraže goriva, grubog rada u praznom hodu i mogućeg uključivanja lampice za proveru motora. Kada se to svetlo upali, vreme je za odlazak u radionicu.

Kako da proverim svoj filter goriva?
Ako uklonite filter za gorivo, možete ga proveriti da li je začepljen tako što ćete duvati vazduh kroz njega. Da biste to uradili, pažljivo pričvrstite crevo na jedan kraj filtera za vazduh, a zatim polako duvajte kroz njega. Ako postoji nešto više od malog ograničenja, treba ga zameniti.

Mogu li da vozim svoj auto sa lošim filterom za gorivo?
Vaš auto može raditi sa zaprljanim filterom goriva do nekog nivoa začepljenja. Motor će raditi dobro u praznom hodu, ali pod bilo kojim opterećenjem, ograničenje začepljenog filtera za gorivo će ograničiti količinu goriva koja ulazi u motor, čime će se zaustaviti tokom vožnje.

Svi auto delovi na jednom mestu. Pogledajte celokupnu ponudu za mali servis za Vaš automobil.

PROVERITE DA LI SMO NAJBOLJI !!!

Dodatne informacije

Brand

Febi

Proizvođač automobila

Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Škoda, Smart, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Filter goriva 78698-FEBI“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *