Mercedes-Benz AMG GT

on
Categories: Mercedes, Vesti iz auto industrije

Mercedes ne proizvodi mnogo modela GT Black Series, ali kada to učine rezultat je u najmanju ruku fenomenalan. Šesti Mercedes-Benz AMG GT Black Series koji je lansiran ove godine. Sada je proglašen najbržim serijskim automobilom oko čuvene nemačke staze, Nordschleife Nurburgring.

Ovaj potpuno napunjeni speedster vozio je vozač GT3 Maro Engel. Auto delovi Mercedes. Prekršeni krug od 20,6 km odradio je za 6:43 minuta bez pravca T13. „Sa brzinama do skoro 270 km / h na deonici staze u Kesselchen-u ili sa preko 300 km / h na dugačkom pravcu Dottinger Hohe, AMG GT Black Series je znatno brži od mog GT3 trkačkog automobila. Stvarno je sjajno konačno provozati se Nordschleifeom za 6: 48.047 minuta sa serijskim automobilom u ovim uslovima. Kao i moj trkački automobil GT3, Mercedes AMG GT Crna serija nudi puno mogućnosti prilagođavanja, što mi je sve omogućilo da napravim postavku koja je prilagođena meni. “ reče Maro Engel. Auto delovi Mercedes. Komplet krugova pobeđuje Lamborghini Aventador SVJ za 1,3 sekunde, Porsche 911 GT2 RS za 4 sekunde i Porsche 918 Spider za 13 sekundi – ovo postavlja Crnu seriju na viši nivo od ostalih!

Mercedes AMG...

Mercedes-Benz AMG GT Crnu seriju pokreće najmoćniji AMG motor – 4,0-litarski V8 motor koji postiže 720 konjskih snaga i 800 Nm najvećeg obrtnog momenta. Auto delovi Mercedes. Sportski automobil može da pređe od nule do 100 km / h za 3,2 sekunde i postiže maksimalnu brzinu od 325 km / h. Zajedno sa snažnim srcem, AMG GT Crna serija takođe je opremljena prednjim razdelnikom. Auto delovi Mercedes. Dvostrukim zadnjim spojlerom, namotanim suspenzijom koja se može spustiti za 5 mm napred i 3 mm pozadi. Serija takođe koristi impresivnu aerodinamiku, zahvaljujući sedmostepenom AMG Speedshift menjaču sa dvostrukim kvačilom. Mercedes delovi. Fokusirajući se na aspekt vazdušnog hlađenja, Mercedes-Benz AMG GT Crna serija koristi novi poklopac od karbonskih vlakana, sa dva velika izlaza za odvodni vazduh napravljenim od crno završenih ugljeničnih površina koji vode topli vazduh iz dijagonalno postavljenog rashladnog paketa.

MERCEDES DELOVI-KOMPLETAN ASORTIMAN

Nemački proizvođač automobila predstavio je cenu najnovijeg GT-a na 325.000 USD plus porez na odredište što je otprilike tri puta više od cene standardnog AMG GT-a. Auto delovi Mercedes. Kompanija je takođe napomenula da je ovaj speedster dostupan za prodaju sledeće godine.