Akcija!

TOTAL Motorno ulje Quartz 7000 10w40 1L DIZEL

Code: 88801006-Total
(5 recenzije korisnika)

Naziv : TOTAL Quartz 7000 1 L DIZEL

Uvoznik: Total Serbia d.o.o.

Zemlja porekla: Evropska Unija

Proizvođač : Total – Francuska

Total ulje

Auto delovi Beograd,

Call CENTAR: 060 6060485

 

Original price was: 780.00рсд.Current price is: 640.00рсд.

In Stock

Opis

TOTAL polusinteticko ulje Quartz 7000 10w40 DIZEL 1L

Total Quartz 7000 10W/40 polusintetičko multigradno ulje razvijeno da zadovolji najstrozije zahteve dizel motora putnickih i dostavnih vozila. Ovakvo Total ulje je pogodno za upotrebu u turbo motorima kao i motorima sa vise ventila.
Savršeno prilagođen vozilima opremljenim katalizatorima i koji koriste bezolovno gorivo ili tečni naftni gas i prilagođen normalnim uslovima vožnje.
Specifkacija :
ACEA 2007 A3/B3, API SL/CF, PEUGEOT-CITROEN PSA B712294, MB 229.1, VW 501.01/505.00

Naziv : TOTAL Quartz 7000 1 L 10w40 DIZEL

Proizvođač : Total – Francuska

Total je francuska multinacionalna integrisana kompanija za naftu i gas osnovana 1924. godine i jedna od sedam naftnih kompanija „Supermajor“ na svetu. Njegova preduzeća pokrivaju čitav lanac nafte i gasa, od istraživanja i proizvodnje sirove nafte i prirodnog gasa do proizvodnje električne energije, transporta, prerade, marketinga naftnih proizvoda i međunarodne trgovine sirovom naftom i proizvodima. Total je takođe veliki proizvođač hemikalija.

Sedište kompanije je u Tour Total u okrugu La Defense u Courbevoie, Francuska, blizu Pariza. Zgrada je prvobitno izgrađena između 1983. i 1985. godine za Elf Akvitaniju; Total SA je zgradu stekao nakon spajanja sa kompanijom Elf 2000. godine.

TOTAL Quartz 7000 10w40. Total je službeno preporučeno gorivo i maziva za sve istaknute članove saveza Renault – Nissan – Mitsubishi (uključujući Renault (deli se sa BP), Nissan, Infiniti i Datsun), Kia Motors, tri marke PSA marke Groupe (Citroen, Peugeot i DS), Honda (uključujući Acura, podeljena sa BP i EkkonMobil), Aston Martin, Mazda (podeljena sa BP i podružnicom Castrol), Sani i Tata Motors (podeljena sa Petronasom) samo za automobile, kao i Peugeot Motocikli, Kavasaki (samo gorivo) i Honda samo za motocikle.

Zašto je potrebno menjati motorno ulje?

Svakom automobilskom motoru je potrebno ulje, ali neće biti potrebno bilo koje ulje. Savremeni motori su dizajnirani i izrađeni prema zahtevima standarda i zahtevaju ulja koja zadovoljavaju vrlo specifične specifikacije industrije i proizvođača automobila kako bi se osigurao dug radni vek. Ako ne koristite ulje odgovarajuće vrste i ne dokumentujete njegovu upotrebu, moglo bi se poništiti garancija za vaš novi automobil.

Koliko često treba menjati ulje?

Intervali zamene ulja će varirati u zavisnosti od starosti vozila, vrste ulja i uslova vožnje. Nekada je bilo normalno menjati ulje na svakih 3.000 milja, ali sa modernim mazivima većina današnjih motora preporučuje intervale zamene ulja od 5.000 do 7.500 milja. Štaviše, ako je za motor vašeg automobila potrebno potpuno sintetičko motorno ulje, između usluga može ići čak 15.000 milja! Stanje motornog ulja ne možete proceniti po boji, zato sledite fabrički raspored održavanja za promene ulja.

TOTAL polusinteticko ulje Quartz 7000 10w40

Dodatne informacije

Brand

Total

Proizvođač automobila

Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Škoda, Smart, Suzuki, Toyota, Univerzalno, Volkswagen, Volvo

5 recenzija za TOTAL Motorno ulje Quartz 7000 10w40 1L DIZEL

 1. Tamara T

  Odlicna komunikacija sa zaposlenima u Auto delovi Beograd-Lefindes

 2. Lazar Vukic

  Kompetentnost zaposlenih za 5+.

 3. SRĐAN

  Brz i lak dogovor. Paket odlično upakovan i zaštićen, sve preporuke za saradnju.

 4. Milan Krivokapic

  Hvala na izuzetnoj saradnji.

 5. Tomović Svetislav

  Akcija koja je u toku je zaista prava RASPRODAJA…
  Svaka čast!!!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *