Akcija!

TOTAL Motorno ulje INEO ECS Long Life 5w30 5L

Code: 88801012-Total
(19 recenzije korisnika)

Naziv : TOTAL INEO ECS 5w30 5L.

Uvoznik: Total Serbia d.o.o.

Zemlja porekla: Evropska Unija.

Proizvođač : Total – Francuska.

Total ulje cena, total ulje beograd, total ulje srbija, ulje total cena, total ulje 10w40, total ulje 5w40, total quartz ulje

Prodavnica auto delova Leminex.

 

Original price was: 5,470.00рсд.Current price is: 4,395.00рсд.

In Stock

Opis

TOTAL ulje za Peugeot Quartz INEO  ECS  5w30 5 L. 

TOTAL ulje za Peugeot ineo ecs 5w30. Sintetičko motorno ulje nove generacije za moderne benzinske i dizel motore visokih performansi. Motorna ulja za mali servis automobila. Total ulje za Peugeot. Total ulje za Renault. Total ulje za Citroen. Upotreba je i za viševentilske motore sa turbo punjačem, motore sa direktnim ubrizgavanjem goriva i katalizatorima. Upotrebljava se i za motore opremljene posebnim filterom za uklanjanje čestica. Ovo TOTAL INEO ECS 5w30 se odlikuje povećanom termičkom i oksidacionom stabilnošću. Posebno izuzetnim deterdžentnim i disperzivnim svojstvima kao i visokom tečljivošću ulja pri niskim temperaturama.

Specifikacije :
ACEA 2007 C2, A5/B5, OEM: PSA E05. D05 Niv Low SAPS, MB-Approval 229.51,BMW Long Life 04,VW/Audi 504.00/507.00

Naziv : TOTAL ineo ecs 5w30 ulje za Peugeot

Proizvođač : Total – Francuska

Total je francuska multinacionalna integrisana kompanija za naftu i gas osnovana 1924. godine i jedna od sedam naftnih kompanija „Supermajor“ na svetu. Njegova preduzeća pokrivaju čitav lanac nafte i gasa, od istraživanja i proizvodnje sirove nafte i prirodnog gasa do proizvodnje električne energije, transporta, prerade, marketinga naftnih proizvoda i međunarodne trgovine sirovom naftom i proizvodima. Total je takođe veliki proizvođač hemikalija.

Sedište kompanije je u Tour Total u okrugu La Defense u Courbevoie, Francuska, blizu Pariza. Zgrada je prvobitno izgrađena između 1983. i 1985. godine za Elf Akvitaniju; Total SA je zgradu stekao nakon spajanja sa kompanijom Elf 2000. godine. TOTAL ineo ecs 5w30

Total ulje je službeno preporučeno gorivo i maziva za sve istaknute članove saveza Renault – Nissan – Mitsubishi (uključujući Renault (deli se sa BP), Nissan, Infiniti i Datsun), Kia Motors, tri marke PSA marke Groupe (Citroen, Peugeot i DS), Honda (uključujući Acura, podeljena sa BP i EkkonMobil), Aston Martin, Mazda (podeljena sa BP i podružnicom Castrol), Sani i Tata Motors (podeljena sa Petronasom) samo za automobile, kao i Peugeot Motocikli, Kavasaki (samo gorivo) i Honda samo za motocikle.

Zašto je potrebno menjati motorno ulje?

Svakom automobilskom motoru je potrebno ulje, ali neće biti potrebno bilo koje ulje. Savremeni motori su dizajnirani i izrađeni prema zahtevima standarda i zahtevaju ulja koja zadovoljavaju vrlo specifične specifikacije industrije i proizvođača automobila kako bi se osigurao dug radni vek. Ako ne koristite ulje odgovarajuće vrste i ne dokumentujete njegovu upotrebu, moglo bi se poništiti garancija za vaš novi automobil.

Koliko često treba menjati ulje?

Intervali zamene ulja će varirati u zavisnosti od starosti vozila, vrste ulja i uslova vožnje. Nekada je bilo normalno menjati ulje na svakih 3.000 milja, ali sa modernim mazivima većina današnjih motora preporučuje intervale zamene ulja od 5.000 do 7.500 milja. Štaviše, ako je za motor vašeg automobila potrebno potpuno sintetičko motorno ulje, između usluga može ići čak 15.000 milja! Stanje motornog ulja ne možete proceniti po boji, zato sledite fabrički raspored održavanja za promene ulja.

Dodatne informacije

Brand

Total

Proizvođač automobila

Alfa Romeo, Audi, Bmw, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Kia, Lancia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Škoda, Smart, Suzuki, Toyota, Univerzalno, Volkswagen, Volvo

19 recenzija za TOTAL Motorno ulje INEO ECS Long Life 5w30 5L

 1. Marko Glisic

  Da li je ovo cena sa PDV ?

  • admin

   Poštovani Marko,

   Iskazana cena je sa uračunatim PDV.

 2. Tihomir Isic

  Odlicno ulje za Pezo

 3. Bogdan Jokić

  Dobio sam sve po dogovenom. Isporuka je bila sledećeg dana. Preporuka za saradnju

 4. SRĐAN

  Brz i lak dogovor. Paket odlično upakovan i zaštićen, sve preporuke za saradnju.

 5. Ugljesa

  Samo najviše moguće ocene za Firmu Leminex. Sve ispoštovano i sve je onako kako je i rečeno! Kapa dole.

 6. Jovanović Vukašin

  Sve je proteklo po dogovoru. Prodavac za cistu desetku. Preporuka za saradnju.

 7. Ana

  Sve pohvale 🙂

 8. Ratko Potisevic

  Od mene veliko 5+

 9. Ivan

  Delovi za mali servis sa ovakvim cenama. Do sada sam prosao najjeftinije. Pohvale i od mog majstora za izbor delova za mali servis.

 10. Matija

  Preporuka svima za kupovinu

 11. Marko

  Sve je za 5+…total ulje 5w30 koristim za pezo 206 i prezadovoljan sam

 12. Slavko

  Savršeno iskustvo, sve po dogovoru, jako ljubazno osblje, prosto sam zaboravio da postoji takva kultura prodavaca… Od sada sve preko Leminexa kupujem za svoj auto…

 13. M

  Fantastična saradnja, sve preporuke!

 14. Mićko

  5 ya cenu i uslugu…

 15. Nikola Mihajlović

  Najbolja cena na koju sam naišao po prodavnicama…Sve preporuke!

 16. Miki

  Sve preporuke za saradnju.

 17. Radosavljevic Tamara

  Velike pohvale za prodavca iz Lefindesa. Strucnost i posvecenost poslu na zavidnom nivou.

 18. Milan Vuckovic

  Saradnja brza i precizna.

 19. Dejan

  Da li moze da se koristi za Peugeot 207 cc dizel 2008 godiste?

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *