Akcija!

TOTAL Motorno ulje Quartz 5000 15w40 1L DIZEL

Code: 88801002-Total
(1 recenzija korisnika)

Najbolje cene motornih ulja.

Naziv : TOTAL Quartz 5000 1L DIZEL.

Uvoznik: Total Serbia d.o.o.

Zemlja porekla: Evropska Unija.

Proizvođač : Total – Francuska.

Total ulje cena, total ulje beograd, total ulje srbija, ulje total cena, total ulje 10w40, total ulje 5w40, total quartz ulje

550.00рсд

In Stock

Opis

TOTAL Quartz 5000 1L DIZEL

Mineralno multigradno motorno ulje visokog kvaliteta za benzinske i dizel motore putničkih i lakih teretnih vozila. Obezbeđuje odličnu zaštitu atmosferskih i turbo punjenih motora, viševentilskih motora kao i motora sa i bez katalizatora. Namenjeno za uobičajene uslove vožnje, tokom svih godišnjih doba.
Motorno ulje pogodno za upotrebu u benzinskim i dizel motorima (putnički automobili i laka industrijska vozila). Ovo mazivo je posebno pogodno za motore sa turbopunjačem. Savršeno prilagođen vozilima opremljenim katalizatorima i koji koriste bezolovno gorivo ili tečni naftni gas.

Standardi: ACEA A2/B2 API SL/CF PSA PEUGEOT-CITROEN E04/D04 nivo 1

 

Naziv : TOTAL Quartz 5000 1L DIZEL

Proizvođač : Total – Francuska

 

UKRATKO O FABRICI TOTAL

Total je francuska multinacionalna integrisana kompanija za naftu i gas osnovana 1924. godine i jedna od sedam naftnih kompanija „Supermajor“ na svetu. Njegova preduzeća pokrivaju čitav lanac nafte i gasa, od istraživanja i proizvodnje sirove nafte i prirodnog gasa do proizvodnje električne energije, transporta, prerade, marketinga naftnih proizvoda i međunarodne trgovine sirovom naftom i proizvodima. Total je takođe veliki proizvođač hemikalija.

Sedište kompanije je u Tour Total u okrugu La Defense u Courbevoie, Francuska, blizu Pariza. Zgrada je prvobitno izgrađena između 1983. i 1985. godine za Elf Akvitaniju; Total SA je zgradu stekao nakon spajanja sa kompanijom Elf 2000. godine. TOTAL Quartz 5000 1L.

Total ulje je službeno preporučeno gorivo i maziva za sve istaknute članove saveza Renault – Nissan – Mitsubishi (uključujući Renault (deli se sa BP), Nissan, Infiniti i Datsun), Kia Motors, tri marke PSA marke Groupe (Citroen, Peugeot i DS), Honda (uključujući Acura, podeljena sa BP i EkkonMobil), Aston Martin, Mazda (podeljena sa BP i podružnicom Castrol), Sani i Tata Motors (podeljena sa Petronasom) samo za automobile, kao i Peugeot Motocikli, Kavasaki (samo gorivo) i Honda samo za motocikle.

Total ulje cena

Total ulje se uglavnom koristi u programu PSA ( eugeot, Citroen, Renault) ali je sve pristutniji i ustali proizvođačima automobila kao što su Volkswagen, Audi, Mercedes, Bmw, Fiat, Opel, Skoda, Seat.

Dodatne informacije

Brand

Total

Proizvođač automobila

Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Škoda, Smart, Suzuki, Toyota, Univerzalno, Volkswagen, Volvo

1 recenzija za TOTAL Motorno ulje Quartz 5000 15w40 1L DIZEL

  1. Siniša

    Sve po dogovoru. Odlicna komunikacija.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *