Akcija!

TOTAL Motorno ulje Quartz 7000 10w40 5L DIZEL – Akcijska cena

Code: 88801007-Total
(14 recenzije korisnika)

Prodavnica delova za auto Lefindes Beograd.

Naziv: Total Quartz 7000 10w40 benzin

Zemlja porekla: Francuska

Proizvođač: Total

Uvoznik: Total Srbija Doo

Original price was: 3,945.00рсд.Current price is: 3,080.00рсд.

In Stock

Opis

TOTAL ulje Quartz 7000 10w40 5L DIZEL Najbolja cena

TOTAL Quartz 10w40 7000 polusintetičko multigradno ulje razvijeno da zadovolji najstrozije zahteve dizel motora putnickih i dostavnih vozila pa je cena za ovakvo ulje definisana kvalitetom. Ovakvo Total ulje je pogodno za upotrebu u turbo motorima kao i motorima sa vise ventila.
Savršeno prilagođen vozilima opremljenim katalizatorima i koji koriste bezolovno gorivo ili tečni naftni gas i prilagođen normalnim uslovima vožnje.
Specifkacija :
ACEA 2007 A3/B3, API SL/CF, PEUGEOT-CITROEN PSA B712294, MB 229.1, VW 501.01/505.00

Naziv : TOTAL polusintetičko ulje Quartz 7000 5L 10w40 DIZEL cena

Proizvođač : Total – Francuska

Total je francuska multinacionalna integrisana kompanija za naftu i gas osnovana 1924. godine i jedna od sedam naftnih kompanija „Supermajor“ na svetu. Njegova preduzeća pokrivaju čitav lanac nafte i gasa, od istraživanja i proizvodnje sirove nafte i prirodnog gasa do proizvodnje električne energije, transporta, prerade, marketinga naftnih proizvoda i međunarodne trgovine sirovom naftom i proizvodima. Total je takođe veliki proizvođač hemikalija.

Sedište kompanije je u Tour Total u okrugu La Defense u Courbevoie, Francuska, blizu Pariza. Zgrada je prvobitno izgrađena između 1983. i 1985. godine za Elf Akvitaniju; Total SA je zgradu stekao nakon spajanja sa kompanijom Elf 2000. godine.

TOTAL Quartz 10w40 7000. Total je službeno preporučeno gorivo i maziva za sve istaknute članove saveza Renault – Nissan – Mitsubishi (uključujući Renault (deli se sa BP), Nissan, Infiniti i Datsun), Kia Motors, tri marke PSA marke Groupe (Citroen, Peugeot i DS), Honda (uključujući Acura, podeljena sa BP i EkkonMobil), Aston Martin, Mazda (podeljena sa BP i podružnicom Castrol), Sani i Tata Motors (podeljena sa Petronasom) samo za automobile, kao i Peugeot Motocikli, Kavasaki (samo gorivo) i Honda samo za motocikle.

Zašto je potrebno menjati motorno ulje?

Svakom automobilskom motoru je potrebno ulje, ali neće biti potrebno bilo koje ulje. Savremeni motori su dizajnirani i izrađeni prema zahtevima standarda i zahtevaju ulja koja zadovoljavaju vrlo specifične specifikacije industrije i proizvođača automobila kako bi se osigurao dug radni vek. Ako ne koristite ulje odgovarajuće vrste i ne dokumentujete njegovu upotrebu, moglo bi se poništiti garancija za vaš novi automobil.

Koliko često treba menjati ulje?

Intervali zamene ulja će varirati u zavisnosti od starosti vozila, vrste ulja i uslova vožnje. Nekada je bilo normalno menjati ulje na svakih 3.000 milja, ali sa modernim mazivima većina današnjih motora preporučuje intervale zamene ulja od 5.000 do 7.500 milja. Štaviše, ako je za motor vašeg automobila potrebno potpuno sintetičko motorno ulje, između usluga može ići čak 15.000 milja! Stanje motornog ulja ne možete proceniti po boji, zato sledite fabrički raspored održavanja za promene ulja.

TOTAL Quartz 10w40 7000

Dodatne informacije

Brand

Total

Proizvođač automobila

Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Škoda, Smart, Suzuki, Toyota, Univerzalno, Volkswagen, Volvo

14 recenzija za TOTAL Motorno ulje Quartz 7000 10w40 5L DIZEL – Akcijska cena

 1. Nikola G

  Najbolja cena u Srbiji. Total ulje koristim za Audi i stvarno nemam problema sa kvalitetom…

 2. Irena

  Sve pohvale 🙂

 3. Gorica Jovanović

  Sve po dogovoru. Preporuka za prodavca.

 4. Ivana

  Sve po dogovoru, bez problema, sve pohvale i preporuke, Ocena deset! !! !

 5. mirko

  Brzo, efikasno. Komunikacija perfektna

 6. Uros

  Super cena. Nastavite tako!

 7. Daca

  Paket je stihgao na vreme

 8. Ana

  Sve pohvale

 9. Ivan Stojadinovic

  Sve kupujem od sada u vasoj prodavnici. Sve preporuke drugim kupcima da kupuju kod vas.

 10. Todorovic Marko

  Odlicna cena Totala.. Hvala na ponudi….Nastavite tako!

 11. Miki

  5+ za zaposlene

 12. Jovan Dimitrijevic

  Kupio sam total ulje za citroen dizel. Zadivoljan sam cenom i isporukom. Preporuka za sve kupce na sajtu jer je ovo provereno original total ulje.

 13. Bosko Tosic

  Sve preporuke za Lefindes.

 14. Miroslav Jojic

  Saradnja sa Lefindes auto delovima je bila veoma uspesna. Cene su odlicne, kao i rokovi isporuke.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *