Akcija!

TOTAL Motorno ulje Quartz INEO ECS 5w30 1L

Code: 88801011-Total
(2 recenzije korisnika)

Naziv : TOTAL INEO ECS 5w30 1L

Uvoznik: Total Serbia d.o.o.

Zemlja porekla: Evropska Unija

Proizvođač : Total – Francuska

Total ulje cena, total ulje beograd, total ulje srbija, ulje total cena, total ulje 10w40, total ulje 5w40, total quartz ulje

Auto delovi Beograd,

Call CENTAR: 060 6060485

 

Original price was: 1,070.00рсд.Current price is: 925.00рсд.

In Stock

Opis

TOTAL ulje Quartz INEO  ECS  5w30 1L

TOTAL ineo ecs 5w30 1L. Sintetičko motorno ulje nove generacije za moderne benzinske i dizel motore visokih performansi- Total ulje za Peugeot. Total ulje za Renault. Total ulje za Citroen. Upotreba je i za viševentilske motore sa turbo punjačem, motore sa direktnim ubrizgavanjem goriva i katalizatorima. Upotrebljava se i za motore opremljene posebnim filterom za uklanjanje čestica. Ovo Total ulje se odlikuje povećanom termičkom i oksidacionom stabilnošću. Posebno izuzetnim deterdžentnim i disperzivnim svojstvima kao i visokom tečljivošću ulja pri niskim temperaturama.

Specifikacije :
ACEA 2007 C2, A5/B5, OEM: PSA E05. D05 Niv Low SAPS, MB-Approval 229.51,BMW Long Life 04,VW/Audi 504.00/507.00

Naziv : TOTAL ineo ecs 5w30

Proizvođač : Total – Francuska

Total je francuska multinacionalna integrisana kompanija za naftu i gas osnovana 1924. godine i jedna od sedam naftnih kompanija „Supermajor“ na svetu. Njegova preduzeća pokrivaju čitav lanac nafte i gasa, od istraživanja i proizvodnje sirove nafte i prirodnog gasa do proizvodnje električne energije, transporta, prerade, marketinga naftnih proizvoda i međunarodne trgovine sirovom naftom i proizvodima. Total je takođe veliki proizvođač hemikalija.

Sedište kompanije je u Tour Total u okrugu La Defense u Courbevoie, Francuska, blizu Pariza. Zgrada je prvobitno izgrađena između 1983. i 1985. godine za Elf Akvitaniju; Total SA je zgradu stekao nakon spajanja sa kompanijom Elf 2000. godine. TOTAL ineo ecs 5w30 1L.

Total ulje je službeno preporučeno gorivo i maziva za sve istaknute članove saveza Renault – Nissan – Mitsubishi (uključujući Renault (deli se sa BP), Nissan, Infiniti i Datsun), Kia Motors, tri marke PSA marke Groupe (Citroen, Peugeot i DS), Honda (uključujući Acura, podeljena sa BP i EkkonMobil), Aston Martin, Mazda (podeljena sa BP i podružnicom Castrol), Sani i Tata Motors (podeljena sa Petronasom) samo za automobile, kao i Peugeot Motocikli, Kavasaki (samo gorivo) i Honda samo za motocikle.

Zašto je potrebno menjati motorno ulje?

Svakom automobilskom motoru je potrebno ulje, ali neće biti potrebno bilo koje ulje. Savremeni motori su dizajnirani i izrađeni prema zahtevima standarda i zahtevaju ulja koja zadovoljavaju vrlo specifične specifikacije industrije i proizvođača automobila kako bi se osigurao dug radni vek. Ulje TOTAL ineo ecs 5w30 1l. Ako ne koristite ulje odgovarajuće vrste i ne dokumentujete njegovu upotrebu, moglo bi se poništiti garancija za vaš novi automobil.

Koliko često treba menjati ulje?

Intervali zamene ulja će varirati u zavisnosti od starosti vozila, vrste ulja i uslova vožnje. Nekada je bilo normalno menjati ulje na svakih 3.000 milja, ali sa modernim mazivima većina današnjih motora preporučuje intervale zamene ulja od 5.000 do 7.500 milja. Štaviše, ako je za motor vašeg automobila potrebno potpuno sintetičko motorno ulje, između usluga može ići čak 15.000 milja! Stanje motornog ulja ne možete proceniti po boji, zato sledite fabrički raspored održavanja za promene ulja.

TOTAL ulje ineo ecs 5w30 1l

Dodatne informacije

Brand

Total

Proizvođač automobila

Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Škoda, Smart, Suzuki, Toyota, Univerzalno, Volkswagen, Volvo

2 recenzije za TOTAL Motorno ulje Quartz INEO ECS 5w30 1L

  1. M

    Fantastična saradnja, sve preporuke!

  2. Jovan Topic

    Ocena 10

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *